Şimdi Ara

Cam filmi nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arabama cam filmini kendim yapabilir miyim? yapılışı kolay mıdır? Bir de cam filmi arabanın içine mi dışına mı yapılır_? Kaç metre film almam lazım ön cam hariç komple tüm camlar yapılacak.

Orijinalden alıntı: klarodilx

Yok mu yav cevap verecek kimse_?
    cam Filmi aracin icine yapilir

Genelde Kaliteli bir Cam filmi bulamazsin oyle sadece senin icin verilecek Genelde top olarak satilir yani Tanidik fln bulursan kendin degil iyi bir yerde yaptirmani oneririm

Yapilisi tahminim kolaydir iyi hesaplaman lazim tozsuz ortam tercihen ama yinede profosyonele yaptirmani oneririm

Edit Imla hatasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 15 Nisan 2006; 23:44:29 >

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Genelde Kaliteli bir Cam filmi bulamazsin oyle sadece senin icin verilecek Genelde top olarak satilir yani Tanidik fln bulursan kendin degil iyi bir yerde yaptirmani oneririm

Yapilisi tahminim kolaydir iyi hesaplaman lazim tozsuz ortam tercihen ama yinede profosyonele yaptirmani oneririm

Edit Imla hatasi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Genelde Kaliteli bir am filmi bulamazsin oyle sadece senin icin verilecek Genelde top olarak satilir yani Tanidik fln bulursan kendin degil iyi bir yerde yaptirmani oneririm

kardeş bi editle istersen yanlış anlaşılmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: er9en

quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Genelde Kaliteli bir am filmi bulamazsin oyle sadece senin icin verilecek Genelde top olarak satilir yani Tanidik fln bulursan kendin degil iyi bir yerde yaptirmani oneririm

kardeş bi editle istersen yanlış anlaşılmasın

Alıntıları Göster
    Ben yapılması kolay bir iş zannediyordum çok mu uğraştırır_? Ne kadar sürer yapılması peki?

• quote:

Ben yapılması kolay bir iş zannediyordum çok mu uğraştırır_? Ne kadar sürer yapılması peki?

Alıntıları Göster
    Yapılması o kadarda kolay değil. Elin yatkın olması lazım. Dikkat etmen lazım, hava kabarcığı falan kalmaması lazım... Öyle olsa herkes evinin önünde iki dakikada kendi yapardı. Bu işi özel olarak yapan ustalar bile var. Yani öyle kolay değil. Yapıcam derken rezil etmekde var...

Alıntıları Göster
    ben de merak ediyorum yapan var mı?
    Bence de çok zor olmasa gerek
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuhanda

ben de merak ediyorum yapan var mı?
    Bence de çok zor olmasa gerek

Alıntıları Göster
    Siz bi deneyin, sonra bize anlatın kolay veya zor oluyo diye. Bunu öğrenmenin en güzel yolu denemek...

Orijinalden alıntı: set

Siz bi deneyin, sonra bize anlatın kolay veya zor oluyo diye. Bunu öğrenmenin en güzel yolu denemek...

Alıntıları Göster
    cama zararı var mı peki mesela diyelim beğenmedi söktürecem çıkrttım camda yapış yapış kalır mı

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

cama zararı var mı peki mesela diyelim beğenmedi söktürecem çıkrttım camda yapış yapış kalır mı

Alıntıları Göster
    ben başka biyerden duyduğuma göre saç kurutma makinesiyle çıkması kolaylaşıyormuş.
    Benim arabam daha gelmedi geldiği zaman deniyicem.
    Çünkü bi yığın para verip yaptırırsam sonra polisler yasak diye ceza yazarsa fıttırırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zuhanda

ben başka biyerden duyduğuma göre saç kurutma makinesiyle çıkması kolaylaşıyormuş.
    Benim arabam daha gelmedi geldiği zaman deniyicem.
    Çünkü bi yığın para verip yaptırırsam sonra polisler yasak diye ceza yazarsa fıttırırım.

Alıntıları Göster
    CEZASI VARMI BU İŞLEMİN?

Orijinalden alıntı: shamsheytani

CEZASI VARMI BU İŞLEMİN?

Alıntıları Göster
    film cekmek cok zor deil,

Malzemeler
    1 adet cam sil
    1 adet film (ben 15 milyona almistim 1 senedir bisi olmadi
    1 adet sac kurutma makinesi
    1 adet buz kazici

Yapilisi:

once cama bir güzel camsil sikiyoruz (fisfisla)sonra cam filmimizi camin olcusunden biraz fazla olacak bir sekilde kesiyoruz ve üzerine onunda camsil sikiyoruz.belli basli olarak cama yapistiriyoruz sonra bir elimizde buz kaziyici bir elimizde fön makinesi güzelce düzlüyoruz.daha sonrada fazlaliklari falçata ile aliyoruz ve sonuç olarak cillop gbi bisi cikio.(yalniz cami 2 gün falan açmayin ki iice yapissin)

tarifime uyup yapanlardan haber bekliorum
    kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo_diesel

Malzemeler
    1 adet cam sil
    1 adet buz kazici

Yapilisi:

once cama bir güzel camsil sikiyoruz (fisfisla)sonra cam filmimizi camin olcusunden biraz fazla olacak bir sekilde kesiyoruz ve üzerine onunda camsil sikiyoruz.belli basli olarak cama yapistiriyoruz sonra bir elimizde buz kaziyici bir elimizde fön makinesi güzelce düzlüyoruz.daha sonrada fazlaliklari falçata ile aliyoruz ve sonuç olarak cillop gbi bisi cikio.(yalniz cami 2 gün falan açmayin ki iice yapissin)

kolay gelsin

Alıntıları Göster
    ÇYAPMAYI BİLMEMDE ÇIKARIRKEN ÇOK UĞRAŞTIRIYO
    NAYLONU ÇIKIYO AMA YAPIŞKANI CAMDA KALIYO
    BEN KENDİM SÖKMEYİ DENEDİM YAPIŞKANLARI HEP KALDI
    NEYSEKİ SELİLOZİK TİNER ANASINI AĞLATIVERDİ
    10 DAKİKADA LEKE NAMINA BİŞEY KALMADI
    SORUNU OLANLARA ÖNERİRİM
    AMA ÖZELLİKLE SELİLOZİK OLACAK SENTETİK DEĞİL

• quote:

Orijinalden alıntı: kreyn

ÇYAPMAYI BİLMEMDE ÇIKARIRKEN ÇOK UĞRAŞTIRIYO
    NAYLONU ÇIKIYO AMA YAPIŞKANI CAMDA KALIYO
    BEN KENDİM SÖKMEYİ DENEDİM YAPIŞKANLARI HEP KALDI
    NEYSEKİ SELİLOZİK TİNER ANASINI AĞLATIVERDİ
    10 DAKİKADA LEKE NAMINA BİŞEY KALMADI
    SORUNU OLANLARA ÖNERİRİM
    AMA ÖZELLİKLE SELİLOZİK OLACAK SENTETİK DEĞİL

Alıntıları Göster
    bi de hirsizlara karsi kullanilan filmler oldugunu duydum.hirsizin cami kirarak arabaya girmesini engellemek icin,veya sureyi uzatmak icin.bunlari hic deniyen var mi aramizda?

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo_diesel

Malzemeler
    1 adet cam sil
    1 adet buz kazici

Yapilisi:

kolay gelsin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: turbo_diesel

Malzemeler
    1 adet cam sil
    1 adet buz kazici

Yapilisi:

kolay gelsin

sonra fırınamı atıyoz güzel bü tarif olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orjinalden alıntı: turbo_diesel

Malzemeler
    1 adet cam sil
    1 adet buz kazici

Yapilisi:

kolay gelsin

sonra fırınamı atıyoz güzel bü tarif olmuş

Alıntıları Göster
    kendin yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzcuk

kendin yapma

Alıntıları Göster
    TARIFE GORE YAPMAYA KALKTIM ,OLMADI...GITTI 20YTL 'LIK FILMLER..
    TARIF KOTU DEGIL AMA UYGULAMAK COK ZOR...BU IS USTA ISI ARKADASLAR BIZIM YAPACAGIMIZ ISLERDEN DEGIL...
    VW Suran 2010, HYUNDAI TUCSON 2016/AUTOMATIC x.... Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.....x ***Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; Yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar.(Giordano Bruno)***
  • quote:

Orijinalden alıntı: PNOUMA

TARIFE GORE YAPMAYA KALKTIM ,OLMADI...GITTI 20YTL 'LIK FILMLER..
    TARIF KOTU DEGIL AMA UYGULAMAK COK ZOR...BU IS USTA ISI ARKADASLAR BIZIM YAPACAGIMIZ ISLERDEN DEGIL...

Alıntıları Göster
    pederin araça yaptırmıştık zibart diye bir firmada ama araç daha çok ses almaya başladı içeriye hiç
    tavsiye etmem

Orijinalden alıntı: malikguzel

pederin araça yaptırmıştık zibart diye bir firmada ama araç daha çok ses almaya başladı içeriye hiç
    tavsiye etmem

Alıntıları Göster
    kendin yapma eğer elin böle şeylere yatkın diilse filmi ziyan edersin boşuna sinirlerin yığranır düzgün yapıştırcam diyee en iyisi biraz paraya kıyda bu işten anlıyan birine yaptır

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI
    2008 HYUNDAI ERA 1.4 SELECT KUM BEJİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiesta1903

kendin yapma eğer elin böle şeylere yatkın diilse filmi ziyan edersin boşuna sinirlerin yığranır düzgün yapıştırcam diyee en iyisi biraz paraya kıyda bu işten anlıyan birine yaptır

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu işi ceezası varmı varsa nedir
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.