Şimdi Ara

Cam Filmi Cezası Yememek İçin En Basit Yol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir çevirme vb. olay olduğunda memur cam filmini sıkıntı yaparsa

Söktürmeye gidiyorum diyip kurtulun her seferinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bu işin tek bir çaresi var, birbirinden bağımsız çift camlar. Nette şaka olarak bahsediliyor sanıyordum, gerçekten varmış bu tür modifikasyonlar. Çevirme olduğu zaman filmlileri indirip filmsiz camları yükseltiyorsun, temiz.
  • en basiti camlara acip gezin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu emsal karar var. Cezayı ödeyin, sonra mahkeme ile iade alın. Bir daha da ceza yazamasınlar. Dert ediyorsunuz, bunlar ufak meseleler:)
  • camlar açık gezin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah zeka küpü
  • Ne cam filmiymiş arkadaş. Karartılmış cam neyinize yetmiyor. Kırmızı ışıkta burnunu rahat karıştıramıyor musun nedir yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben ceza yemeyi göze aldım. Yediğim ceza kağıdını da yanımda taşıyacam. Üstündeki tarih kısmıyla oynamaya çalışıp daha yeni yedim haftasonu söktürcem dicem her seferinde.
  • Tamam,

Peki memur bey cama boydan boya anahtar çekip "hadi git" derse ne yapacaksın?

Ben Ankara'da yaşıyorum, burda polisler sürekli avda, talimat sağlam verilmiş hiç acımıyorlar.
    Polisle münakaşaya da girmem devlete de o cezayı yedirmem, söktüm filmleri kurtuldum.
  • earl2000 kullanıcısına yanıt
    dün eskişehir yolunda ışıklarda bi range rover'ı anonsla durdurdular birşey oldu sandık cam filmi için durdurup ceza kesmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuada0306

dün eskişehir yolunda ışıklarda bi range rover'ı anonsla durdurdular birşey oldu sandık cam filmi için durdurup ceza kesmişler

Aynen öyle hocam,

Hiç acımıyorlar, ben o riski göze almam, para kazanacağım diye canım çıkıyor. 427TL'yi havaya savuramam.
  • + Araçtaki cam filmler sonradan yaptırılmış ceza keseceğim.

- Ne memuru cam filmi bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

+ Araçtaki cam filmler sonradan yaptırılmış ceza keseceğim.

- Ne memuru cam filmi bey

ehuehuehue
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniuye

Ne cam filmiymiş arkadaş. Karartılmış cam neyinize yetmiyor. Kırmızı ışıkta burnunu rahat karıştıramıyor musun nedir yani

hocam ben top yapıp basket atıyorum cam filmi şart yoksa yapamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

quote:

Ne cam filmiymiş arkadaş. Karartılmış cam neyinize yetmiyor. Kırmızı ışıkta burnunu rahat karıştıramıyor musun nedir yani

• Ceza yı tadmadan söktürmeyeceğim

1 numara her yan

Sanki yazmazlar gibi geliyor :)

Hani bi umut :)

Yazarlarsa küfür ede ede sökerim

Her iş hallolur o zaman

Bi serbest bir yasak yap boz oyunu kanunlar

Aman ha böyle hükümete sahip olalım arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

en basiti camlara acip gezin

• Önce anadolu otoyolunda ankara istanbul arası sol şeritte çakar açıp basa basa giden sivil siyah renkli passat audi mercedes vb araçları çevirsinler sonra gelsin bana cam için ceza kessinler. Sok vatandaşa sokabildiğin kadar ohh.

Ben hayatımda öyle saçma çevirme yol kontrolü görmedim bolu tüneline yaklaşırken sol şeride polis memuru dalıyor hiç bir uyarı levhası ve kuka olmadan otobanı durduruyorsun arkamdan gelen otobüs veya tır benim üzerime çıksa ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: StByErdeM

Valla ben ceza yemeyi göze aldım. Yediğim ceza kağıdını da yanımda taşıyacam. Üstündeki tarih kısmıyla oynamaya çalışıp daha yeni yedim haftasonu söktürcem dicem her seferinde.

Fark edilirse evrakta sahtecilik suçuna girer.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.