Şimdi Ara

cam film yaptiracagim yasak mi acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ford connecte sahibim camlara film cekmek istiyorum da polis yada muanede sorun cikar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cam filmin neyin yassah hemşerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 20 Mayıs 2014; 2:45:33 >
  • daha öncede filmli araç kullandım şuandaki de filmli bi sıkıntı çıkarmadı zaten çıkarmasıda saçma güneş gözlüğü takanada ceza yazsınlar o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

daha öncede filmli araç kullandım şuandaki de filmli bi sıkıntı çıkarmadı zaten çıkarmasıda saçma güneş gözlüğü takanada ceza yazsınlar o zaman

hocam oylede yasak diyorlar anlamadigim satisi serbest takinca yasak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta sans meselesi. Kimisi 5 sene kullanir oyle sorun olmaz. Kimisi 1 ay kullanir cizerler ceza yazarlar. Film arac icin cok iyi oluyor. Yakinda yaptirmayi istiyorum bende. Cok koyu yaptirma sorun olmaz. Ama garanti degil bak. Ben yanlar ve arka 2 numara on cam 0,5 dusunuyorum. Cok koyu yaptirma kotu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Usta sans meselesi. Kimisi 5 sene kullanir oyle sorun olmaz. Kimisi 1 ay kullanir cizerler ceza yazarlar. Film arac icin cok iyi oluyor. Yakinda yaptirmayi istiyorum bende. Cok koyu yaptirma sorun olmaz. Ama garanti degil bak. Ben yanlar ve arka 2 numara on cam 0,5 dusunuyorum. Cok koyu yaptirma kotu olur

bir haberde adam ceza yemis dava etmis kazanmis simdi serbest diyorlar ama polis affetmiyormus.

• yasak . yaptırma değmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam filmi muayeneden geçer mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • II.Mehmed kullanıcısına yanıt
    böyle saçma yasak görmedim tamam gece olduğu zaman görüşü düşürüyor yan camlardaysa sadece ama dar yerlerden dönerken sıkıntı oluyor sadece ve benımkının derecesını bılmıyorum ama orta karar bi filmse hiç sıkıntı olmuyor ön yada arka camda yoksa hiç bişiyi etkilemiyor ayrıca güneşli havalarda işede yarıyor neyine yasak bunun anlamıyorum yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Mehmed

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Usta sans meselesi. Kimisi 5 sene kullanir oyle sorun olmaz. Kimisi 1 ay kullanir cizerler ceza yazarlar. Film arac icin cok iyi oluyor. Yakinda yaptirmayi istiyorum bende. Cok koyu yaptirma sorun olmaz. Ama garanti degil bak. Ben yanlar ve arka 2 numara on cam 0,5 dusunuyorum. Cok koyu yaptirma kotu olur

bir haberde adam ceza yemis dava etmis kazanmis simdi serbest diyorlar ama polis affetmiyormus.

Gecen birisi demisti. Emsal dava ornek gosterdiginde cezaya itiraz edebiliyor ve kazanabiliyormussun. Ben cezayi iptal ettirdim diyordu. Bence artik cok koyu olmadikca ceza yazilmamasi lazim. Ancak kimi polisler eski kafali sanirim. Cezaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

böyle saçma yasak görmedim tamam gece olduğu zaman görüşü düşürüyor yan camlardaysa sadece ama dar yerlerden dönerken sıkıntı oluyor sadece ve benımkının derecesını bılmıyorum ama orta karar bi filmse hiç sıkıntı olmuyor ön yada arka camda yoksa hiç bişiyi etkilemiyor ayrıca güneşli havalarda işede yarıyor neyine yasak bunun anlamıyorum yahu

ayni fikirdeyim hocam

• Valla benim bildiğim artık yasak değil ama kesin bi bilgi değil tabi ki. Şu an bizim araçta arka camlar çok koyu filmli bi sorun yaşamadım umarım ilerde de bi sorun yaşamam.
  • Aracın üzerine standardının dışında yapılacak her türlü ilave ruhsata işlemeyi gerektirir, aksi halde her türlü ilave kanunen yasaktır...

Cam filmi

Çeki Demiri

Egsoz ucu

Araca yapıştırılan reklamlar

Standart dışı jantlar

vs.vs.
  • Yazın sıcağında, araç sürerken sol kolum pişiyor.
    Yasaklayanları güzel bi anıyorum o anda.
  • Cam filmi faydali bisey hele gunes seni yakiyorsa. On ve yanlara 1derece kafi. Mubarek guneste camdan vurdumu fena yakiyo adami... goze batmayacak sekilde ysptir derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Aracın üzerine standardının dışında yapılacak her türlü ilave ruhsata işlemeyi gerektirir, aksi halde her türlü ilave kanunen yasaktır...

Cam filmi

Çeki Demiri

Egsoz ucu

Araca yapıştırılan reklamlar

Standart dışı jantlar

vs.vs.

Hocam egzoz ucunudamı ısletmek gerekıyor emınmısın
  • Geçenlerde rutin trafik kontrolünde bu konuyu polis memuruna sordum.
    Güneş ışığını engelleyici özellikli, koyu olmayan cam filminin geçerli olduğu bilgisini aldım. Ancak ruhsata işlenmesi yada muayene vb. mevzusunda konuşmadık.
    *İbare yanlışlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cliffsalih -- 20 Mayıs 2014; 15:00:17 >
  • Arka camlara pek birşey demiyorlar ama tam olarak serbest değil.
    Kendi aracımın bütün camları 6 parça filmli. Ama içeriyi görüşü fazla azaltmayan ve UHV ışınları geri yansıtma oranı yüksek Llumar marka.
    Çok memnunum, görüntü için değil, aracın içi yazın pişmiyor. Bu nedenle yaptırmıştım.
    Bazen görüyorum teflon gibi kapkara filmli araçları. Çok dikkat çekiyor ve çevirmelerde bunlara takıyorlar genelde.
  • Bildiğim kadarıyla aracı bağlayıp idari para cezası kesiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön cam dahil koyu film var. Hiçbir çevirmede veya muayenede sorun yaşamadım. İkamet ettiğim ilçede trafik polisi olan bir abimizle aynı apartmanda oturuyoruz. Bana aracın komple faul, direkt bağlamak lazım diyor ama gülüp geçiyoruz. Kendi de ne kadar saçma salak bir yasak olduğunun farkında, çok zorlama bir durum yoksa birşey demiyorlar.

Ama öyle apaçiler de var ki buralarda... Yani gecenin bir yarısı egsoz bağırtısıyla yataktan sıçrayanlar oluyordur kesin. Bu adamları hemen çevirip film, egsoz ne varsa cezayı basıyorlar. Bir bakıma polislerin bahanesi oluyor işte. Bence yasak aynen kalmalı çünkü düzgün kullanan modifiyesiz araç sahipleri için sıkıntı çıkmıyor zaten.

• MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    Deme sakın
    Ben de arabaya bunları taktım:
    http://www.kliksa.com/urun/dreamcar-7-renk-tireflys-ledli-jant-isigi-2-adet-8010505/902065509

Camlarda film var diye cezayı basmasınlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.