Bildirim
Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) (16. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN
oyunu çok beğendim
fakat şöyle bir sorunum var, fps yüksek olmasına rağmen (60-120arası seyrediyor) fakat görüntü sanki geç geliyormuş gibi birşey oluyor
ambiyanstan dolayı mı acaba çöl havası, alan geniş ama dar gibi geliyor
ilk defa fps oynarken gözlerim yoruldu diyeyim
detayların hepsi yüksekte
var mı başka böyle hisseden
Ben de öyle hissettim. Bir sorun var gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bitti...oyun güzeldi,bound in blood gibi kalite li olmuş bu sefer...oyunun 2 farklı sonu var,save dosyasını 2 sondan önce yedekledim..türkçe yama çıkınca lazım olacakquote:
Orijinalden alıntı: Lion_Armyquote:
Orijinalden alıntı: galaxymess
quote:
Orijinalden alıntı: m-99
arkadaşlar call of juarez 1 ve bound in blood oyunlarının öyküsünü , varsa gunslinger ile bağlantısını özet olarak spoiler içinde anlatabilecek olan var mı ?
ilk oyundan nostalji olsunyeni oyun elime ulaşmamışken önceki oyunları bitireyim dedim
Alıntıları Göster
-
oyun gayet güzel hoş ama Arcade Mod'da x8 combo yaptım hala not bad diyor :) , 8 den fazla yapan elbet vardır kaç yaptınız?quote:
Orijinalden alıntı: senseman62
bitti...oyun güzeldi,bound in blood gibi kalite li olmuş bu sefer...oyunun 2 farklı sonu var,save dosyasını 2 sondan önce yedekledim..türkçe yama çıkınca lazım olacak
Alıntıları Göster -
oyun bir içim su olmuş . bir günde bir ya da iki bölüm oynuyorum bitmesin diyequote:
Orijinalden alıntı: Constantius
oyun gayet güzel hoş ama Arcade Mod'da x8 combo yaptım hala not bad diyor :) , 8 den fazla yapan elbet vardır kaç yaptınız?
Alıntıları Gösterama sona yaklaştım hissediyorum
çok yaşa Silas Greaves Reyiz bazı yerleri uydurup anlatsan da, vahşi batıda bulaşmadığımız çete kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 15 Haziran 2013; 21:01:29 >
-
Sanırım herkes yama bekliyor ben bitirdim ama genel olarak güzel çerezlik bir oyundu sonuda güzeldi hiç acımadımquote:
oyun bir içim su olmuş . bir günde bir ya da iki bölüm oynuyorum bitmesin diyeama sona yaklaştım hissediyorum
çok yaşa Silas Greaves Reyiz bazı yerleri uydurup anlatsan da, vahşi batıda bulaşmadığımız çete kalmadı
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ultralisan
Sanırım herkes yama bekliyor ben bitirdim ama genel olarak güzel çerezlik bir oyundu sonuda güzeldi hiç acımadım
Alıntıları Göster
Silas Greaves reyizin sesinden O-Death , oyunu ikinciye oynamaya başladım .
-
quote:
oyunu uygun fiyatına aldanıp kutulu aldık hata ettik , aral oyunu dağıtacak da D&R'a ulaşacak da onlar kargoya verecek de oyun bana ulaşacak ben de oynayacağım
Dostum içinden CD Key çıkıyor mu ? Yoksa direk dvdden mi kurmak gerekiyor ?
Bende DVD-ROM yok, digital mi alsam kutulu mu alsam bilemedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: blank42
quote:
oyunu uygun fiyatına aldanıp kutulu aldık hata ettik , aral oyunu dağıtacak da D&R'a ulaşacak da onlar kargoya verecek de oyun bana ulaşacak ben de oynayacağım
Bende DVD-ROM yok, digital mi alsam kutulu mu alsam bilemedim.
içinden cd key çıktı steamla bağlantı kurarak yükleme yaptı zaten ama hocam uğraşma hiç steam üzerinden digital olanı al . aynı fiyat zaten indirimdeydi en son
-
quote:
quote:
quote:
içinden cd key çıktı steamla bağlantı kurarak yükleme yaptı zaten ama hocam uğraşma hiç steam üzerinden digital olanı al . aynı fiyat zaten indirimdeydi en son
Maksat Türkiye satışına destek olsun.
Steamde 15$ => 29.5 TL
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Call-Of-Juarez-Gunslinger-PC-On-Siparis-//Oyunlar/Aksiyon/urunno=0000000444504
DR => 18 TL
Rus Key: 9.5$ => 18.5 TL yapar
-
oyunu xp de çalıştırabilen var mı arkadaşlar ve varsa nasıl yardım plsquote:
Orijinalden alıntı: blank42quote:
quote:
quote:
Maksat Türkiye satışına destek olsun.
Steamde 15$ => 29.5 TL
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Call-Of-Juarez-Gunslinger-PC-On-Siparis-//Oyunlar/Aksiyon/urunno=0000000444504
DR => 18 TL
Rus Key: 9.5$ => 18.5 TL yapar
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: InsideR
arkadaslar save dosyasını bır turlu bulamıyorum :( yardımcı olursanız sevınırım
not:cıktı
Call of Juarez Gunslinger Update v1 03-RELOADED
15 liralık oyunu da orijinal al bir zahmet -
quote:
quote:
15 liralık oyunu da orijinal al bir zahmet
baska ne yapayım hangı oyunu alayım
laptop mı kullanayım masaustumu
cay mı ıceyım kahvemı
-
quote:
quote:
quote:
15 liralık oyunu da orijinal al bir zahmet
baska ne yapayım hangı oyunu alayım
laptop mı kullanayım masaustumu
cay mı ıceyım kahvemı
Pişkin pişkin yazmazsan yeterlidir burdakiler için
-
quote:
Orijinalden alıntı: cagkannn
oyunu xp de çalıştırabilen var mı arkadaşlar ve varsa nasıl yardım pls
Oyunun orjinal değilse http:// t h e p i r a t e b a y .sx/torrent/8507887/ ( linkteki boşlukları sil ) şu torrentdeki crack ile girebilirsin orjinal ise denemediğim için bilemiyorum. ( avg-antivirüs free ile tarattım bir virüs bulamadı ama genede bir tarat derim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidinc06 -- 25 Haziran 2013; 19:00:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: alidinc06
quote:
Oyunun orjinal değilse http:// t h e p i r a t e b a y .sx/torrent/8507887/ ( linkteki boşlukları sil ) şu torrentdeki crack ile girebilirsin orjinal ise denemediğim için bilemiyorum. ( avg-antivirüs free ile tarattım bir virüs bulamadı ama genede bir tarat derim)
eyvallah kardeş, denicem.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: alidinc06
quote:
eyvallah kardeş, denicem.
çok teşekkür, senin ilaç derdimize deva oldusağol dostum
-
3 gb lık yamayı kurdum ama oyundaki video.scr dosyası değişiklikleri halen etki etmiyor fov veya border editleme yani , salt okunur yapıyorum dosyayı yinede olmuyorquote:
Orijinalden alıntı: lahana61
sa arkadaslar yaa 12 . bolum karanlık bende nasıl çözebılırım yardımcı olursanız cok sevınırım....simdiden ty
Alıntıları Göster -
Oyun dandiktir diye oynamıyordum, bir deneyeyim diye yükledim, çok beğendim. Birkaç gün sonra D&R'dan orijinalini alacağım, 18 liraymış orada.quote:
Orijinalden alıntı: evohan
3 gb lık yamayı kurdum ama oyundaki video.scr dosyası değişiklikleri halen etki etmiyor fov veya border editleme yani , salt okunur yapıyorum dosyayı yinede olmuyor
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X