Şimdi Ara

Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
4
Favori
35.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • consantre modda adamları işaretliyor muyduk, yoksa rastgle mi ateş ediyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Arkadaşlar oyun konsollarda daha iyi deniyor cidden öylemi ?

hayır.

O zaman pcde oynayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Consantre modda zaman yavaşlıyor böylelikle düşmanları daha kolay vurabiliyoruz(yani rastgele). Bazı bölümlerde düşman tuzak kuruyor; w,a,s,d tuşlarına basınca adam kendi nişan alıp vuruyor. Zamanında basmazsak vya yanlış basarsak zaman yavaşlıyor ve karşıdaki adamın kurşunu yavaşça bize doğru geliyor biz de o kurşundan A ve D tuşlarına basarak kaçıyoruz. Bazen de bu dediğim olay oyun içinde herhangi bir düşman ateş ettiğinde de olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxymess

Consantre modda zaman yavaşlıyor böylelikle düşmanları daha kolay vurabiliyoruz(yani rastgele). Bazı bölümlerde düşman tuzak kuruyor; w,a,s,d tuşlarına basınca adam kendi nişan alıp vuruyor. Zamanında basmazsak vya yanlış basarsak zaman yavaşlıyor ve karşıdaki adamın kurşunu yavaşça bize doğru geliyor biz de o kurşundan A ve D tuşlarına basarak kaçıyoruz. Bazen de bu dediğim olay oyun içinde herhangi bir düşman ateş ettiğinde de olabiliyor.

Yok arkadaşım; o konsantre modda RDR daki gibi işaretleyebiliyor muyuz adamları?
  • Bitti. Tadı damağımda kaldı güzel oyundu. Tabikide 2. oyun kadar değil ama yinede güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

http://www.youtube.com/watch?v=leX9GLacmUU

Bana outlaws oyununu hatırlattı.Çok güzel oyundu.Hele bu müziğini hiç unutmam.Çatışmalar sırasındaki düşmanların konuşmaları falan "don't be a fool marshall" "Where are you Marshall" :)

Forum başlığı içinde bunu buldum.

http://forum.donanimhaber.com/m_73469834/tm.htm

sağlam gaza getirdin kardeş nerden hatırlattın şu oyunu

Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI)

Aynen kardeş bende gaza geldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Birinde adamla biribirimizi vurduk ekran bomboş :D ikisi de yerde

aynısı benim de başıma geldi
  • quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=leX9GLacmUU

Bana outlaws oyununu hatırlattı.Çok güzel oyundu.Hele bu müziğini hiç unutmam.Çatışmalar sırasındaki düşmanların konuşmaları falan "don't be a fool marshall" "Where are you Marshall" :)

Forum başlığı içinde bunu buldum.

http://forum.donanimhaber.com/m_73469834/tm.htm

sağlam gaza getirdin kardeş nerden hatırlattın şu oyunu

Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI)

Aynen kardeş bende gaza geldim.

soundtracklarını bulayım derken malum ortamlardan virüs yedim

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Consantre modda zaman yavaşlıyor böylelikle düşmanları daha kolay vurabiliyoruz(yani rastgele). Bazı bölümlerde düşman tuzak kuruyor; w,a,s,d tuşlarına basınca adam kendi nişan alıp vuruyor. Zamanında basmazsak vya yanlış basarsak zaman yavaşlıyor ve karşıdaki adamın kurşunu yavaşça bize doğru geliyor biz de o kurşundan A ve D tuşlarına basarak kaçıyoruz. Bazen de bu dediğim olay oyun içinde herhangi bir düşman ateş ettiğinde de olabiliyor.

Yok arkadaşım; o konsantre modda RDR daki gibi işaretleyebiliyor muyuz adamları?

Red Dead Redemtion'ı Pc'de olmadığı için bilmiyorum. Coj Bound in Blood'da Ray'in konsantrasyon modunda işeretleme var( gerçi RDR'deki işaretleme nasıl bilmiyorum). Thomas ise kendi nişan alıp vuruyor. Gunslinger'ınki de yukarda dediğim gibi işaretleme yok. Coj 1 'de ise Billy ile ok ve yay kullanırken, yayı her çekişinizde zaman biraz yavaşlıyor; Ray'de ise silahları çekince zaman çok yavaşlıyor ve silahlarınızla(altıpat ve benzeri silahlar) manuel olarak vuruyorsunuz. Yani tüfek vs kullanırken konsantrasyon olmuyor. Ha bu arada Coj Bound in Blood'ta da Thomas oku çektiğinde zaman yavaşlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxymess -- 30 Mayıs 2013; 23:15:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Red Dead Redemtion'ı Pc'de olmadığı için bilmiyorum. Coj Bound in Blood'da Ray'in konsantrasyon modunda işeretleme var( gerçi RDR'deki işaretleme nasıl bilmiyorum). Thomas ise kendi nişan alıp vuruyor. Gunslinger'ınki de yukarda dediğim gibi işaretleme yok. Coj 1 'de ise Billy ile ok ve yay kullanırken, yayı her çekişinizde zaman biraz yavaşlıyor; Ray'de ise silahları çekince zaman çok yavaşlıyor ve silahlarınızla(altıpat ve benzeri silahlar) manuel olarak vuruyorsunuz. Yani tüfek vs kullanırken konsantrasyon olmuyor. Ha bu arada Coj Bound in Blood'ta da Thomas oku çektiğinde zaman yavaşlıyor.

teşekkürler

• Save dosyaları nerde bilen var mı bulamadım bi türlü
  • yorumlara baktımda şaka herhalde. bib den kötüyse yapcak hiçbirşey yok. grafikler borderlands ı anımsattı bana.
  • Beyler oyunun kutulusu d&r 'a ne zaman gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Beyler oyunun kutulusu d&r 'a ne zaman gelir

Şimdiye kadar gelmiş olması lazımdı.
  • quote:

quote:

tedarikçi araldan ulaşmamış henüz . bir hafta önce sipariş vermeme rağmen dağıtımına ancak 6 Haziran'da başlayacaklarmış..
  • quote:

quote:

quote:

tedarikçi araldan ulaşmamış henüz . bir hafta önce sipariş vermeme rağmen dağıtımına ancak 6 Haziran'da başlayacaklarmış..

O zaman fazla birsey kalmamis.20 Tl'ya gidip alirim d&r'danz

• 1 bölümü baştan sona oynadığım video aşağıda. oyunu çok beğendim
    http://www.youtube.com/watch?v=RPY63bzrve8
  • oyuna yeni başladım ve sevdim.yalnız adam arkadan konuşurken altyazıya bakmadan bir şey anlamıyorum bu da benim için oyundan soğutuyor tabii.bir yandan savaşırken bir yandan o sözleri anlasaydık çok daha zevkli olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

oyuna yeni başladım ve sevdim.yalnız adam arkadan konuşurken altyazıya bakmadan bir şey anlamıyorum bu da benim için oyundan soğutuyor tabii.bir yandan savaşırken bir yandan o sözleri anlasaydık çok daha zevkli olurdu

o da senin sorunun
    oyun zevkli yardırın arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

oyuna yeni başladım ve sevdim.yalnız adam arkadan konuşurken altyazıya bakmadan bir şey anlamıyorum bu da benim için oyundan soğutuyor tabii.bir yandan savaşırken bir yandan o sözleri anlasaydık çok daha zevkli olurdu

o da senin sorunun
    oyun zevkli yardırın arkadaşlar

güzel dedim zaten

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.