Şimdi Ara

Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
4
Favori
35.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

quote:

quote:

Bilgisayarım bana artık ben yaşlandım diyor. Bu oyunuda kaldırmadı. Hemde Call of Juarez'in Cartel faciasından sonra bu gelince çok oynamak istemiştim ama olmadı kasıyor oyun akıcı oynatmıyor bilgisayar.

bende sabit 60 fps ama oyun sanki kasıyormuş gibi frame atlaması da değil bariz frame düşmesi var ama nedendir anlayamadım

Bende gökyüzüne bakıp yürürken falan hiç bişey yok ama önüme bakıp yürüyünce kasıyor.

yok seninki sistemden dolayı kasma zaten onu anladım benimkisi sistemden değil oyundan kaynaklanan bir sıkıntı sabit 60 fps oynarken sanki 30 fpsde oynuyormuşum gibi çok saçma

vsnc açıkmı ?

açık

kapat oyna o zaman vsnc fps sabitler birde öyle dene

şimdi şöyle diyeyim.fps 60 hep sabit yani oyunda bir kere bile fps 55 e düşmedi.oyunun motorundanmıdır huyundanmıdır suyundanmıdır bilemem ama bir frame düşüsü hissi var.vsync on-off farketmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Oyunu sonunda bitirdim. Oyun aşağı yukarı 8-9 saat sürdü ki arcade yapım olmasına rağmen oldukça iyi bir uzunluk. Oyunun hikayesi ve hikayenin sunumu çok hoşuma gitti. Oynanış her ne kadar çizgisel olsa da zevkli olmuş fakat keşke at sürebilseydik. Ayrıca oyunu çeviriyoruz konunun linki:http://forum.donanimhaber.com/m_75528844/f_//tm.htm#75600447

Ata binme yoksa ne anladım o Western oyunundan ben. Techland yerine, Ubisoft open world veya FPS türünde Western oyunu yapsa eminim harika olurdu. İlk oyunun yapımcısının Techland olduğuna inanasım gelmiyor, hala efsanedir bana göre.

Yine de o kadar kötü değil oyun. Bana Ubisoft çok sağlam bir Call Of Juarez oyunu yapacak gibi geliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgisayarım bana artık ben yaşlandım diyor. Bu oyunuda kaldırmadı. Hemde Call of Juarez'in Cartel faciasından sonra bu gelince çok oynamak istemiştim ama olmadı kasıyor oyun akıcı oynatmıyor bilgisayar.

bende sabit 60 fps ama oyun sanki kasıyormuş gibi frame atlaması da değil bariz frame düşmesi var ama nedendir anlayamadım

Bende gökyüzüne bakıp yürürken falan hiç bişey yok ama önüme bakıp yürüyünce kasıyor.

yok seninki sistemden dolayı kasma zaten onu anladım benimkisi sistemden değil oyundan kaynaklanan bir sıkıntı sabit 60 fps oynarken sanki 30 fpsde oynuyormuşum gibi çok saçma

vsnc açıkmı ?

açık

kapat oyna o zaman vsnc fps sabitler birde öyle dene

şimdi şöyle diyeyim.fps 60 hep sabit yani oyunda bir kere bile fps 55 e düşmedi.oyunun motorundanmıdır huyundanmıdır suyundanmıdır bilemem ama bir frame düşüsü hissi var.vsync on-off farketmiyor

Aynen bi stuttering sorunu var gıbı geldi bana .

• Oyun esnasında kullanılan RAMe bakanınız oldu mu acaba? Kaçlara kadar çıkıyor sizde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phenom 2 955 3.4 Ghz Gtx 275 ile 1920x1080 Best Quality de oyun yağ gibi akıyor bilginize. Oyuna gelirsek iyi yahu Bound In Blood değil elbette ama ben beğendim.
  • Arkadaslar Outlaws oyun muzıklerını bır yerden bulun. Bende orjınal 2 cdsı var. 2cd zten audıo. Oyunun muzıklerını kapatın. medıaplayerden outlawsın muzıklerını acın. Yerıne gore muzık secımlerını yaparsınız. Inanın oyundan aldıgınız zevk 3e katlanacak. Resmen nostaljı yasıyorum
  • Arkadaşlar oyun esnasında görüntü gidip geliyor böyle bir sorun yaşayan var mı acaba? Oyuna girdikten bir süre sonra ekran kararıyor ve tekrar geri geliyor, sistemim oyunu kaldırır seviyede ve sürücüler güncel. Herhangi bir hata da vermiyor sistem o garip işte. Çıkartılan tüm kırık sürümleri denedim hepsinde bu sorun var, orijinali alacağım ama onda da böyle bir şey olacaksa boş yere para vermeyeyim. Sadece bu oyunda oluyor başka bir oyunda sıkıntı yok.
  • Arkadaşlar bende de fps sorunu var çözümünü bilen var mı bilgisayarla alakalı olmadığına eminim C3'ü yüksek kalitede çatır çatır oynuyordum.
  • oyun bence çok güzel grafiklerin böyle olmasıda gayet hoş olmuş bence borderlandsa benzettim
  • Oyuna biraz önce başladım. Oyun çok hoşuma gitti; hatta adı Outlaws 2 olsaymış çok yakışırmış; o eski günleri bana tekrardan hatırlattı. Oynanışı, atmosferi, hikaye anlatımı oldukça güzel. Bu tür oyunların değerini bilmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Oyuna biraz önce başladım. Oyun çok hoşuma gitti; hatta adı Outlaws 2 olsaymış çok yakışırmış; o eski günleri bana tekrardan hatırlattı. Oynanışı, atmosferi, hikaye anlatımı oldukça güzel. Bu tür oyunların değerini bilmek lazım.

+1903
  • Bölüm sonu düellosunda,A D falan bişeyler yapıyosun nasıl oluyor o,zaten mausu zor getiriyorum adama,geçiyorum ama nasıl oluyor bende anlamadım,anlatabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OKAN85

Bölüm sonu düellosunda,A D falan bişeyler yapıyosun nasıl oluyor o,zaten mausu zor getiriyorum adama,geçiyorum ama nasıl oluyor bende anlamadım,anlatabilirmisiniz.

Oyunu bıtırdım ama mantıgını tam olarak cozemedım
  • Bu oyunu oynarken Quentin Tarantino film'i izliyormus hissine kapilan bir benmiyim? Adami neresinden vurursaniz vurun bir kova kan fiskiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Bu oyunu oynarken Quentin Tarantino film'i izliyormus hissine kapilan bir benmiyim? Adami neresinden vurursaniz vurun bir kova kan fiskiriyor.

Aynen Tarantino yapsa olurmuş. Bir bölüm bitiriyorum ardından kalkıp etrafa ellerimle ateş etmeye çalışıyorum
  • quote:

Bölüm sonu düellosunda,A D falan bişeyler yapıyosun nasıl oluyor o,zaten mausu zor getiriyorum adama,geçiyorum ama nasıl oluyor bende anlamadım,anlatabilirmisiniz.

Rakip silahı ateşler ateşlemez kurşunun geldiği yönün aksine eğilmesini sağlıyor diye biliyorum.
  • Oyunda bir hata var yalnız. Şu Hardin ile düello yaparken ben sağa sola eğildim bu arada ona da saydırıyorum benim mermi bitti adamın mermide bitti oda vuramadı bende öyle kaldı oyun slow motionda, sonra bir önceki checkpointten başlatmak zorunda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

quote:

Rakip silahı ateşler ateşlemez kurşunun geldiği yönün aksine eğilmesini sağlıyor diye biliyorum.

Yok dediğiniz tam ölmeye yakınken slow motion oluyo ve kurşunun geldiği yönün aksine A veya D ye basıp kaçıyorsunuz.Arkadaşın dediği bölüm sonlarında Speed yani hızı ayarlayan olay.

Orda benim anladığım silaha yakınlığını ayarlayırsun bu da hızını etkiliyor.Mouse la iyi bir focus yapıp o arada adamın eline odaklanın aynı anda silaha yakınlaştırın elinizi A veya D ile orda speed artacak göreceksiniz.Tam elini silaha atarken mouse a sol tık o arada hızınla doğru orantılı olarak sık kelleye düello senindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Better Call Saul

Oyunda bir hata var yalnız. Şu Hardin ile düello yaparken ben sağa sola eğildim bu arada ona da saydırıyorum benim mermi bitti adamın mermide bitti oda vuramadı bende öyle kaldı oyun slow motionda, sonra bir önceki checkpointten başlatmak zorunda kaldım

Aynısı bana da oldu.

@
    feckless

Anladım hocam. Ben genelde onursuzca öldürüyorum rakipleri olayı tam anlayamadığım için. Bundan sonra onurlu bir kovboy olarak öldüreceğim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.