< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 14 Aralık 2021; 12:40:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Call of Duty: Warzone [ANA KONU] (327. sayfa)

-
-
Yapacak bir sey yok. Daha az ping almak icin yasadigim ulkeyi degistiremem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
ülkeyi değil de; 120 ms farka normal diyen kafayı değiştirmen lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Normal demedim abartilacak bir sey degil dedim
peki, sana helal olsun hocam, 120 ms abartılacak bir fark değil. 😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
çıktığı günden beri severek oynadığım oyun bu saçma eski silahları ve yeni haritayı dayatması yüzünden silme noktasına geldim.
hadi harita fena değil bugları saymazsak uçak sesleri bomba sesleri herşey birbirine karışmış halde ne düzgün ses kasabiliyorum ne oyundan keyif alabiliyorum normalde 6-7 saat aralıksız oynardım şimdi 2 saat sonra başım ağrıyor
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: saetasdealtosbalcones
Normal demedim abartilacak bir sey degil dedimAX400 Kardeş sana 120 130 MS ping lerle Warzone da başarılar o zaman. Abartılacak birşey yok diyerek boş yapmışsın haksızsam gelsin birileri bana desinki kardeş haksızsın ? Sen 130 MS pingle gir tamam mı oyuna gir o pingle solo maç kazan bunu video olarak kayıt et o maçı kazan o pingle bende senin hesabına 1000 Lira atmazsam adam değilim. Kaç maç kazandın bugüne kadar 130 ms ile söyle bakalım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 14 Aralık 2021; 13:38:57 >_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
Oyunu bıraktık Bf 2042 ye geçtik. Düşün o derece berbat Şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsnblt -- 14 Aralık 2021; 13:36:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Madem ki 120 130 MS Warzone için çok abartılı bir ping değil o pingle solo girip maç kazan maçı full bir şekilde kayıt et hesabına 1000 TL atmayan adam değil kardeş söylesene kaç tane maç kazandın Warzone da 130 MS ile ? çok merak ediyorum
_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D5yND0xnFYoI%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGJPs4Y0GIhCRgtwqR9BxgNnf4O1Xgl8jMgFy
120+ galibiyetim var ancak oyun su an ps4'te 30 fps oldugu icin silmek zorunda kaldim. Eskilerden bu videoyu buldum. Hep solo oynardim zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 14 Aralık 2021; 13:51:24 >
Camping yapmayacaksın full rush tarzı oynayacaksın maçı kazan 1000 lirayı atmayan hesabına en adi şerefsizdir
_____________________________ There's always a reason to live. The gods would set you on the proper path.
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DPJYqZAlhU_w%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGOns4Y0GIhA-NBo5HPpG-NUyWpQ-yEPXMgFy
Bu da ayni pingle oynadigim bir multiplayer. Daha iyi oyunlarimda oldu ama yuklememisim youtube'a
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 14 Aralık 2021; 13:51:46 >
Bana multiplayer le felan gelme 120 130 MS neyse bu pingle gireceksin Warzone a Solo Full rush ile oyunu kazanacaksın benden 1000 TL yi alacaksın hadi bekliyorum seni maçı kazandığında haber et buradan tamam kardeş Good Luck
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
Istemiyorum kardesim parani falan :D 30 fps oyun su an. Rushlayip kazandigimda oldu ama o oyunun duzgun calistigi donemlerdi. 120 pingin iyi bir ping oldugunu soylemeye calismiyorum ben burda. 3 saniye dedin 3 saniye degil cok abartiyorsunuz bâzi seyleri
120-130 pingle rushlayarak kazanmak imkansiz gibi konusuyorsun :D neyse
120,130 Pingle Cod Oyunlarında Gelen Geçen Adamı İlistir Eder,Avrupalı 1 Oyuncu 30,40 Pingle Oynuyor
Benim Attığım Kurşun Adama Vuruncuya Kadar,Avrupalı 30 Pingli Adam Çoktan Beni İndiriyor Zaten
Sebebi 3 Katı Fazla Pingle Kurşum Sıkmam O Kadar Başıma Geldiki.100 Küsür Pingli Adamı Direk Maça 1-0 Geride Başlıyor Buda 1 Gerçek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 14 Aralık 2021; 13:59:39 >_____________________________ -
yav he he eminim kazanmışsındır bak işine genç
武士度
PSN GalacticHope
#Playstation -
Noob konusuna gelmisim neyse gidiyorum :D
Rebirth island ne zaman gelecekmiş?