< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
_____________________________ |
Oyun güncelleme sonrası Series X ile 60 fps kilitli. İğrenç bir hissiyat var. Halo geçtim geçen akşam, aradaki fps farkı gece ile gündüz gibiydi. Ya test süreci baştan savmaydı ya da millet vanguard alsın diye yapıyorlar. Ama yeter yani düşün yakamızdan off... (Hem multiplayer hem de warzone girip denedim aynı) |
......
|
arkadaşlar bir şey soracağım. Battle Pass'deki "Free" yazan şeyler bedava oluyor değil mi? Bunları nasıl alacağız? |
|
tamamını açmak mı gerekiyor yoksa free yazana geldiğimizde alabiliyor muyuz? |
|
dolduruyorum fakat alamıyorum. Ancak battle pass tarafına yönlendiriyor. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar selam, PC'de oynuyorum oyunu ve oyunun içinde karakterim otomatik bir şekilde scope/dürbün açıp duruyor BUG olduğunu düşünüyorum ama bu hatayı başka alan var mı? veya daha önce alıp sonrasında çözebilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler... |
|
-Network hataları --> Network hatası sebebiyle oyun içinde veya 1-2 oyun sonra oyundan atıyor. -Silah kaplama hataları --> Bazı silahlardaki kaplama hatası nedeniyle hata tüm ekranı kaplıyor ve önünü göremiyorsun. -Çevre kaplama hataları --> Ağaçlar, evler, taşlar yüklenmiyor. -Sesin bazen kesik kesik gelmesi hatası --> Aşağıda belirttiğim sorundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ancak oyun sesi kesik kesik geliyor. -Scope hatası --> Kumanda ile yaşamadım ancak fare ile oynayan birçok kişide bu sorun mevcut. -Recoil sorunu --> Bazı silahların kontrolü çok zorken bazı silahlar da ip gibi ateş ediyor. Mesala Mg42'nin kontrolü imkansız. Stg, Automaton'un kontrolü çok kolay. Şu videodada MG42'yi görebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?t=10&v=yj-4VffRWXA&feature=youtu.be -Silahlar arası denge sorunu --> Hem recoil hem de TTK sebebiyle silahlar arasında uçurum var. -Oyun içi diğer seslerin temel sesten daha fazla olması sorunu --> Uçak, bomba gibi sesler sebebiyle temek sesleri duymak imkansız. Daha aklıma gelmeyen onlarca sorun. Ve güncelleme üzerinden neredeyse 5 gün geçti, hiç bir hata düzeltilmedi. Oyun o kadar şişti ki menülerde gezmek bile bazen işkenceye dönüşüyor. |
Cod Warzone: Kabakdolması#4957347
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
my way or the highway!!
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cod Warzone: Kabakdolması#4957347
|