Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
314.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lobyde oyuncu nickinin üzerine gelince x e basınca Report Player diye sayfa açılıyor bu sayfada ingılızce olarak hile falan yazıyor.Acaba diyorum hile yapanları buradanmı şikayet ediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Lobyde oyuncu nickinin üzerine gelince x e basınca Report Player diye sayfa açılıyor bu sayfada ingılızce olarak hile falan yazıyor.Acaba diyorum hile yapanları buradanmı şikayet ediyorsun.

evet

• aha bi kamyoncu depoya bakiyor dolumu bosmu icine dusmus cikamiyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prestigi10 -- 19 Kasım 2011; 23:39:07 >

• aha buda köstebek yerin altinda geziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestigi10

aha buda köstebek yerin altinda geziyor.

Bu videodaki hileyi yapmış,videoda adam multiplayer'da yapmadım yaparsan banlanabilirsin ve gereksiz dedi. Demekki yapılabiliyormuş,bir dahakine gördüğünüzde raporlayın hocam

• Glitch ler zaten kısa süre içinde update ile düzeltilir ama bu glitch leri kullananlar tespit edildiğinde multiplayer da sonsuz ban yiyor. Bundan haberi olmayan keko lar şimdi gülüyor eğleniyor ban ı görünce suratlarındaki ifadeyi görmek isterdim. Eğer denk gelirseniz üşenmeden report layın
  • Yalnız haritalar sıkmaya başladı.
  • Glitchler den yararlanıp böyle oynayanları hiç anlamam oyunun zevki neresinde kalıyor o zaman.
  • bunlari cod mail ile postaaylim daha net sonuc aliriz.
    oyundan yapilan rapor biseye yaraycagini sananmam!
    ingilizcesi iyin olan biri mail attin video eklesin bi zahmet !
    yoksa bunlar hergun cogalacak !
  • Oyun'daki haritalar birbirine cok benziyo, yani baska bir harita'da oynasiniz bile sanki hic fark yok gibi, silahlarda'da hic original bir tepki yok, seslerde hep ayni.
    Ben 1-2 mac yaptik'dan sonra sIkLlIyom.
    Yeni map packlerde umarim buyuk haritlar ve degisik tasarimli haritalar koyarlar.

bu arada mw2'deki oludugu gibi yine haritinin icine, disina, yukarsina vs vs izediginiz yere girebiliyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid_Baris -- 20 Kasım 2011; 2:35:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Beyler nat type 2 olmasına rağmen moderate gösteriyor,nasıl halledeceğim onu ? Hallettim tamamdır

nasıl hallettiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Beyler nat type 2 olmasına rağmen moderate gösteriyor,nasıl halledeceğim onu ? Hallettim tamamdır

nasıl hallettiniz?

Aynen hocam ömrümü yedi o sorun, nasıl yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bunu az önce kaydettim şans hepsini bir arada yakaladım

bu silahın adı neydi?

• beyler şu prestige shop ve tokeni açıklayacak biri varmı 4 lvl kaldı gelmeme ama hangilerini alıcam bilmiyorum
  • Arkadaşlar vaultda yaptığımız videoları nasıl youtube veya facebooka atabiliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

quote:

nasıl hallettiniz?

Aynen hocam ömrümü yedi o sorun, nasıl yaptın?

Bendede aynısı bende sorayım nasıl hallettigini?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bunu az önce kaydettim şans hepsini bir arada yakaladım

bu silahın adı neydi?

PP90M1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiCimbomlu -- 20 Kasım 2011; 10:05:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Re5PecT

beyler şu prestige shop ve tokeni açıklayacak biri varmı 4 lvl kaldı gelmeme ama hangilerini alıcam bilmiyorum

Ben ekstra class ı acacagım..
  • Arkadaşlar önümzdeki cumartesi günü 24 katılımcılı bir turnuva düzenlemek istiyoruz müsait olacagınızı düsünüyorsanız bekleriz..

http://resim.donanimhaber.com/m_54138292/mpage_6/tm.htm
  • Ben de 3 tane vardı prestige yaptığımda hepsini Unlock Gear'a kullandım.
  • 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.