Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
315.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Dün oyunu GG üzerinde world_bazaar'dan almıştım dedikleri gibi dün akşam kargoya vermişler bilgileride saba girdiler.Yurtiçi kargoda şu anda taşımada olarak görünüyor eğer öğlene kadar gelirse 20km ilerideki ana şubeye arabayla gidip alıp geleceğim inşallah.Benzin parası kargo parası derken bir Aral fiyatı ödedim oyuna ama bayramdan önce alabilirsem değecek.

Bu arada Prestige Token nasıl alınır diye sormuş bir arkadaş,

Önceden prestij atladığınız her CoD için 1 tane token alıyorsunuz,MW3'de ise atladığınız her prestij için 1 token alıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    yazıklar olsun ınfntye mw2 nin aynısı oyun
    özellikle hard core modda Ump45 hepsini eziyo
    silah ruhu 0 ufacık silah fizandan tekmermi
    ops ruh olarak 5 basar bu oyuna
    opsu şu menüler ve modern savasta yapsalardı devrim olurdu yazı mw2 ye kaldıgımız yerden devam
    mecbur devam CODstatoın

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

opsu şu menüler ve modern savasta yapsalardı devrim olurdu yazı mw2 ye kaldıgımız yerden devam
    mecbur devam CODstatoın

Ciddimisin SiPAHİ hocam ? Sen begenmedin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentencedTR

Tr psn den elite alamamamiz cok kotu.
    Sadece elite icin psn degistirmeyecegim ne yazik ki.
    Multi serverlar sikintili su an.Oyun bulmada cok bekletiyor.
    Bu arada multide 75 lvl adam vardi az once. :s

Hackler başlamış gene desene. Gerçi PS3'te nasıl oluyor bilmiyorum, MW2 ve Black Ops'u bilgisayarda oynuyorum multiplayer olarak ikisinde de çok hile vardı..
  • quote:

mecbur devam CODstatoın

Tabı kı kendı gorusun kardesım saygı duymak lazım ama hıc katılmıyorum

Ben oyunu cok begendım harıtalar sılahlar menu vs...cok hosuma gıttı aralıksız 4 saat falan oynadım..Hele kı ops takı sılah modellemelerınden sonra bunlar cok ıyı geldı..Ilk ızlenımlerım bunlar oynadıkca ıllakı begenmedıgımız bırkac yon cıkacaktır ama bu kadar erken haksızlık etmeyelım oyuna..

• quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma'

quote:

Orijinalden alıntı: sentencedTR

Tr psn den elite alamamamiz cok kotu.
    Sadece elite icin psn degistirmeyecegim ne yazik ki.
    Multi serverlar sikintili su an.Oyun bulmada cok bekletiyor.
    Bu arada multide 75 lvl adam vardi az once. :s

Hackler başlamış gene desene. Gerçi PS3'te nasıl oluyor bilmiyorum, MW2 ve Black Ops'u bilgisayarda oynuyorum multiplayer olarak ikisinde de çok hile vardı..

Hackle alakası yok 1 haftadır oyunu oynayan adamlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

quote:

mecbur devam CODstatoın

Tabı kı kendı gorusun kardesım saygı duymak lazım ama hıc katılmıyorum

Ben oyunu cok begendım harıtalar sılahlar menu vs...cok hosuma gıttı aralıksız 4 saat falan oynadım..Hele kı ops takı sılah modellemelerınden sonra bunlar cok ıyı geldı..Ilk ızlenımlerım bunlar oynadıkca ıllakı begenmedıgımız bırkac yon cıkacaktır ama bu kadar erken haksızlık etmeyelım oyuna..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar psn lerimizi ekliyeyim lazım olur. EgeBaba09
    not:istiyen herkes ekliyebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: louiswilliams09

arkadaşlar psn lerimizi ekliyeyim lazım olur. EgeBaba09
    not:istiyen herkes ekliyebilir

Alıntıları Göster
    Oyunu Bitirdim oynanabirlik açısından çıta bir kez daha yükselmiş. Battlefield 3 kesinlikle yanından geçemez. Hikayede çok sürpizler var. Ayrıca Modern Warfare 1 le çok güzel bağlamışlar. Görüntü olarak da diğer serilerinden bir fark yok ama benm için görüntü değil oynanbirlik ön plandadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Oyunu Bitirdim oynanabirlik açısından çıta bir kez daha yükselmiş. Battlefield 3 kesinlikle yanından geçemez. Hikayede çok sürpizler var. Ayrıca Modern Warfare 1 le çok güzel bağlamışlar. Görüntü olarak da diğer serilerinden bir fark yok ama benm için görüntü değil oynanbirlik ön plandadır.

Alıntıları Göster
    Oyun elime geldi sonunda, şimdi yeni hesap açtım , isteyenler eklesin

III-THOR-III (L değil I )
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

quote:

Orijinalden alıntı: kaan636

Beyler izmirde elinde mw3 olan bı spotcu var mı? Çankaya'da bile yok suanda

3695173 ara bugun oyun gelcek.

Tam olarak nerde hocam bu satıcı?
    Edit: karsiyakadaymis öğrendim teşekkürler bilgi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan636 -- 5 Kasım 2011; 12:13:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

Oyun elime geldi sonunda, şimdi yeni hesap açtım , isteyenler eklesin

III-THOR-III (L değil I )

Alıntıları Göster
    Ben çok beğendim oyunu valla bence çok güzel olmuş. Herkesin tercihi tabi birşey diyemezsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitetsu

Ben çok beğendim oyunu valla bence çok güzel olmuş. Herkesin tercihi tabi birşey diyemezsin ...

Alıntıları Göster
    oyun harika asla black ops'la kıyaslayamam..!!! (kendi görüşüm budur)

ben dün sürekli aldıgım yerden değişim yaptım aldım, nakit fiyatı 130 lira idi ben kodunu kullandıgım battifiled3 verdim üstüne 45 lira takas ucreti ile mw3 aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 5 Kasım 2011; 11:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

ben dün sürekli aldıgım yerden değişim yaptım aldım, nakit fiyatı 130 lira idi ben kodunu kullandıgım battifiled3 verdim üstüne 45 lira takas ucreti ile mw3 aldım..

Alıntıları Göster
    beyler mw1-2 kısaca hikayeyi özetliyebilirmisiniz yada hikayenin türkçe yazılı olduğu bi link verebilirmisiniz ing. olmadığı için anlamıyorum hikayeyi.

edit: buldumhttp://www.chip.com.tr/blog/suleyman/cod6-modern-warfare-2-senaryo_4368.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 5 Kasım 2011; 12:00:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

quote:

mecbur devam CODstatoın

Ciddimisin SiPAHİ hocam ? Sen begenmedin yani.

Sipahi üstat begenmediyse kötü oldu bu, cidden oyunda çok eksik var demektir az buz eksik olsa bu yorumu yapmaz.
  • Tr ye gelmedimi daha oyun ? Arti spot olarak avrupa yakasinda nerden alabikirim avcilarda oturuyorum eminonu bana cok uzak kaliyor
  • quote:

mecbur devam CODstatoın

sende böyle dediysen şüphelerim bayağı arttı. oynayanlar durum cidden bu kadar fecimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

quote:

Orijinalden alıntı: sfunder

quote:

Orijinalden alıntı: TMF

müzikler hakkında yorum yapabilicek varmı

Şahsi fikrim müzik oyunun bütününe gayet uyum sağlamış, güzel olmuş. Ama mw2-hans zimmer müzikleri kadar gaza getirici, titretici değil. Daha çok dram yönü ağır basmış gibi ama bu bence güzel olmuş, konuyla bütünleşmiş.
    Müzikleri yapan kişinin önceki çalışmalarına buradan bakabilirsin;
    http://www.imdb.com/name/nm0003911/

Teşekkürler hocam cevap için

Keşke müzikleri efsane Hans ZİMMER yapsaydı.

• quote:

arkadaşlar dun sabah 5 e yattım özlemişim mw serisini.. ısrarla tavsiye ediyorum
  • quote:

quote:

arkadaşlar dun sabah 5 e yattım özlemişim mw serisini.. ısrarla tavsiye ediyorum

Alıntıları Göster
    multi nasıl beyler videolarında renkleri çok soluk geldi aynı BO gibiydi mw2'nin renkleri daha canlıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

multi nasıl beyler videolarında renkleri çok soluk geldi aynı BO gibiydi mw2'nin renkleri daha canlıydı

Alıntıları Göster
    ump45 aynı ve oyun mw2 dende kötü..b.ops bu oyun yanında baya iyi kalıyor..multi olarak oynadığım en kötü cod
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

mecbur devam CODstatoın

sende böyle dediysen şüphelerim bayağı arttı. oynayanlar durum cidden bu kadar fecimi

Genelde oyunları single player için oynarım ama bunun multisi de gayet tatmin edici tabii ki alışmak gerekiyor biraz, şu an oynayanlar mw2 deki gibi affetmiyor. Black Ops'u da çok beğenmemiştim ama MW3 ün hikayesi için kelimeler yetersiz. Multisi de şu ana kadar gayet güzel MW2'ye benziyor ama kesinlikle aynı oyun falan değil

Neyse hikaye modunu tamamen bitirip tekrar yazarım ama bu oyunu alıp arşivine koymayan çok büyük hata eder.

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.