Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
327.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 1 e kadar çalışıyorlarmış şimdi telefon ettım

PSN:AercelWitsel /Steam:TouchMyFear
  • Saat 2 ye kadar teslim ediceklerını söylediler cep telefonumu verdim bir aksilik olursa arıcaklar şubeden alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Saat 2 ye kadar teslim ediceklerını söylediler cep telefonumu verdim bir aksilik olursa arıcaklar şubeden alıcam

İyi ya , valla güzel olucak inşallah

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

quote:

Saat 2 ye kadar teslim ediceklerını söylediler cep telefonumu verdim bir aksilik olursa arıcaklar şubeden alıcam

İyi ya , valla güzel olucak inşallah

İnş. hocam sabırsızlık ile bekliyoruz

• valla arkadaş ben anlamam az önce arası aradım efendim sizin adınıza kargo yok dedi 1-2 mırın kırın etti aradım gençler i vermişlermi şimdi kontrol edicekler o oyun bu gün saat 15:30 da bana ulaşmış olmalı en geç
  • benim kargo bilgilerni girmişler .kargo düzcede 10:00 gibi gelir inşallah birazda kargoya gidiyorum
  • kaharaman elektronik astronomık bır rakam soyledı bu ne ya dedım bayramda en azından oynarız black ops verıcem ne kadr verırım ustune 105 dedı zaten oyun 130 lira hahaha

BORN TO LOSE - LIVE TO WIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: antoo

kaharaman elektronik astronomık bır rakam soyledı bu ne ya dedım bayramda en azından oynarız black ops verıcem ne kadr verırım ustune 105 dedı zaten oyun 130 lira hahaha

Evet ya bu kadar mı olur?Çok pahalı
    Bu arada multide 75 lvl adam vardi az once. :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-Tr psn : sentencedTR
  • Kargo geldi heyecan ile açtım içinden uncharted 3 için not defteri çıktı hay anasını

• quote:

Kargo geldi heyecan ile açtım içinden uncharted 3 için not defteri çıktı hay anasını

Nasıl ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HidRoJeN_

quote:

Kargo geldi heyecan ile açtım içinden uncharted 3 için not defteri çıktı hay anasını

Nasıl ya

Yanlış alarm hocam hepsisony den uncharted 3 almıştım not defteri hediyesi vardı onu göndermemişlerdi o gelmiş meğer

• Mw3 ü alanlar eklesin Beyler PSN: Phoenix_Marco_TR

Chuck - House M.D. - Supernatural - Prison Break - Dexter - Doctor Who - Game of Thrones - Arrow - Sherlock - Da Vinci's Demons - Blue Mountain State - Suits - Spartacus - How I Met Your Mother - The Big Bang Theory - The Walking Dead - Breaking Bad - Community - Vikings - The Bible - Legend of the Seeker - My Boss My Hero - Unubore Deka - Heroes - Naruto - One Piece - Bleach - Fairy Tail - Katekyo Hitman Reborn - Sword Art Online - Btooom - K-Project - Accel World - Hunter x Hunter 2011 - Shingeki no Kyojin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan636

Beyler izmirde elinde mw3 olan bı spotcu var mı? Çankaya'da bile yok suanda

kardeş acele etme öğlenden sonra gelir dün biz istanbuldan daha yeni aldık,akşam kargo yapsalar öğlenden sonra anca gidiyor şehir dışına

PSN:Superior-TR
  • cod 4 ile mw2 arası bir oyun olmuş ben beğendim açıkçası oynanbilirliği var mw3'ün en güzel tarafıda co-op zannedersem 4 kişiye kadar oynaya biliyoruz

PSN:Superior-TR
  • Dün oyunu GG üzerinde world_bazaar'dan almıştım dedikleri gibi dün akşam kargoya vermişler bilgileride saba girdiler.Yurtiçi kargoda şu anda taşımada olarak görünüyor eğer öğlene kadar gelirse 20km ilerideki ana şubeye arabayla gidip alıp geleceğim inşallah.Benzin parası kargo parası derken bir Aral fiyatı ödedim oyuna ama bayramdan önce alabilirsem değecek.

Bu arada Prestige Token nasıl alınır diye sormuş bir arkadaş,

Önceden prestij atladığınız her CoD için 1 tane token alıyorsunuz,MW3'de ise atladığınız her prestij için 1 token alıyorsunuz.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan636

Beyler izmirde elinde mw3 olan bı spotcu var mı? Çankaya'da bile yok suanda

3695173 ara bugun oyun gelcek.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.