Şimdi Ara

CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
2
Favori
16.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bf1 veya cod ikisinede ölmüyorum ama bo3 gibi oynanacağa benziyor star wars tan kaderi farklı olurda bf1 yanılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Ah bide link açılsa!

Bende açılıyor kontrol ettim gerçi enteresan..

Hocam birde bu linki dene bakalım
    https://streamable.com/htnx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 2 Eylül 2016; 17:59:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU
     CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE || PS4-PS4PRO ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Uçma kaçma göremedim gayet iyi bir oyun var videoda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka bir videoda vardı. Bops 3 ile aynı zıplama, duvarda yürüme vs. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Başka bir videoda vardı. Bops 3 ile aynı zıplama, duvarda yürüme vs. :(

çok üzüldüm bu şekilde çıkacağı için.
  • Bu gece şöyle bir kral ramestered gösterirler umarım
    Hala çöp bir oyun

• Kimse paylaşmıyor diye haberleri paylaşıyorum ama oyunun multiplayerı zerre umrumda değil uçacaksam Titanfall 2 kralını yapıyor zaten ama çok sağlam bir MW Remastered geliyor işte asıl olay o Raven Software efsaneye yakışır şekilde güncellemiş oyunu.

Infinite Warfare uzun zaman sonra çıkan en iyi CoD singleplayerı olacak gibi duruyor orası kesin lakin multiplayerde direk olarak Black Ops 3.1 olmuş oyun.Grafikler BOPS3'den daha iyi geri kalan tüm mekanikler aynı.Bu zamana kadar eleştirilse bile hiçbir CoD multisi birbirini direk kopyalamamıştı (MW2/MW3 özel durumu hariç) daima bir farklı mekanik farklı bir ton vardı örneğin AW'nin uçma kaçması Black Ops 3'den çok farklıdır veya hiç beğenilmeyen Ghosts'un çok değişik bir perk sistemi vardır ancak Infinite Warfare'ın multiplayerında sağlamcı oynayalım risk almayalım diye direk olarak BOPS3'ü örnek almışlar.MWR,TF2 üstüne birde BF1 at IW'nin multisinin birkaç ay sonra dönüşeceği kutu açma festivaline ihtiyacımız yok zaten.

Umarım beni yanıltır ama şu an için görüşüm bu bakalım ambargo kalkıp daha net videolar gelince ne göreceğiz.

• Tabi. Bops 3 oynattı kendini ama keşke özüne dönse artık bir sonraki oyunda. Bu defa remastered ile yırtacaklar ama gelenek haline gelirse kötü.

• Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Sıktı artık ama böyle gidecek gibi bu oyun bir süre daha. :)

• İW'ı BO3'ün bir tık versiyonu yapmışlar ise yazık derim. Tahminimce İW'a eski MW serilerinin Rander edilmiş Map'lerini getirip millete aldırtmaya çalışacaklar. MW1 mapleri olmasa bile MW2 ve MW3 mapleri mutlaka gelecektir.

Yüz metre zıplayan duvarda yürüyen gelecek temalı diye adlandırılan Cod'ları oynayacağıma Ana teması bu olan Aksiyonu kat kat daha fazla olan Titanlarla müthiş bir savaş yaşanacak olan Titanfall 2'yi mutlak tercih ederim. Hep aynı şeyler PERK listesine bakıyorum yine aynı yok Ghost perki yok Blind Eye perki vs çok sıktı artık.

Nezaman adam gibi bir COD çıkaracaklar bunlar? Hiçmi DİCE'den örnek almıyorlar millet artık bıktı usandı ama bunların umurlarında değil. MWR ile kandıracaklar hayranlarını işte.

Single oynar atarım kenara yapacak bişey yok kusura bakmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 2 Eylül 2016; 19:59:54 >
  • bf dururken bu copu oynamak icin saglam mide lazim.dice yine tokatlayacak

• Andrew21 A kullanıcısına yanıt
    Millet ramestered oynıcak sanırım :)

• Snoop dog burdada var :)

• 14 Ekim Beta,önce PS4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 2 Eylül 2016; 20:18:33 >
  • Yihuuu mw remasterda multiplayer da 16 map var...

• Seri jetpackle uzaya kadar zıpladı daha yukarısı yok neyseki.Bundan sonra aşağı doğru iner artık (umarım) Ahh MW remastered'ı bir ayrı satsaydınız görürdüm sizi ama...

• Duvarda yürüme gene var ama zıplayıp uçma kısıtlanmış sanki...sadece zıplanıyor ama ikinci bir roketleyip uçma yok gibi geldi bana.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.