Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS [ANA KONU - Onslaught DLC] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.108
Cevap
5
Favori
41.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda multiplayer için perkleri açıklayan falan bi rehber var mı? ben bulamadım da..

tdm, search and destroy yada domination gibi modlar yoktu.Single playeri bitirmediğim için diğer modlar açılmamış olabilir mi?

İmzamda ki sistemle ile oynarken normal ayarlarda kasmalar oldu sizce benim 6950X2 CF ekran kartlarım bu oyuna yetmemiş olabilir mi?

Grafik ayarlarını yaparken nelere dikkat etmek lazım?
    İ7 2600k//Asus P8Z77-V Deluxe//Evga 780 ti Classified ACX//G.SKILL Ares 4x8 Gb 1600 Mhz Cl10(1.5 V) //Corsair Force 3 Gt 120 GbX2 Raid 0 1 Tb Samsung 103sj 1 Tb Wd //LG 27MP59-G 27''//Cooler Master Rc 690 II//Cooler Master Silent Pro 1000w//Thermalrıght Ultra-120 Extreme Rev.C Cpu Cooler//Sunbeam Rheobus Extreme//Logitech G5 G500//Logitech G510 Keyboard//Logitech S220//1tb Seagate Expansion Usb 3.0//Msı Vr201(W7 Ult
  • Arkadaşlar ghost oyununu bitrdim ancak bu 2 dvd ne için acaba..

Ignition Modern Warfare 2'deki Scrapyard'ın remake i demişler ama haritayı keşke orjinal görüntüsünde yapsalardı illa çorbaya çevirmeleri gerekmezdi.Yinede MW2 haritası candır darısı Highrise'ın başına.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • Tum COD multiplayerlerini oynadim ama bu oyuna sadece 2 hafta dayanabildim

isin yoksa bekle Tryach'in yapacagi Cod'u

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 24 Ocak 2014; 10:47:22 >

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• haritalar cok mu buyuk?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
    LG OLED55C24LA || XBOX SERIES X GAMERTAG: lll K A K A lll || PLAYSTATION 5 PRO PSN: BURAK__PS
  • ilk dlc bence parasını hakeden bir dlc olmuş...yeni haritalar ve maverick silahlar hoş...gun mode ise çok eğlenceli olmuş...ama yine de şu bağlantı sorunlarıyla healt pointin çok düşük olduğu bir ghostu serinin en berbat oyunu olmaktan kurtarmıyor maalesef

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• yükledim de öyle ahım şahım bir şey değil bence; black ops daha iyiydi
  • Xbox 360 ta oynuyorum şu sniper olayını daha çözemedim. Adamla karşı karşıyayım. Bende otomatik var onda sniper adam hiçbir şey olmamış gibi beni indiriyor ben daha 2 mermi sıkamadan. Sonra bende gaza gelip alıyorum sniper'ı uzaktan 1-2 kişi vuruyorum yakın mesafe hiç alamıyorum. Bunun bir püf noktası mı var ben bilmiyorum?

Orijinalden alıntı: B&LueMans

Xbox 360 ta oynuyorum şu sniper olayını daha çözemedim. Adamla karşı karşıyayım. Bende otomatik var onda sniper adam hiçbir şey olmamış gibi beni indiriyor ben daha 2 mermi sıkamadan. Sonra bende gaza gelip alıyorum sniper'ı uzaktan 1-2 kişi vuruyorum yakın mesafe hiç alamıyorum. Bunun bir püf noktası mı var ben bilmiyorum?

Tv nin ortasına crasshair yapıştır.

• quote:

Xbox 360 ta oynuyorum şu sniper olayını daha çözemedim. Adamla karşı karşıyayım. Bende otomatik var onda sniper adam hiçbir şey olmamış gibi beni indiriyor ben daha 2 mermi sıkamadan. Sonra bende gaza gelip alıyorum sniper'ı uzaktan 1-2 kişi vuruyorum yakın mesafe hiç alamıyorum. Bunun bir püf noktası mı var ben bilmiyorum?

Zaten yabancılar ile oynuyorsan 1 saniye falan geriden geliyorsun. O yüzden karşı karşıya kalmalarda sniper ile quick scope yapman çok zor. Sniper ustalık işi çok oynaman lazım yada dayan Assault silahlara (:

Orijinalden alıntı: FB_ArDa

quote:

Zaten yabancılar ile oynuyorsan 1 saniye falan geriden geliyorsun. O yüzden karşı karşıya kalmalarda sniper ile quick scope yapman çok zor. Sniper ustalık işi çok oynaman lazım yada dayan Assault silahlara (:

Hocam insan ara sıra aksiyon istiyor ama ondada cinnet geçiriyorum ya. Şu titanfall'a kadar bunla idare etsek yeter titanfall iyi bir oyuna benziyor. Yoksa mezar taşıma call of duty oynamaktan gitti yazacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...BeDo... -- 29 Ocak 2014; 17:32:28 >

• Çok stres yapma, gerçi çıldırmamak elde değil ama Cod işte oynatıyor bir şekilde

Orijinalden alıntı: FB_ArDa

Çok stres yapma, gerçi çıldırmamak elde değil ama Cod işte oynatıyor bir şekilde

Artık ara sıra giriyorum zaten hocam tansiyonum yükseliyor şu aralar skyrim oynuyorum sleeping dogs bitti birde şubat ayı oyunları güzel oldu mu ohhh rahatım

LS Sprint diyor herşey bastım olmuyor yav
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.