Şimdi Ara

CALL OF DUTY: GHOSTS [ANA KONU - Onslaught DLC] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.108
Cevap
5
Favori
41.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu oyunu oynamıyorum eskisi gibi , yaklaşık 2 aydır da hiç oynamıyorum.. 2 gb güncelleme gelmiş içeriğini bilen varmı acaba ?
  • MW2 için yapılan trailerın aynısını Ghosts DLC'sindeki Favela için yapmışlar MW2 müziklerinden en sağlam olanı kullanmışlar.MW2'nin eli değince nasılda işler güzel görünüyor o kaliteye yaklaşamayacaklarını anladılar artık utanmasalar eminim MW2'nin tüm haritalarını DLC olarak çıkartmak isterler.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • favela için ben de alcam gibi yeni dlc'yi map daha sağlam gözüküyor, yeni nesilde görmek fena da olmayacak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 3 Haziran 2014; 20:11:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandıgınız silah ve attachment ları yazarmısınız ? bide bende neden hafif lag var anlamak mümkün degil . 11 sn ping baglantımda 5 mb , cod mw3 te akıyordum bildigin bunda k/d ratio 1 in altında , sinirlene sinirlene oynuyorum . Silahlar çok hantal geliyor
  • Arkadaşlar bence eski kasa hackli(artık ne deniyorsa korsan oynama işine) xbox var. Orijinal cod ghosts aldım multiplayer da hiç problem yok, singleplayerda da yoktu ta ki düne kadar. Şu bina patlattığımız bölümden sonra yine araya giren sinematik sahnede dondu. Ama yüz defa açtım hep aynı noktada donüyor oyun ve xbox halen çalışıyor yani controllerdan xbox Dashboard a felan çıkabiliyorum. Ama oyun tam o sahnede takılıyor, ne yapmam gerekir bilen var mı? Internette saveyi sil baştan başla demişler ama ne alaka ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam 0:28 de donuyor...
    http://www.ign.com/wikis/call-of-duty-ghosts/Birds_of_Prey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Gt: kdrcnrbyrm

10:00 - 18:00 arası online olurum live'da. O saatlerde extinction oynayabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şu an canlı yayın var cod ghostla ilgili izlemek isteyenler için
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.