Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyun açılışta kalıyor ve açılmıyor siyah ekranda çözümü nedir bilen varmı...? not: oyunum orginall
  • ayrıca bu tarih konusu ne alaka ya mantığı ne yani ? saçmasapan şeyler. 2. bölüme geçerken gene patladık oyunda . sonra bidaha giriyim dedim ilk bölüm başından başlattı sinir oldum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

arkadaslar ilk defa steam den oyun aldim black ops 2 yanliz oyunda dil secenegi olarak sadece ingiizcemi var fransizca dil secenegi yokmu korsan oyunlarda bile bir suru dil secenegi oluyor skidrow un kirdigini yuklemedim gercide orijinal varken ama genelde oluyordu multi dil secenegi

Oyunun yüklenmesi bittikten sonra steam ikonuna sağ tıklayıp kütüphaneye gir. Orda oyun listen görünür solda. Bu oyuna sağ tıklayıp özelliklere gir. Ordan Dil sekmesine geçip dili değiştir ve onaylayıp çık. Hepsi bu kadar.

tesekkurler cevap icin fransizca oldu oyun

arkadaslar ben burda takildim bilgisayar bisi girmem lazim burda ama ne yaptiysam gecemedim D ye basiyom bisi olmuyor gecen varsa nasil gecildini soyleyebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 3 Mart 2013; 0:24:34 >

• proper 3DM cracki indirip onu yaptım busefer oyun hiç açılmadı şaka gibi ya deliricem
  • Merhaba arkadaşlar black ops2'yi lenovo y580 model laptopuma kurdum,lakin bir sorun yaşıyorum.Oyunu 1368x768 de ayarları en yüksek şekilde ayarladım.Fazlasıyla kasma sorunu yaşıyorum.Ana menüden oyunu açtığımda bekleme süresi 3 dk?.Oyunda 3-4 fps alıyorum ekran kartım gtx660m sizce garip değilmi?
  • arkadaşlar oyun açılışta kalıyor ve açılmıyor siyah ekranda çözümü nedir bilen varmı...? not: oyunum orginall
  • quote:

quote:

quote:

arkadaslar ilk defa steam den oyun aldim black ops 2 yanliz oyunda dil secenegi olarak sadece ingiizcemi var fransizca dil secenegi yokmu korsan oyunlarda bile bir suru dil secenegi oluyor skidrow un kirdigini yuklemedim gercide orijinal varken ama genelde oluyordu multi dil secenegi

Oyunun yüklenmesi bittikten sonra steam ikonuna sağ tıklayıp kütüphaneye gir. Orda oyun listen görünür solda. Bu oyuna sağ tıklayıp özelliklere gir. Ordan Dil sekmesine geçip dili değiştir ve onaylayıp çık. Hepsi bu kadar.

Dil seçenekleri arasında ingilizce olması gerek. İngilizce yap bari.

• bu kadar mı özensiz grafikler olur . her şey grafik demek değil ama göze çok batıyor gerçekten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 16 Kasım 2012; 5:33:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: master93
    An itibari ile oyunu bitirdim oyunun senaryosu mükemmel sonunda raul mendez tekerlekli sandalyeli adamın boğazını kesiyor daha sonra kim olduğunu anlamadığım birinin mezarını açıp kendini benzin döküp yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 16 Kasım 2012; 2:40:29 >

• abi 3DM proper crackla oyunun biyerine kadar geldim yine çalışmayı durdurdu hatası verdi ya. o afganistanda boğazına arkadan ip geçirip çöle attıklarından sonraki bölüm başlarken görüntü donuyo napcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine.

abi 3DM proper crackla oyunun biyerine kadar geldim yine çalışmayı durdurdu hatası verdi ya. o afganistanda boğazına arkadan ip geçirip çöle attıklarından sonraki bölüm başlarken görüntü donuyo napcam

pc nin tarihini 14 kasım yap düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Orijinalden alıntı: rexics

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

quote:

ya arkadaşlar oyunu acamıyorum. tıklıyorum bir tepki alamıyorum. görev yöneticisinde oyun acık görünüyor. ama ekranda tık yok. ekran kartımı güncelledim. pc özellikleri 4 gb ram 2 gb ekran kartı geforce 525 video ram belleği 1 gb pixel shader 5.0 intel core i5. lütfen bi yardımcı olun arkadaşlar.

Steam kuruyosun bilgisayara sorun çözülüyo

ya ben steamı yükledim ayı sorun devam ediyor başka bi önerin var mı ?

Nvidianın 310.54 beta sürücüsünü yükle bende yükledim black ops 2 de %26 performans artışı yapılmış oyun korsansa crackfixv2 kullan steamda bilgisayarda yüklü olsun bu şartlarda ben windows 8 de çalıştırdım oynuyorum.

kardeş dediklerinin yaptım netframe 4.0 visual c++ gibi bileşenleri bilgisayara yükledim ama hala bir çözüm bulamadım. forumlarda başka yerlerdede araştırıyorum fakat hiçbir çözüm içeriği yok ben üstelik win7 kullanıyorum. yani win8 lerde sorun olduğunu biliyorum ama ben zaten win7 kulanıyorum ama ona rağmen bir çözüm bulamadım henüz 525m geforce ekran kartı kullanıyorum. nvidia sitesinde beta driver lara baktım ordaki driver ı yüklüyorum ama olmuyor sürücü aygıtı bulamadı diyor ve yüklemiyor.acıkcası sorunu hala anlamadım. eger bir cözüm bulursan bana tekrar dön ilgilendiğin içinde sağol kardeşim

Arkadaşım kısaca korsan kullanıyorum desene?

hayatımda hiç orjinal oyun almamakla mükellef olduğum bu dönemde bana yönelttiğiniz bu tepki hakettiğim birşeydi iltifatınız için teşekkürler. buda uzunca evet korsan

Arkadaş haklısındır sende maddi sıkıntı vardır anlarım.Ben maddi durumu olanlara diyorum alın diye.

kardeş sigaraya bile para verince üzülüyorum bide gel oyuna para ver zaten maddi imkanlarım olsa orjinal oyunu seve seve alır bide ps3 alırdım ki böyle uğraşmayıp rahat rahat oynayayım. Ama şu an ünide yurttayım ve anlarsın ya imkansız sadece 3 gün oldu hala açamadım cod bo2 yi ona üzüldüm ;)

• beyler oyuna tıklıyorum hiçbir tepki yok ama görev yöneticisinde 1gb ram yediği gözüküyor sorun ne olabilir ? şu time zone geyigini yaptım.
  • bunu steam kurarak çözdüm ama şimdide oyun ilk girişteki introda herhangi bi yerde donup kalıyor ?
  • optimizede sorun var,oyun bildiğimz cod

bide graifklerde sorun var siyah mekan ve gölgelerde kırmızı noktalar çıkıyor
  • Zorla küfür ettirecekler. Combat trainingin bile içine etmişler angut herifler. Hangi akla hizmet offline ve botlarla oynarken xp kazanma olayı kaldırılır ki. Online oynamaya çalıştığımda da sürekli " server is not available " bilmem ne deyip duruyor. Yok modeme prot açacakmışız yok nat'ı parmaklayacakmışız yok Upnp 'yii bilmem napacakmışız, başlarım böyle işe. Konuşup dururlar bir de 1 numaralı oyunuz diye. Dangalaklar sinirimi bozdu. Verdiğim para burunlarından gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 16 Kasım 2012; 13:15:41 >
  • oyunu bıtırdım fakat senaryodan pek bır sey anlamadım bastan sona anlatabılcek bırı varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

arkadaslar ben burda takildim bilgisayar bisi girmem lazim burda ama ne yaptiysam gecemedim D ye basiyom bisi olmuyor gecen varsa nasil gecildini soyleyebilirmi

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

D'ye basıp mausu da sağa veya sola çekeceksin bak iki elin arasında simge var ne yapacağını gösteren

• ALİ213 denilen crackı indirdim 2 bölüm oynadım yine çalışmayı durdurdu hatası aldım. bu menendezin konuşmalarını dinlediğiimiz bölüm
  • bende oyunu yükledim oyun sarıyor ama oynayamam ygs var her neyse afganistan bölümüne kadar geldim sonra çıktım tadında kalsın diye oyun grafikleri diğer cod oyunlarına göre daha iyi hd5750 ile oynuyorum herşey high aax2 (1280x1024) 60fps alıyorum altına düşmüyor son olarak çalışmayı durdurdu hatası alan arkadaşlar steam kursun driverları güncellesin tarihi 13.11.12 yapsınlar ve yönetici olarak çalıştırsın dediklerimin aynını yaptım sorunsuz oynuyorum iyi oyunlar
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.