Laga lugayı bırakın kedi uzanamadığı ete mındar dermiş bazıları o hesap oyunu korsan oynarlar gelir burda yorum yaparlar git oyunu al sonra iyisini bekle hacı baba tekkesi değilki beleşe hizmet versin adamlar.Giderek güzelleşiyor oyun ben çok beğendim grafiklerdede iyileştirmeler var çok hoşuma gitti beğenmıyen almasın ama alacak olan kımseyede mani olmasın oyun harika.6 saattir single oynuyorum bitmedi
Oyunu orjinal aldım aldım fakat multiplayer dün gece 30 dk oynadım kapattım adamlara ateş ediyiyorum ölmüyo heryerden bomba sesleri bo 1 oynamadığım için mi bana bi tuhaf geldi
cod ömrünü doldurmuş anlaşılan.. forum ölü durumda..
olması gerekende buydu zaten..
MW2 yi almistim PS3 e en son ciktiginda.
Simdi ilk defa bir COD oyunu aldim ondan sonra. PC için tabi
Fena değil ya eğlenceli iste oynuyoruz :)
Bende en kısa sürede indireceğim. İzlenimlerimi yazarım
oyun ünlü malum yerde göründü diye yazmişiniz orasi neresi ben battlefield 3 alicam ama pahalli en iyisi 5-10 tl gold üye olup diğer oyunlari da indirmeyi düşünüyorum sirf oyun oynamak için kasa topladim bana özelden linki gönderirseniz sevinirim yada tavsiye edebileceğinbiz oyun indirme adreslerini iyi forumlalr:)
quote:
Orijinalden alıntı: Re5PecT
quote:
Orijinalden alıntı: Xabi Alonso
Laga lugayı bırakın kedi uzanamadığı ete mındar dermiş bazıları o hesap oyunu korsan oynarlar gelir burda yorum yaparlar git oyunu al sonra iyisini bekle hacı baba tekkesi değilki beleşe hizmet versin adamlar.Giderek güzelleşiyor oyun ben çok beğendim grafiklerdede iyileştirmeler var çok hoşuma gitti beğenmıyen almasın ama alacak olan kımseyede mani olmasın oyun harika.6 saattir single oynuyorum bitmedi
Oyunu orjinal aldım aldım fakat multiplayer dün gece 30 dk oynadım kapattım adamlara ateş ediyiyorum ölmüyo heryerden bomba sesleri bo 1 oynamadığım için mi bana bi tuhaf geldi
Hocam bence sen hiç oynama daha iyi.Anlaşılan sen gelecek adamı değilsin .Zaten Türk'lerden bu beklenir
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmi524
quote:
Orijinalden alıntı: Re5PecT
quote:
Hocam bence sen hiç oynama daha iyi.Anlaşılan sen gelecek adamı değilsin .Zaten Türk'lerden bu beklenir
şimdi oyuna biraz daha alıştım fakat sadece mp7 ile oynaya biliyorum oyun bana mw serilerine göre biraz karışık geldi ama farklı bir tarzı var oynadıkça alışıyorsun
ya şu aral pc ye sitede oyunu açsada fiyatı görsek ona göre steamdan alıcam
quote:
Orijinalden alıntı: wolkytolky
Nasil yani ? Mola verip oturup konusabiliyomusun multide?
quote:
Orijinalden alıntı: suleyman35
son 4 gb kaldı. 1 saat sonra oyunu kuracam. fakat diskte yer yok. önce moh'u bitirmem lazım. silecek bişi de kalmadı arkadaş. disk alacak parada yok. fakirliğin gözüne at kaçsın
+1 aynı durumdayım kardeş. seteplarını silmeye kıyamıyorum bitirdiğim oyunları silmeye başladım ama yine yer yok
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmeteyup
quote:
sabahtan beri forumda dolaşmadıgım konu kalmadı en ucuz neresi satıyo eu keylerini deluxe veya standart fark etmez
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ıAmPassenger
Alonso 7 saattir oynuyosun almaya değer mi bizi de aydınlat .
Multiplayerde 2 saniyede oyuna giriyor çok hızlı ve lag yok ayrıca senaryoyu gecenin 2 sinden beri oynuyorum saat 10 ve hala bitmedi Oyun çok stabile çalışıyor takılma kasma vs yok.Almaya değer bir oyun kesınlikle
Hep savaş savaş nereye kadar birazda bişeyler yiyip içelim dedik
O değilde laptobun grafik kartı çok dandik oldugu halde oyun acayip akıcı son ayarda oynayamasamda yüksek ayarda oynuyorum aa kapalı ve ambiance oclions mudur nedır o kapalı
/>
quote:
Orijinalden alıntı: kellezar
sabahtan beri forumda dolaşmadıgım konu kalmadı en ucuz neresi satıyo eu keylerini deluxe veya standart fark etmez
şuan için en ucuz steam satıyor rus keylerde bu sene sorun çıktı şuan için en ucuz steam
quote:
Orijinalden alıntı: osmanlı06
quote:
Orijinalden alıntı: kellezar
şuan için en ucuz steam satıyor rus keylerde bu sene sorun çıktı şuan için en ucuz steam
AMD Athlon II x3 450 3,2
4 GB RAm
N vidia 9800 gt 1gb ekran kartım var
bu sistem yeterli olurmu acil cevap istiyorum beyler ona göre oyunu alacağım play store dan
yukarda link vermiş arkadaşlar 84 liraya eu key var gitti gidiyorda,bir de CDKeysHere de 51 lira rus key Black Ops 2 Deluxe Edition RU CD Key eğer bu vpn le olursa süper olur.ama olmazsa gitti gidiyordan eu key alcam.
arkadaşlar dedicated server var diyorlardı var mı oyunda giren oldu mu?
şeytan dürteledi aldım playstore dan indiriyorum şu an :)
ilk kez steam dan oyunn indiriyorum
durum aşağıdaki gibi herhangi bir terslik yada yanlış yaptığım bir şey varmı ?? suspensed yazanlar sonradan mı inecek şu an sadece single player modu iniyor