Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

Malum yerden ındıren arkadaşlara söylüyorum herkes o malum yerden indirirse ileride call of duty diye bir oyun treyarch ve infinity ward diye bir şirket kalmaz artık 2050 yılına kadar mw2 oynarsınız çakma serverlerde.Adam gibi orjınal alıp ınsan gibi hizmet görüp arkadaşlarınla eğlenmek varken neden bir insan emek hırsızlığını seçer ? AYNI ŞEYİ SİZE YAPSALAR NASIL OLUR ? SİZİN EVINIZI SOYSALAR SOĞANA ÇEVİRSELEER NASILLL OLURRRR !!!1111!!!! dellendirmeyin adamı

Anladık zenginsin.
  • i5 2500 , gtx 460 1GB ve 8GB ram ile oyun nasil oynanir arkadaslar?
  • Mw,Mw2,Mw3,BO cikarken heyecandan zaman gecmezdi simdi cikmis indiresim bile yok.Single icin cok umutlu degilim bu oyundan.Biri haksizsin desin de indireyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozparcasi

i5 2500 , gtx 460 1GB ve 8GB ram ile oyun nasil oynanir arkadaslar?

Senin sistem iyi de hangi ayarda oynamak istiyorsun.

Sistemim
    İşlemci: AMD Phenom II X6 1055T 2.80 GHz
    Ram: 4 GB
    Ekran Kartı: Asus hd 6850 1 gb 256 bit

Arkadaşlar Extra(Ultra) ayarda oynayayım mı yoksa high ideal mı. Arkadaşlar siz hangi ayarda oynayacaksınız?

quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Mw,Mw2,Mw3,BO cikarken heyecandan zaman gecmezdi simdi cikmis indiresim bile yok.Single icin cok umutlu degilim bu oyundan.Biri haksizsin desin de indireyim

Haksızsın arkadaşım yumullllllllll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 12 Kasım 2012; 23:56:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

Orijinalden alıntı: tozparcasi

i5 2500 , gtx 460 1GB ve 8GB ram ile oyun nasil oynanir arkadaslar?

Senin sistem iyi de hangi ayarda oynamak istiyorsun.

Sistemim
    İşlemci: AMD Phenom II X6 1055T 2.80 GHz
    Ram: 4 GB
    Ekran Kartı: Asus hd 6850 1 gb 256 bit

Arkadaşlar Extra(Ultra) ayarda oynayayım mı yoksa high ideal mı. Arkadaşlar siz hangi ayarda oynayacaksınız?

quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

Mw,Mw2,Mw3,BO cikarken heyecandan zaman gecmezdi simdi cikmis indiresim bile yok.Single icin cok umutlu degilim bu oyundan.Biri haksizsin desin de indireyim

Haksızsın arkadaşım yumullllllllll

Sistemin kaldırırsa Full+Full ayarda oyna, baktın 30 fps nin altına düşüyorsun o zaman kısarsın ayarları. Oyunu görmeden paçaları sıvama bence :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 13 Kasım 2012; 0:00:26 >

• Her yıl çıkan oyunu ilk gün bitirirdim.Vizeler başladı indirdim kuzu kuzu duruyor
  • playstoreden keyi gelen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

Sistemin kaldırırsa Full+Full ayarda oyna, baktın 30 fps nin altına düşüyorsun o zaman kısarsın ayarları. Oyunu görmeden paçaları sıvama bence :P

Full + Full dediğin TEXTURE QUALİTY ve TEXTURE FILTERING oluyor herhalde. Oldu o zaman ben bir deniyeyim 30 fps'nin altına düşmezse öyle oynarım. tşk.

• steama key giricem
    Bu oyunun aktivasyon kodu bulunmamaktadır. playstoreden key vermiyo :D
  • oyunun spotcularda ki fiyati nedir bu arada? DR ye soriyim dedim herif 179tl dedi, yuh be birader
  • Şu an playstore aktivasyon kodu yok diyo bakalım ne zaman gönderecekler bekliyoruz...
  • Kodlar geldi hele şükür son sürat indiriyorum sabaha hazır olur herhalde...

600Kb hız ile anca 14gb....
  • düz versiyon 60,deluxe versiyon 80 dolar
    ben bf3+premiuma bundan az para verdim.Madem aynı oyunu yapacaksın şunu biraz ucuz sat da millet alsın.Ne grafiği ne de başka bir şeyi geliştiriyosun.Bi tek farklı silahlar ve değişik mapler.Bu kadar parayı şimdi verdin diyelim 1 sene sonra başka bi cod gelecek...Ne anladık ?Salak mı sanıyo bunlar insanları? Bu kadar para göz,kan emici başka bi firma daha olamaz ya Eğer şöyle en azından 30 dolar falan olsaydı almayı düşünebilirdim.Yine pahalı kaçardı bu oyun için ama neyse yeni oyun demeye bile dilim varmıyor ... Şu durumda activision yediği tüm küfürleri Allah'ına kadar hak ediyor.İnsan biraz insaflı olur lan.EA bile %50 indirime gitti bf 3'te falan.Ama activison ? Tık yok.Sömürmeye devam.Allah'ınız yok mu lan sizin ?Böyle devam edin aferin

• kaça aldınız play storeden? ggde 90 lira 10 tane satmış bile
  • Playstore'da 144TL 12 Taksit imkanı vardı...
    Steam deluxe edition 79 dolardı aynı fiyata geliyodu playstore ile ben playstore'dan aldım zam gelmiş ama 156TL olmuş...
  • birileri yorum yapsin nasi olmus, kastiriyor mu makinalarinizi, nedir sistemleriniz kac fps aliniyorsunuz vs.vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

Malum yerden ındıren arkadaşlara söylüyorum herkes o malum yerden indirirse ileride call of duty diye bir oyun treyarch ve infinity ward diye bir şirket kalmaz artık 2050 yılına kadar mw2 oynarsınız çakma serverlerde.Adam gibi orjınal alıp ınsan gibi hizmet görüp arkadaşlarınla eğlenmek varken neden bir insan emek hırsızlığını seçer ? AYNI ŞEYİ SİZE YAPSALAR NASIL OLUR ? SİZİN EVINIZI SOYSALAR SOĞANA ÇEVİRSELEER NASILLL OLURRRR !!!1111!!!! dellendirmeyin adamı

Farketmez. Nasılsa hepsi aynı; 2 tane silah, 3 tane perk koydum al sana yeni oyun Mod'la bile yaparlar yani, problem değil.

• son 4 gb kaldı. 1 saat sonra oyunu kuracam. fakat diskte yer yok. önce moh'u bitirmem lazım. silecek bişi de kalmadı arkadaş. disk alacak parada yok. fakirliğin gözüne at kaçsın
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.