Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
12
Favori
113.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayatımda gördüğüm en kötü cod serisi diye bilirim orjinal alıcak arkadaşlar sakın almasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re5PecT

Hayatımda gördüğüm en kötü cod serisi diye bilirim orjinal alıcak arkadaşlar sakın almasın

ilk black ops çıktığında beğenmemiştim. hatta cod serisinde yarıda bıraktığım tek oyundu.hiç beğenmemiştim. bi ümitle bundan bişiler umuyorum. bakalım oynamadan karar vermeyeyim.
  • ayni tas ayni hamam
  • Ben oyunu nettten çektim. şimdi key alsam playstore'dan, tekrar çekmem gerekecek mi peki? yani illa steam mi gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEDONANIM -- 13 Kasım 2012; 7:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Playstore'da 144TL 12 Taksit imkanı vardı...
    Steam deluxe edition 79 dolardı aynı fiyata geliyodu playstore ile ben playstore'dan aldım zam gelmiş ama 156TL olmuş...

Ben Digital Deluxe EU key'i 105 tl'ye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

Laga lugayı bırakın kedi uzanamadığı ete mındar dermiş bazıları o hesap oyunu korsan oynarlar gelir burda yorum yaparlar git oyunu al sonra iyisini bekle hacı baba tekkesi değilki beleşe hizmet versin adamlar.Giderek güzelleşiyor oyun ben çok beğendim grafiklerdede iyileştirmeler var çok hoşuma gitti beğenmıyen almasın ama alacak olan kımseyede mani olmasın oyun harika.6 saattir single oynuyorum bitmedi

Barış sen uyumadın mı yav

Bu arada oyunu korsan indirip key alsam olurmu diyenler keyi steam'dan aktif ediyorsun yani yine indirmek zorunda kalacaksın...

• Alonso 7 saattir oynuyosun almaya değer mi bizi de aydınlat .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar toplamda 13 saatlık bı maratonun ardından tek söylıyebılecegım sey bu oyuna para verıp almanızdır. Tek basınıza da eglencelı ama bırkac arkadas grubu ıle gırersenız tam keyfıne o zaman varıyorsunuz. Multiplayerı olsun single playeri yada zombiesi muhtesem olmus dıyorum. :) steam ıd: NOC |Sansar
  • Oyunun config dosyalarını (mp, sp) upload edip link verebilen olursa çok makbule geçer.
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Laga lugayı bırakın kedi uzanamadığı ete mındar dermiş bazıları o hesap oyunu korsan oynarlar gelir burda yorum yaparlar git oyunu al sonra iyisini bekle hacı baba tekkesi değilki beleşe hizmet versin adamlar.Giderek güzelleşiyor oyun ben çok beğendim grafiklerdede iyileştirmeler var çok hoşuma gitti beğenmıyen almasın ama alacak olan kımseyede mani olmasın oyun harika.6 saattir single oynuyorum bitmedi

Hocam öncelikle 6 saattir bitmediğini duymak çok hoşuma gitti ama umarım bu rakam aynı görevi 2 kez yapmayı içermiyordur. Eğer öyleyse single player tam istediğim gibi olmuş demektir.
  • bişey sorucam ama kızmayın oyunda coop var mıydı bende alıcam moh:w den çok sıkıldım :S limited edition almıştım bide...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

Alonso 7 saattir oynuyosun almaya değer mi bizi de aydınlat .

Multiplayerde 2 saniyede oyuna giriyor çok hızlı ve lag yok ayrıca senaryoyu gecenin 2 sinden beri oynuyorum saat 10 ve hala bitmedi Oyun çok stabile çalışıyor takılma kasma vs yok.Almaya değer bir oyun kesınlikle

Hep savaş savaş nereye kadar birazda bişeyler yiyip içelim dedik

O değilde laptobun grafik kartı çok dandik oldugu halde oyun acayip akıcı son ayarda oynayamasamda yüksek ayarda oynuyorum aa kapalı ve ambiance oclions mudur nedır o kapalı

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

alonso multide oyuna ilk blackopstaki gibi serverlardan mı giriyoruz yaksa mw3 teki gibi lobidenmi giriyoruz

• Beyler oyunu alacam ama anlamadığım birşey var CALL OF DUTY BLACK OPS II DİGİTAL DELUXE EDİTİON alsam SEASON PASS içeriği dahil olmuyormu birde keymi alayım yoksa steam üzerindenmi alayım.Lütfen bilgilendirme yaparsanız sevinirim en ucuz şekilde bitirmeye çalışacamda.
  • Her yıl yenisi çıkan bir oyunun fiyatı 40 lirayı geçmemeli.

• hocam ben steamden aldım önce pre order aldım sonra 10 dolara onu deluxe yükselttim böylelikle 69,99 dolara denk geldi direk deluxe alsaydım 79.99 a denk gelicekti season pass 49.99 onu ayrı alıyorsun steamden alabilirsin bazı arkadaşlar 40-50 lira demişler muhtemelen single oynuyolardır sadece ama black ops 1 i 480 saat oynamışım verdiğim parayı düşününce aldığım zevk bedavaya geldi bence son kuruşuna kadar değer tek sıkıntım full hd oynarken malesef mevcut çözünürlüklerde full hd olmaması full windowed diye bir şeçenek var full hd mevcut ekran çözünürlüğüne adapte ediyor bir farkı yok sadece brightness ayarı yapamıyorsun ona kıl oldum monitörün ışığını manuel kıstım saphire 7970 overclocked 2 gb 256 bit ekran kartımla herşey fulldeyken 60fps ile 50 fps arasında gitti geldi çok rahat bir oynayış sundu bana ama grafikler gelişmişmi ? bence gelişmemiş
  • sence almaya deyermi ve senen aldığın şekildemi alayım
  • hocam ben assasin's creed,starcraft,diablo,borderlands ve malum call of duty serileri için shut up and take my money modundayım mümkün olsahttp://www.shopto.net/ e baktım pc için yoktu hardened edition alıcaktım bence multi oyniyacaksan al single için alma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

Alonso 7 saattir oynuyosun almaya değer mi bizi de aydınlat .

Multiplayerde 2 saniyede oyuna giriyor çok hızlı ve lag yok ayrıca senaryoyu gecenin 2 sinden beri oynuyorum saat 10 ve hala bitmedi Oyun çok stabile çalışıyor takılma kasma vs yok.Almaya değer bir oyun kesınlikle

Hep savaş savaş nereye kadar birazda bişeyler yiyip içelim dedik

O değilde laptobun grafik kartı çok dandik oldugu halde oyun acayip akıcı son ayarda oynayamasamda yüksek ayarda oynuyorum aa kapalı ve ambiance oclions mudur nedır o kapalı

Call of Duty: Black Ops II (2012) [ANA KONU]

Nasil yani ? Mola verip oturup konusabiliyomusun multide?

• http://cdkeyshere.com/call-of-duty-black-ops-2-deluxe-edition-ru-cd-key.html buradan alış-veriş yapıpta oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilen varmı? Vpnli yada vpnsiz olarak.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.