Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu ben giremitorum oyuna hata veriyorum neden olabilir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NogardTR

Bende daha iyi bir baglantı için Asus dsl68U modemi almıştım 500 tl para bir şekilde verilirde per.olurmu oyun çok iyi ama gel gör baglantı büyük sorun bir destiny yada btf serverleri gibi neden yapmazlar adam gibi oynuyalım. Öte yandan Dünyanın en pahalı internetlerinden birini kullananlım hızımız kota vs ile yerlerde olsun ttnet tarafından iyice sömürülüyoruz. Malesef bulundugum yerde süperonline yok 3 mbt netle ugraşıp duruyoruz. Çok sevdigim bu oyunu almıcam gibi duruyor.

Eski oyunlarda da sorun yoktu. Bo2'de zaten ülke içi arama özelliği olduğu için paso türkler geliyordu o seneyi sadece kendi aramızda oynayarak geçirmiştik fakat ondan önce ki oyunlarda yine almanlar-fransızlar-ingilizler vardı ve böyle sorunlar yoktu çünkü mantıken zaten olmaması gerekiyor. Sonuç olarak ışık hızıyla veri gönderiyorsun 3-5 bin km uzakta bir hosta bağlanmış dahi olsan gönderdiğin veri onlarla aynı anda ulaşır ama gel gelelim ghosts ve sonrasında olaylar değişti. Ben daha öncede yazmıştım activision vizyon değiştirip oyuna çok fazla art niyetli gizli içerikler eklemeye başladı. Bağlantı olayıda bunlardan biri. Özellikle amerika ve avrupada almanya-ingiltere-fransa-ispanya gibi ülkelere üstünlük sağlanıyor çünkü activision tam bir puşt ve onlar için önemli olan tek şey para ve daha fazla para kazanmak. Oyun oralarda daha fazla satıyor + o ülkelerden resmi turnuvalara katılan klanlar var vs... Ben yine sadece yazıyorum 2 farklı ülkeden eski ve yeni oyunları test edenler var. Geçen sene aw döneminde resmi forumda vardı 2 arkadaş 1 tanesi ingiltere'de yaşıyor diğerini hatırlamıyorum ama uzak ve gelişmişilk oranı düşük bir ülkeydi. Eski oyunlarda 1 vs 1 karşılıklı oyun başlatıp oynuyorlar hiç birinde gecikme yok iken yeni oyunda ingiliz oyunu 1.5 saniye önce görüyor. Buda büyük ülkelere üstünlük sağlanmaya başlanması iddiasının kanıtı. Zaten dediğin gibi diğer oyunlarda da aynı ülkeler ile oynuyoruz hiç birinde sorun yok. Mesela destiny'yi bende çok sık oynuyorum ingilizinden tut isveçlisine kadar oynadım hiç lag yaşamadım keza bf4'te ara ara oynarım onda da problem yok. Dediğim gibi call of duty ne yazikki artık eskisi gibi değil sırf bağlantı olayıda değil, oyun yapısı olarakta belli etmesede evrim içinde olan bir seri ve yapacak bir şey yok. Ya bu hali ile alıp küfür etmeye devam edilcek yada bu iş düzelene kadar para vermicez.

• quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

Yahu ben giremitorum oyuna hata veriyorum neden olabilir ?

Belli zamanlarda oluyor. Sonra düzeliyor.
  • Anladim hocam sagol..

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Piyasada netduma r1 diye bir gamer modem varmış. Modemin bir çok özelliği var fakat en büyük özelliği matchmaking'de km ayarı yapılabiliyor. Örnek en fazla 200 km uzakta olan bir host'a bağlan şeklinde ayarlıyorsun ve o kriterlerde oyun buluyor. Yani bu modem biz ve bizim gibi activision tarafından önemsenmeyen ülkeler için bağlantıda kesin çözüm olarak görünüyor. Youtube'da videolar var oyunun sizi hangi ülkeye bağlağını falan gösteriyor. Adam filter'sız 10-15 kill anca yapıyor sonra bu modem ile km'yi düşürüp yakın bir host'a bağlanınca 40-50 kill'e çıkıyor. Bu modemi ne yapıp edip almamız lazım

https://www.youtube.com/watch?v=mVuDpwRSOug

https://netduma.com/

Ben kafaya koydum biraz daha araştırıp kesin alacağım bunu.Videoda harika özellikler var oyuna nereden bağlandığımızı bile gösteriyor belirlediğimiz sınırın dışında host bulmuyor.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Alırsan sony bölümüne konu açda hep beraber bilgilenelim. Takip edelim çok oyuncunun ilgisini çekecektir.
  • Betanın kapanış tarihi nedir arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdilik sadece youtube review'larını izledim hepsinde gerçekten işe yaradığını söylüyorlar. Bu ürünüde yine black ops 3 resmi forumda ki lag tartışmasında buldum. "Call Of Duty'yi lagsız oynamanız için oyuna verdiğiniz para dışında fazladan 200 dolar verip netduma almalısınız" diye bir cümle vardı. 1 sene önce haberimiz olsaydı çok daha uygun bir fiyata temin edebilirdik. Birilerinin Tr'de alıp test edip sonuçlarını yazmasını beklicem bende. Eğer alırsan mutlaka bizi bilgilendir dostum.
  • Yapmayın arkadaşlar. Bir oyunu doğru dürüst,lagsız akıcı oynamak bizim doğal hakkımız zaten.Sırf adanmış serverları cimrilikten, açgözlülükten koymayan bir firmanın eski oyunlarının yanında kalite olarak absürd kalan ürününü oynamak için o kadar para bir modeme verilmez, yazık günah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Betanın kapanış tarihi nedir arkadaşlar ?

23'ünde kapanacak yarın sabah veya öğlen kapanır herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ben şimdilik sadece youtube review'larını izledim hepsinde gerçekten işe yaradığını söylüyorlar. Bu ürünüde yine black ops 3 resmi forumda ki lag tartışmasında buldum. "Call Of Duty'yi lagsız oynamanız için oyuna verdiğiniz para dışında fazladan 200 dolar verip netduma almalısınız" diye bir cümle vardı. 1 sene önce haberimiz olsaydı çok daha uygun bir fiyata temin edebilirdik. Birilerinin Tr'de alıp test edip sonuçlarını yazmasını beklicem bende. Eğer alırsan mutlaka bizi bilgilendir dostum.

Ben bunu daha öncede görmüştüm pek ilgilenmedim şimdi BOPS3 ü beğenip bağlantıdan yakınınca tekrar aklıma geldi ama dolar kuru feci gerçekten 10 dolar indirimle bile 550tl yi buluyor fiyatı çok yüksek gerçekten daha ucuza getirmeye çalışacağım bulabilirsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Betanın kapanış tarihi nedir arkadaşlar ?

23'ünde kapanacak yarın sabah veya öğlen kapanır herhalde.

beta süresi az önce uzatıldı. Normalde bugün sondu 1 gün daha uzatıldı. Pazartesi 10 pm pt denmiş. Yanlışım yoksa bizde salı günü sabah 8 oluyor.
  • Ne buluyorlar şu zevksiz oyunda
  • Safeguard diye yeni bir mod eklenmiş robotu koruyorsunuz karşı bayrağa kadar.Hoşuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

Bu forumdaki herkes neden karamsar ve fesat? Transfer konularına bakıyorum herkes takımını yerden yere vuruyor, oyun konularına giriyorum herkes oyunu yerden yere vuruyor, telefon konularına giriyorum herkes ürünleri yerden yere vuruyor. Cod'un hiçbir oyununun multiplayerını sevmemiştim ama black ops 3'ü çok beğendim sanırım bf den cod'a geçiş yapıcam. Beğenmediysen almazsın bu kadar basit.

Valla bu oyunun yerden yere vurulacak bir yanını görmedim ben. Düşünki klanca oyunu hepimiz çok beğendik. En son klanca hepimizin beğendiyi oyun MW2'di. Bo3 iş yapacak.

• Kesinlikle katılıyorum

• Beta da 64 kişilik mod neden yok? Tam sürümünde öyle bi mod kesin olacak mı?

• beyler COD Black OPS3 26 ağustosta PC için ön sipariş verenlere beta kodları gönderilecekmiş bilginize.
  • Ooo beta 1 gün uzatılmış,hemen yayına geçenzi ;
    http://www.twitch.tv/darkdogandark/profile
  • Yav şu beta 1 hafta falan olaydı iyiydi. Zaten indirmeye kalksam akk yüzünden 3 günde inecek. 1 gün için değmez diye indirmedim
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.