Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadas su oyunda zaten adam akilli bir avuc map var, milletin Combine sevdasindan Combine oynayip duruyorduk, bir de coplukten farksiz olan Nuketownu tum playlislere eklediler yemine diyorum tam kufurluk. Son 2 gundur adam akilli mape denk gelemiyorum public matchde, paso ya Nuke ya Combine. Surekli kaos seven zevkine s*cayim bu oyuncularin ben. Ne Nuketown sevdasiymis bu ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam kardeşim, pcden de free weekendde black opsa gırmemıstı, demekki modemde sorun var diyip araştırdım.
    Modem kurulum sayfasında UPNP etkin değildi, onu etkinleştirdim.
    Çatır çatır oynuyorum şimdi :)
  • Sp250 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam tesekkur ederım mesaj yazdıgınız ıcın ben de modemi fabrika ayarlarına alıp uPnP yi aktifleştirince sorunum çözüldü..İyi aksamlarr
  • Suan serverlarin durumu nasil. Surekli araplarla mi oynaniyor. Oynayan arkadaslar yazabilir mi?zombie modda da oyuncu bulmakta gucluk cekiyordum 2 3 ay once

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Poison

Yok hocam wall bang değil olay adam %100 aimbot&wall hack atmış.Videoya 50 defa baktım.Binanın 2 duvarını kurşun nasıl delip geçebilir ve tek kurşunda indirebilir ? Adam özellikle beni görüp,atıyor atışı.Bende yıllardır oynuyorum bu seriyi,2. defa iki duvarı delip geçen kurşunla ölüyorum.İlk defa başıma geldiği ansa Bo2'deydi.

Oyunun ilk hali bundan iyiydi.Neyse,zaten jubileyi yaptım bo3 le cod oyunlarına:) Tfall2 gelecek bu yıl,onu sabırsızlıkla bekliyorum.

Genel olarak herkes için söylüyorum. Bu seri bitti artık. Son umut Treyarch'tı ama sisteme dahil olmayı tercih etmişler. Şimdi bütün ekip olarak istifa edip giden orjinal IW'yi bir kere daha takdir ettim. Son 2 senedir ve bundan sonrası için Call of Duty tanımı yapmak gerekirse, yaşam süresine karşılık elde edileni, var olmayan eşyalara ve içeriklere harcayan zombileşmiş kölelerin besin kaynağı.
    Bir zamanlar oyundu şimdi ise daha fazla tüketmek, psikoloji ve kontrol birleşiminin oyun kılıfına sokulduğu bir şirket projesi. Piyasada gerçekten tek amacı eğlenceli vakit sunmak olan ve cebinizi daha fazla boşaltmayı hedeflemeyen bir sürü masum oyun var, bilin istedim.

/>

/>

/>

• Okadar oynuyorum hiç duvardan kurşun geçip öldüğüme şahit olmadım ilginç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Poison

Yok hocam wall bang değil olay adam %100 aimbot&wall hack atmış.Videoya 50 defa baktım.Binanın 2 duvarını kurşun nasıl delip geçebilir ve tek kurşunda indirebilir ? Adam özellikle beni görüp,atıyor atışı.Bende yıllardır oynuyorum bu seriyi,2. defa iki duvarı delip geçen kurşunla ölüyorum.İlk defa başıma geldiği ansa Bo2'deydi.

Oyunun ilk hali bundan iyiydi.Neyse,zaten jubileyi yaptım bo3 le cod oyunlarına:) Tfall2 gelecek bu yıl,onu sabırsızlıkla bekliyorum.

Genel olarak herkes için söylüyorum. Bu seri bitti artık. Son umut Treyarch'tı ama sisteme dahil olmayı tercih etmişler. Şimdi bütün ekip olarak istifa edip giden orjinal IW'yi bir kere daha takdir ettim. Son 2 senedir ve bundan sonrası için Call of Duty tanımı yapmak gerekirse, yaşam süresine karşılık elde edileni, var olmayan eşyalara ve içeriklere harcayan zombileşmiş kölelerin besin kaynağı.
    Bir zamanlar oyundu şimdi ise daha fazla tüketmek, psikoloji ve kontrol birleşiminin oyun kılıfına sokulduğu bir şirket projesi. Piyasada gerçekten tek amacı eğlenceli vakit sunmak olan ve cebinizi daha fazla boşaltmayı hedeflemeyen bir sürü masum oyun var, bilin istedim.

/>

/>

/>

Aynı fikirdeyim artık bu seri amacını aştı. Merak edip yeni gelen silahlar neymiş diye youtubeda bakim dedim golf sopasıyla adam öldürünce gelen tezahürat efektinide duyduktan sonra bi oyun daha ne kadar dibe batabilir merak etmeye başladım.

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Ekrem hocam örnekler cuk oturmuş ama, john carpenter they live.

• daha iyisi olana kadar en iyisi bu
  • Haftasonu Double XP geliyor!!

• Bu akşam tr saati 9 da canlı olarak treyarch ikinci dlc yle ilgili açıklama yapacak...

https://www.gottabemobile.com/2016/03/30/black-ops-3-dlc-2-release-5-things-to-know/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Haftasonu Double XP geliyor!!

double çile olacak dlc 2 de geliyor xp de double key yapsalar bari silah çıkmadı 3 aydır 1 tane
  • DLC 2 ne zaman gelir bilemem ama haftasonu DLC 1'i herkes ÜCRETSIZ oynayabilecekmis!

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

DLC 2 ne zaman gelir bilemem ama haftasonu DLC 1'i herkes ÜCRETSIZ oynayabilecekmis!

Nisan ayının ortasında bi tarihte gelecek deniyor.

• 19 Nisanda geliyor DLC 2
  • Haritaları tanıtan videoyu bulamadım dlc2 için zombi tanıtımı var acaba bunun dışında video yayımlanmadı mı?

• Şu an için sadece bahsettiğiniz video yayınlandı

• Oyunun standart ile digital deluxe sürümü arasında kararsız kaldık. Ve aralarında 90 lira fiyat farkı var. Bu fark değer mi yoksa gereksiz mi arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuvanacuu

Şu an için sadece bahsettiğiniz video yayınlandı

Belki ileriki zamanlarda bi video daha gelir çünkü daha haritaları görmedik.

• Beyler silahlara nasil prestij atlatiyorduk ya bulamiyorum

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.