Şimdi Ara

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3 [ANA KONU] PS4 / PS4 PRO (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
40
Favori
109.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar camo kasiyorm oyundan cikip girdigimde surekli kastiklarimi geriye atiyor sanki son bi kac oyunu kasmamisim gibi. Belli bi sure acik birakmayida denedim yinede olmuyor nedenini bilen varmi? Cildiricam artik yaptiklarim bosa gidiyo surekli lanet olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.twitch.tv/hakkan0344

Canli yayindayiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaş yavaş ısınıyorum ve sanki hardcore modu bana ve türkiyedeki oyunculara daha uygun gibi geldi. Önce ben ateş ettim ama o vurdu sorununu bayaa bir azaltıyor. Ve daha refleks e dayalı. Bir de kendi takım arkadaşlarımı vurmasam iyi olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 5 Nisan 2016; 1:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Yavaş yavaş ısınıyorum ve sanki hardcore modu bana ve türkiyedeki oyunculara daha uygun gibi geldi. Önce ben ateş ettim ama o vurdu sorununu bayaa bir azaltıyor. Ve daha refleks e dayalı. Bir de kendi takım arkadaşlarımı vurmasam iyi olcak

Ayni benim Hareketler afferim benden biseyler kapmaya baslamisin 😎😎

• Evet takım arkadaşlarıma ateş etmeyi senden öğrendim.

• Scorestreak lerle kullanılan dart veya drone gibi özellikle uçan aletlerde sağ analoğu aşağıya çektiğimizde yukari ; yukarıya ittiğimizde de aşağıya gider. Buna alışması zor geldi bir türlü kumanda edemiyorum. Ayarlardan bunu değiştirmenin mümkünatı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 5 Nisan 2016; 8:55:31 >
  • Ya bu oyunda koşmaya basarken neden duraksama yapıyor arada bir yapıyor ve bazen koşarken duruyor sinir bozucu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Ya bu oyunda koşmaya basarken neden duraksama yapıyor arada bir yapıyor ve bazen koşarken duruyor sinir bozucu ya

Ya idmansizdir yada nefes darligi vardir 😃😃😃

• quote:

Ya bu oyunda koşmaya basarken neden duraksama yapıyor arada bir yapıyor ve bazen koşarken duruyor sinir bozucu ya

Başka ds4 le de aynı sorun oluyor mu? Benim ve arkadaşında bf4 oynarken oluyordu. İkimizinde L3 tuşu bozulmuş. Benim garanti kapsamındaydı ps4 le verilen ds4 olduğu için değişim oldu. Arkadaş içini açtı L3 tuşunun altındaki plastik parça kırılmıştı. Sanırım ds4 ler çok sağlam üretilmemiş.

• quote:

Sürekli l3 yapmıyorsunuz değil mi? Bir kere basıp bırakıcaksınız o koşmaya devam ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 6 Nisan 2016; 10:22:49 >
  • quote:

quote:

Başka ds4 le de aynı sorun oluyor mu? Benim ve arkadaşında bf4 oynarken oluyordu. İkimizinde L3 tuşu bozulmuş. Benim garanti kapsamındaydı ps4 le verilen ds4 olduğu için değişim oldu. Arkadaş içini açtı L3 tuşunun altındaki plastik parça kırılmıştı. Sanırım ds4 ler çok sağlam üretilmemiş.

Başka kolda denemedim hocam ama muhtemelen kolda sıkıntı var ama bu olay başka oyunlarda olmuyor ama işte kombinasyonu olan bo3 de analoga basılı tutup koşma olayı var ya işte bastığım andan iki saniye sonra karakter yürüyor duraksıyor saçma sapan.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

quote:

Sürekli l3 yapmıyorsunuz değil mi? Bir kere basıp bırakıcaksınız o koşmaya devam ediyor...

Hayır yapmıyorum dostum ama saçmalıyor işte.Herhalde kolda sıkıntı var.

• Bozuk olan ds4 eğer ps4 le verilense ve eğer ps4 ün garantili ve garanti süresi dolmamışsa iki üç hafta içinde yenisini veriyorlar. Dediğim gibi bende de aynı sorun olmuştu. Baktım sende izmirdeymişsin: Namik Kemal lisesinin arkasında Sony servisine götürmüştüm ben. Çok yardımcılar. İstersen açık adreste veririm pm den. Geç kalma bence.

• Zombi modu için arkadaş arıyorum. Psn id Platinum38_

• quote:

Bozuk olan ds4 eğer ps4 le verilense ve eğer ps4 ün garantili ve garanti süresi dolmamışsa iki üç hafta içinde yenisini veriyorlar. Dediğim gibi bende de aynı sorun olmuştu. Baktım sende izmirdeymişsin: Namik Kemal lisesinin arkasında Sony servisine götürmüştüm ben. Çok yardımcılar. İstersen açık adreste veririm pm den. Geç kalma bence.

Valla dostum garantisi doldu ya.Yine de garanti haricinde de yapıyolarsa bi konuşayım.Açık adresi gönderir misin ?

• Burdan yazayım belki başkasına da faydası olur.

Alsancak, Izmir - APEX ELEKTRONİK

Adres 1393. Sok No:15/A
    Alsancak, Izmir
    Web sitesiwww.apexelektronik.com
    Sabit Telefon Numarası + 90 0 2324221225
    Faks + 90 0 2324221285
    e-Posta / e-Destek onburo@apexproje.com

• kabune kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceremony

Oyunun standart ile digital deluxe sürümü arasında kararsız kaldık. Ve aralarında 90 lira fiyat farkı var. Bu fark değer mi yoksa gereksiz mi arkadaşlar?

Fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: platinum38

Zombi modu için arkadaş arıyorum. Psn id Platinum38_

Hiç mi oynamak isteyen yok?

• İlk extra silahım geldi hançer çok şükür

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.