Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 2 Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);

Geçtiğimiz haftalarda Call of Duty: Black Ops 2'ye ait olduğu söylenen bir menü görüntüsü sızmşıtı. Bu sefer ise iddialar oyunun logosunun sızdığı yönünde.

Bu fotoğrafı yayınlayan CoDInform nickli Youtube kullanıcısı, bu logoyu resmi Call of Duty forumlarından aldığını belirtiyor. Logoya göz attığımızda ise logonun profesyonel ellerden çıktığı belli oluyor. Zaten logoda geliştirici Treyarch'ın ve dağıtıcı Activision'ın da simgeleri bulunmakta.

Ayrıca logo yayından kaldırılmadan önce bizi "http://www.callofduty.com/bo2/images" adresine yönlendiriyordu. Call of Duty: Modern Warfare 3'e ait görüntüler ise, "http://www.callofduty.com/mw3/images" adresinde bulunuyor. 

Ayrıca görselin üzerinde bulunan tarih ilk oyun ile ilgili ilk videonun yayınlandığı tarih yani 28 Nisan. Bu bir ipucu ise ilk videodan tam 2 sene sonra Black Ops 2 ile ilgili yeni bilgiler gelebilir. Peki sizce bu bir ipucu olabilir mi? 

• İnş bekliyoruz. COD serisinin en iyi oyunu BO2 olacak
  • Ben serinin ilk oyununu beğenmemiştim.Bir mütdet sonra hep aynı hikaye gibiydi.Konusu özgün olmadıktan sonra oyun görselliği artık sarmıyor.Tabi ek paketleri kastetmiyorum, o başka.
  • ben de COD:Black Ops'u beğenmemiştim ama umarım devam oyunu yeni motorla MW'den daha iyi olur.
  • Masonun hikayesi bence tam yerinde bitti inş. kötü bi senaryo olmaz çünkü CODBO oynamamın sebebi hikayesidir ;)
  • İnş. Beklentilerimizi boşa çıkartmazlar. Nasıl olsa satıyor oyun deyip aynı yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze sürüyorlar.
  • her sene bir oyun çıkartıyorlar :) İNŞALLAH grafik ve hikayesi güzel olur .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of duty black ops 1 ps3
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alex mason , for now demişti. .. 2 yıldan beri bu oyunu bekliyorum !!!! !
  • Sonuçta böyle bir çalışma var. İlla ki gelecek black ops 2. Ha belki isim değişikliği olabilir. Sabırla bekliycez. Tabi yeni motor varsa
  • Black Ops'u severim, senaryosu şahanedir. Devamı gelirse güzel olur.
  • Diğer CoD'lara göre düşünürsek duyuru tarihi yaklaştı,doğrudur büyük ihtimalle.
  • o halde 20 gün kaldı.. :D
  • orginal logosu bole olmaz bence black ops logosunun kenarına 2 yaz al sana b.o. 2 logosu
  • Daha çok grafik ve yapay zekaya önem verirlerse diğer tüm oyunların istifini çıkaracaktır.
  • Serinin tüm oyunları güzeldi ama BattleField 3ün önüne geçemez
  • MW gibi bir seri daha çıkacak herhalde.
  • Beni eğlendiren CoD yapımlarından olmuştu BO, ki bana kalırsa MW serisine göre de daha zor bir oynanış sunuyordu bu da benim için ayrıca önemli :)

BO2'den de umutluyum ancak artık çıktığı gün alıp da boşuna para vermiş gibi hissetmek istemiyorum MW3'den sonra, iyice görmek gerek oyunu, ilk videosu birşeylerin habercisi olacaktır zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaximumGame_

orginal logosu bole olmaz bence black ops logosunun kenarına 2 yaz al sana b.o. 2 logosu

iki call of duty oyunu arasındaki fark, hep bu kadardı zaten.
  • Senaryo güzel de biraz da grafik lazım. Yeni motor istiyoruz IW'dan.
  • Ne yani şimdi logo sızdı oyunmu geliyor? İnşallah beklerizde sanmıyorum.. Editör logonun profesyonel ellerden çıkdığını belirtmiş, olabilir yani bunu sızdıran her kimse almıştır normalde olan logoyu bir iki ayar ve şekillendirme ile oluşturmuş olabilir, ha tabi bu ipucuda olabilir ama pek bilemiyorum..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.