Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 2 Mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Provisioner

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

ben treyarch i infinity warda gore daha iyi oyun cikartiyor daha gerçekçilik el kopmasi bacak hatta head shot infinity wardda iyi ama treyatchi gecemez

Tam tersini düşünüyorum dostum , bence COD dedinmi tek bir kapıya çıkılır o da "İnfinity Ward" dır !

Treyarch Black Ops 2 ile bence çok güzel bir iş çıkardı.İlk başta BO-1 den kalma intiba ile önyargılı kurup başlamıştım fakat bo-2 beni yanılttı.Bu oyunla Trey kendini epey geliştirmiş , 2025 de geçen senaryo arada geçmişden de görevlere yer vererek sıkıcılıktan uzaklaştırılmış. Oyununda gereksinimlerinde acaip sistemler yazsada HD Grafik 4600 ile High ayarlarda hiçbir kasma yaşamadan bitirdim bu konudada sistem katili bir oyun değil.

Fakat İW yaptığı her oyunda trey in bir-iki adım önündedir. COD demek İW demek , Trey arada sırada kendi borusunu öttürmeye çalışıyor o kadar ! Fazlası değil ! Black Ops -2 de bunu epey ileri taşıdı umarım geliştirdiği diğer Call Of Duty veya farklı oyunlarında bu çizgisini devam ettirir

Eskidendi onlar. Cod Iw felan geçti artık. MW3 ve Ghost rezillerinden sonra Iw felan kalmadı.

Treyarch oyunları BO1 (efsanedir) ve BO2 oyuncularda daha iyi izlenim bıraktı ve bu inceleme puanlarınada yansıdı. Cod dedinmi akla hikaye gelir ama Treyarch bunu bir adım dha öteye taşıdı örnek Bo1 senaryo.

Yani Activisionunda fazla güveni kalmadı IW ye o yüzden seriye Sledgehammer dahil oldu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.