Şimdi Ara

Call Of Duty 2 Sp Demo çıktı yumuluuuuuuuuuuunnnnnnnnn!!!!!!!!!! :) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bana Call of duty 2 nin exesini yolliyabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^Psygnosis^

Oyunun grafikleri çok aşırı güzel değil ama oynanış yine çok güzel. F.E.A.R gibide sistemi kastırmıyor.

Yiyeyim grafikleri. Tek kelimeyle MÜKEMMEL diyorum başka da bişey demiyorum. Her zaman söylerim olay oynanabilirlikte bitiyor. buda eşittir CALL OF DUTY 2
  • Oyunun grafiklerinde tereddütleri olan arkadaşlar için screenshotlarımı koyuyorum. Bence efektler çok gerçekçi, insana savaşın ortasındaymış gibi hissettiriyor. Oyunun akışı o kadar hoşuma gitti ki, aniden bitince afalladım. Bu arada demo o kadar kısa ki, resmen tadımlıkmış!!!(F.E.A.R'a kısa diyenlere duyrulur, bu daha da kısa!) Sistem gereksinimlerinin abartılacak bir yanı yok, oyunu en yüksek detayda 4X AA ile rahat oynadım. Son olarak, oyuna 10 üzerinden 9 veririm, sesler, atmosfer, oynanış harika. Texture'lar keşke biraz daha kaliteli olsaymış, işte o zaman oyun mükkemmel olurdu.

Call Of Duty 2 Sp Demo çıktı yumuluuuuuuuuuuunnnnnnnnn!!!!!!!!!! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTaDoR -- 28 Eylül 2005, 15:54:42 >

• biri exeyi yollsın yaw 10 kb bile değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gonulbas

quote:

Orjinalden alıntı: ^Psygnosis^

Oyunun grafikleri çok aşırı güzel değil ama oynanış yine çok güzel. F.E.A.R gibide sistemi kastırmıyor.

Yiyeyim grafikleri. Tek kelimeyle MÜKEMMEL diyorum başka da bişey demiyorum. Her zaman söylerim olay oynanabilirlikte bitiyor. buda eşittir CALL OF DUTY 2

iyi grafik önemli değilse mario oyna sen nasıl olsa oynanabilirliği var
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

biri exeyi yollsın yaw 10 kb bile değil...

ayib ettin hangi exe 10 kb tutar. 1.73 mb rapid'e upload ettim

http://rapidshare.de/files/5626214/CoD2SP_s.exe.html

sorun ondaysa indirin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mucitmuzo

quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

biri exeyi yollsın yaw 10 kb bile değil...

ayib ettin hangi exe 10 kb tutar. 1.73 mb rapid'e upload ettim

http://rapidshare.de/files/5626214/CoD2SP_s.exe.html

sorun ondaysa indirin

eyvallah saol ya sabahtan beri bekliyoz bi allahın kulu bakmadı

benimki bozuk olduğu içinde boyuıtu ondan öle herhalde

• yokarıdaki ss lere bakınca anladımki hayal kırıklığı sanki oyun dahada çocuk oyunu olmuş gibi ne bileyim birşeyler eksik oyunda halbuki 1 i öylemiydi arkadaşlar

sanki oyun daha çizgi film gibi olmuş sabah 2 dakika oynaya bildim işe gecikmemek için yanlış düşünüyor olabilirim yukarıda da yazdım ya büyük beklentiler hayal kırıklığı yaratır diye ben daha 1 in demosunu oynadığım günü hatırlıyorum 150 kez tekrar tekrar oynamıştım valla neyse aksam daha iy6i bir sonuç alırım inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdaldarici1

yokarıdaki ss lere bakınca anladımki hayal kırıklığı sanki oyun dahada çocuk oyunu olmuş gibi ne bileyim birşeyler eksik oyunda halbuki 1 i öylemiydi arkadaşlar

evet değildi, daha kötüydü.
  • doğru olabilirsin amma tartışma açmak değil amacım sadece fikrimi söylemek

sende söyle fikrini oyun süper olmuş te ama bana göre olmadı oyun süper
  • nasıl bi sistem istiyo adam gibi oynamak için?
  • quote:

yokarıdaki ss lere bakınca anladımki hayal kırıklığı sanki oyun dahada çocuk oyunu olmuş gibi ne bileyim birşeyler eksik oyunda halbuki 1 i öylemiydi arkadaşlar

sanki oyun daha çizgi film gibi olmuş sabah 2 dakika oynaya bildim işe gecikmemek için yanlış düşünüyor olabilirim yukarıda da yazdım ya büyük beklentiler hayal kırıklığı yaratır diye ben daha 1 in demosunu oynadığım günü hatırlıyorum 150 kez tekrar tekrar oynamıştım valla neyse aksam daha iy6i bir sonuç alırım inşallah

Usta özellkle akşam senden haber bekleyeceğim. Almayı düşünüyorum. Burdaki diğer arkadaşlarında söylediklerini dikkate alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

quote:

evet değildi, daha kötüydü.

Usta sende akşama görüşlerini ayrıntılı yazarsan sevinirim..
  • sistem özellikleri ne bı oyunun
  • evet bende bir oynayayım akşam..
  • bende fx5200 var gayet iyi calıştı..
    ama hemen bitti demo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tom006

quote:

Usta özellkle akşam senden haber bekleyeceğim. Almayı düşünüyorum. Burdaki diğer arkadaşlarında söylediklerini dikkate alacağım.

aksam sana buraya muhakkak tüm düşüncelerimi yazacağım sadece kendi düşüncelerimi görüşmek üzere

• cok iyi oyun yapay zeka harika
  • Demo çok kısa. Oyun fazla iyi bir sistem istemiyor. Demo bu daha tabii ama tam sürümde de fazla bir şey olacağını sanmam.
  • Sol alttaki küçük haritada kırmızı işaretli olanlar düşmanları mı gösteriyor?
    Epey yenilik olmuş anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 28 Eylül 2005, 17:09:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.