Şimdi Ara

Call Of Duty 2 Sp Demo çıktı yumuluuuuuuuuuuunnnnnnnnn!!!!!!!!!! :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

saldırın oyuna sağol link için
  • bazılarını denedim en hızılısı bu

http://dl.techpowerup.com/Games/Demos/cod2demo.exe
  • He saldır oyuna cod manyağı

alın size ign.com'un demodan aldığı ekran görüntüleri

http://media.pc.ign.com/media/620/620769/imgs_1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucitmuzo -- 27 Eylül 2005, 19:27:22 >

• fear ın grafiklerinden daha kötü geldi bana sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

fear ın grafiklerinden daha kötü geldi bana sanki

Eğer resme bakarsan pre-release demo yani beta dahaca.Bi kaç yenilik daha yaparlar herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mucitmuzo

He saldır oyuna cod manyağı

alın size ign.com'un demodan aldığı ekran görüntüleri

http://media.pc.ign.com/media/620/620769/imgs_1.html

• quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

quote:

Eğer resme bakarsan pre-release demo yani beta dahaca.Bi kaç yenilik daha yaparlar herhalde.

tabiiki öyle ama fear da demo

• http://www.gamershell.com/download_10902.shtml adresinden hollanda serverinden 24-25 Kb/sn ile çekiyorum ve doluluk oranı %96!Saldırııııııın
  • İndiren arkaşlar ekran görüntüsü koysanızda bizde görsek şu güzelim oyunu...
  • Oyunun grafikleri çok aşırı güzel değil ama oynanış yine çok güzel. F.E.A.R gibide sistemi kastırmıyor. 1600*1200 full detayda gayet rahat oynayabiliyorum 6800gt ile ama F.E.A.R da neyse o anları hatırlamak istemiyorum inşallah tam sürümünde aynı durumla karşı karşıya kalmayız.

Buarada demoyu indirmekte sıkıntı yaşayanlar içinwww.pcgameworld.com adresinden çok rahat indirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Psygnosis^ -- 27 Eylül 2005, 21:43:19 >

• quote:

baba biz senle ne yapcaz yahu Battlefield 2 çıktığındada "grafikleri farcry'a benzemiyor ne biçim oyun bu " diyodun söyle ne yapalım seni

güzel musakka müdahele etmiş birisinin müdahele etmesi gerekiyordu :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucitmuzo -- 28 Eylül 2005, 13:29:40 >
  • 6 saattir iniyo daha %25 oldu kaba hesapla 24 saatte inecek gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mucitmuzo

quote:

baba biz senle ne yapcaz yahu Battlefield 2 çıktığındada "grafikleri farcry'a benzemiyor ne biçim oyun bu " diyodun söyle ne yapalım seni

yaf abi ne bilim xbox 360 için gördüğüm videoda apışıp kalmıştım onun gibi çıkcak falan diye bekliyodum ama olmadı öle

bf2 yede öle dedim ama şimdi başından kalkamıyom yav

bakalım arkadaşa söledim onun adsl i kurban ettim onun kotadan yiyom o indirsin onu sömüriyim bi bakim şu oyunada

grafik olarak bi tek o verdiğin sitedeki duman efekti olan ss ye hasta kaldım.duman efekti süper olmuş bide binalar kaliteli olmuş ama silah detayı ile karakter detayının pek üzerine düşmemişler galiba.

• oyun o kadar hoşuma gitmedi bu yeni oyunların eski oyunlara göre daha mı kötü oluyo yoksa beni kör oldum

• sizce oyun güzel mi? ben hiç beğenmedim

• Peki beyler konu ne ki ? WW2 bitmişti sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: unknownartist

oyun o kadar hoşuma gitmedi bu yeni oyunların eski oyunlara göre daha mı kötü oluyo yoksa beni kör oldum

bu oyun beğenilmezmi ya

• oyunu sabah oynadın oyun ilkine nazaran pek farklı gözükmüyor sanki oyun biraz daha basitleştirilmiş ama yapay zeka süper

büyük beklentiler hayal kırıklığı yaratır her zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdaldarici1

oyunu sabah oynadın oyun ilkine nazaran pek farklı gözükmüyor sanki oyun biraz daha basitleştirilmiş ama yapay zeka süper

büyük beklentiler hayal kırıklığı yaratır her zaman
    çok doğru söylüyorsun katılıyorum tamamem büük beklentiler hayal kırıklığı yaratır aynen kardeş
  • ya bende hata raporu çıkyo oyuna girerken
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.