Şimdi Ara

Call Of Duty 2 Sp Demo çıktı yumuluuuuuuuuuuunnnnnnnnn!!!!!!!!!! :) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
3.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mucitmuzo

MESAJ TARAFIMDAN SILINDI

link bu burdan download edin : www.gamershell/demos

abi bi zahmet o linkleri bidaha versene. gamershellin serverları flashgette durdurup devam etmeye uyumlu değil. benim pc yi sürekli açık bırakmam mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Oyunun grafiklerinde tereddütleri olan arkadaşlar için screenshotlarımı koyuyorum. Bence efektler çok gerçekçi, insana savaşın ortasındaymış gibi hissettiriyor. Oyunun akışı o kadar hoşuma gitti ki, aniden bitince afalladım. Bu arada demo o kadar kısa ki, resmen tadımlıkmış!!!(F.E.A.R'a kısa diyenlere duyrulur, bu daha da kısa!) Sistem gereksinimlerinin abartılacak bir yanı yok, oyunu en yüksek detayda 4X AA ile rahat oynadım. Son olarak, oyuna 10 üzerinden 9 veririm, sesler, atmosfer, oynanış harika. Texture'lar keşke biraz daha kaliteli olsaymış, işte o zaman oyun mükkemmel olurdu.

Call Of Duty 2 Sp Demo çıktı yumuluuuuuuuuuuunnnnnnnnn!!!!!!!!!! :)

dostum zevkler ve renkler tartışılmaz bana göre de büyük beklentiler hayal kırıklığına yol açar...

• imzamdaki sistemle pek rahat oynanayamadım1280x1024 4x aa her şey full de.Driver problemi olabilir belkide ati catalayst 5.9 kullanıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

quote:

MESAJ TARAFIMDAN SILINDI

abi bi zahmet o linkleri bidaha versene. gamershellin serverları flashgette durdurup devam etmeye uyumlu değil. benim pc yi sürekli açık bırakmam mümkün değil.

uyumlu ben o şekilde indirdim.
    bence oyun tek kelimeyle harika olmuş ,ama 655 mb lık demo bu kadar kısa nasıl olur anlayabilmiş değilim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

quote:

MESAJ TARAFIMDAN SILINDI

VERDIM LINKLERI TEKRAR

• quote:

Orjinalden alıntı: TaRTaR

imzamdaki sistemle pek rahat oynanayamadım1280x1024 4x aa her şey full de.Driver problemi olabilir belkide ati catalayst 5.9 kullanıyorum.

Aynı ayarlarda benim de frame'ler aynı seninki ile... Fakat 1280*1024 yerine 1024*768 yapınca frameler 19 dan 30 'a yükseldi... Ve hiç bir grafik farkı yok çünkü zaten 4x AA açık... Sana tavsiyem 1024*768 oynaman ve Antialiasing'i sonda bırakman... (Texture kalitesini de Anisotropic yapmayı unutma)
  • Arkadaşlar oyun ya pre release demo olduğu için bu ayarlar böle yada diğer ihtimaller 256mb lık bir ekran kartı istemesi veya ekran kartı driver sorunu ama 6800gt gibi kartlarda oyun high ayarlarda çalışıyormuş
    bu aradahttp://www.forumplanet.com/planetcallofduty/topic.asp?fid=12098&tid=1752343 de bikaç ayar var ben denedim işe yaramadı bende belki sizde yarar eğer olursa gölgeler ve dokuların kalitesi artıyor ilginçtirki
    force dx 7 modu açtığınızda kaplamalar biraz olsun düzeliyor bu bana driver problemi gibi geliyo ama görecez bakalım

• Ben 2 farklı yerden indirdim 2 sinde de menüye giriyorum.( Ayarlarını değiştirmedim hiç, kendi ayarları. Zorlayıcı ayarlar yapmadımyani). Yüklüyo tam oyun açılıcağı zaman reset atıyo bilgisayar. Defalarca denedim hep aynı. Bilgisayar da kötü sayılmaz: 512mb ram, 128mb 9550 ekran kartı, 2.4 ghz pentium işlemci. Ne dersiniz. Sizce sorun nerde?
  • Oyun gerçekten çok iyi yapılmış gerçi Call Of Duty 1'inde demosu böyle aksiyon doluydu ama oyundan aynı tadı alamamıştım, bu demodada aksiyon son noktada. Grafikler çok iyiler zate biraz daha iyi yapsalar çalışmıcaktı oyun

Bence eksiksiz yapmışlar özellikle çok oyunculu haritalarıda bu demodaki gibi yaparlarsa süper bir oyun olur BattleField 2 belki çok farklı bir katagoride araç vs kullanılabiliyor ama COD 2 bu grafiklerle bu aksiyonla şehir içi savaşlar sunarsa kimsenin gözü başka oyun görmiyecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

Arkadaşlar oyun ya pre release demo olduğu için bu ayarlar böle yada diğer ihtimaller 256mb lık bir ekran kartı istemesi veya ekran kartı driver sorunu ama 6800gt gibi kartlarda oyun high ayarlarda çalışıyormuş
    bu aradahttp://www.forumplanet.com/planetcallofduty/topic.asp?fid=12098&tid=1752343 de bikaç ayar var ben denedim işe yaramadı bende belki sizde yarar eğer olursa gölgeler ve dokuların kalitesi artıyor ilginçtirki
    force dx 7 modu açtığınızda kaplamalar biraz olsun düzeliyor bu bana driver problemi gibi geliyo ama görecez bakalım

Ewet çok doğru arkadaşım, önceki postumda yaptığım oyunun texture'ları biraz daha iyi olsaymış mükemmel olurdu şeklindeki yorumumu tamamen geri alıyorum. Şayet, DX7'yi on yaptığımda oyunun texture kalitesi 2'ye katlandı resmen Fraps programıyla ben de FPS değerlerini aldım, aşağıya ss'leri ekliyorum. Fakat, Ati kullanan arkadaşlar 850XT ile nasıl o kadar kasılıyolar anlayabilmiş değilim. Çünkü ben oyunu benim sistemde kastıracak bir ayarını bulamadım. 1600x1200'de bile herşey full 4X AA ile 36FPS alıyorum, bu arada filtering'i antisothrophic yapmak önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTaDoR -- 29 Eylül 2005, 12:55:00 >

• oyunu oynadım, genel olarak güzel bir oyun olsada, grafikleri falanda iyi ama animasyonlar rezalet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

Demo çok kısa. Oyun fazla iyi bir sistem istemiyor. Demo bu daha tabii ama tam sürümde de fazla bir şey olacağını sanmam.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakoben

Sol alttaki küçük haritada kırmızı işaretli olanlar düşmanları mı gösteriyor?
    Epey yenilik olmuş anlaşılan.

yup
  • bende oyunu açarken sistem ciddi bi hatadan kurtarıldı yazıyo yaw 2 kes yükledim oyunu yine olmadı
  • yasakkkkkkkkkkkkk biligisayar col yattııııııııııııııııııııııııı
  • Oyunda FPS değerini görüntülemek için konsolu açıp set drawFPS 1 yazabilirsiniz. Game Options'tan konsolun açık olması gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

imzamdaki sistemle pek rahat oynanayamadım1280x1024 4x aa her şey full de.Driver problemi olabilir belkide ati catalayst 5.9 kullanıyorum.

Aynı ayarlarda benim de frame'ler aynı seninki ile... Fakat 1280*1024 yerine 1024*768 yapınca frameler 19 dan 30 'a yükseldi... Ve hiç bir grafik farkı yok çünkü zaten 4x AA açık... Sana tavsiyem 1024*768 oynaman ve Antialiasing'i sonda bırakman... (Texture kalitesini de Anisotropic yapmayı unutma)

Evet gerçekten farketti.Lcd kullandığım için 1280x1024 kullanıyorum çözünürlülüğü.Gerçi ayarları birazda abarttım her ayar full deydi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Evet gerçekten farketti.Lcd kullandığım için 1280x1024 kullanıyorum çözünürlülüğü.Gerçi ayarları birazda abarttım her ayar full deydi.

Oyun zaten sistemi kasacak ayrıntıya sahip... Bu yüzden zorlaması doğal... 4xAA zaten grafiği yeterince güzelleştiriyor... E antialiasing'i bu oyunda bu kadar açıp oynamak da her bilgisayarın harcı değil...

• ben oynıyamıyorum ya
  • ben ce çok güzel olmuş .. beğendim..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.