Şimdi Ara

Call Of Duty 2 Sp Demo çıktı yumuluuuuuuuuuuunnnnnnnnn!!!!!!!!!! :) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sistemi kastırmaması iyi olmuş ama grafikler pek etkilemedi beni.

ama ah o sesler yokmu bittim yaa.şarjör değitirirken falan çıkan o sesler süper yankılanıyor çok iyi bi ayrıntı olmuş.silah patlama uçak sesleri vs. süper olmuş atmosfer güzel cod 1 e acayip benziyor zaten cod1 manyakları (bende dahil ) oyuna yine bayılacak
  • abi dur hemen indirem nede olsa iş yerindeki hız
    2048kbs holeyy
    bu gün mesaiye kalıyom işyerinde
    nede olsa call of duty
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

Arkadaşlar oyun ya pre release demo olduğu için bu ayarlar böle yada diğer ihtimaller 256mb lık bir ekran kartı istemesi veya ekran kartı driver sorunu ama 6800gt gibi kartlarda oyun high ayarlarda çalışıyormuş
    bu aradahttp://www.forumplanet.com/planetcallofduty/topic.asp?fid=12098&tid=1752343 de bikaç ayar var ben denedim işe yaramadı bende belki sizde yarar eğer olursa gölgeler ve dokuların kalitesi artıyor ilginçtirki
    force dx 7 modu açtığınızda kaplamalar biraz olsun düzeliyor bu bana driver problemi gibi geliyo ama görecez bakalım

Ewet çok doğru arkadaşım, önceki postumda yaptığım oyunun texture'ları biraz daha iyi olsaymış mükemmel olurdu şeklindeki yorumumu tamamen geri alıyorum. Şayet, DX7'yi on yaptığımda oyunun texture kalitesi 2'ye katlandı resmen Fraps programıyla ben de FPS değerlerini aldım, aşağıya ss'leri ekliyorum. Fakat, Ati kullanan arkadaşlar 850XT ile nasıl o kadar kasılıyolar anlayabilmiş değilim. Çünkü ben oyunu benim sistemde kastıracak bir ayarını bulamadım. 1600x1200'de bile herşey full 4X AA ile 36FPS alıyorum, bu arada filtering'i antisothrophic yapmak önemli...

Call Of Duty 2 Sp Demo çıktı yumuluuuuuuuuuuunnnnnnnnn!!!!!!!!!! :)

aynen bende dx7 yi aktif yaptım ve taxtureler mükemmel oldu ve 30 larda gezen fps 70 lerde dolanmaya başladı.ne iştir anlamadım.dx off ikende hem iğrenç kaplamalar var hemde aa açılmıyo bende.4x yapıom oyuna giriorm aynı hiç bi fark yok.Bende driver ın ayarlarından yapıp denedim öle oluyo.

•  Call Of Duty 2 Sp Demo çıktı yumuluuuuuuuuuuunnnnnnnnn!!!!!!!!!! :)

oyun süper ya full ü bi çıksın evde lan party lerine başlamak lazım deli bişi sevdim ya sevilmememk mümkün mü ne kapışmıştık coduo evde lan of of
  • quote:

Orjinalden alıntı: xblade

quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

Arkadaşlar oyun ya pre release demo olduğu için bu ayarlar böle yada diğer ihtimaller 256mb lık bir ekran kartı istemesi veya ekran kartı driver sorunu ama 6800gt gibi kartlarda oyun high ayarlarda çalışıyormuş
    bu aradahttp://www.forumplanet.com/planetcallofduty/topic.asp?fid=12098&tid=1752343 de bikaç ayar var ben denedim işe yaramadı bende belki sizde yarar eğer olursa gölgeler ve dokuların kalitesi artıyor ilginçtirki
    force dx 7 modu açtığınızda kaplamalar biraz olsun düzeliyor bu bana driver problemi gibi geliyo ama görecez bakalım

Ewet çok doğru arkadaşım, önceki postumda yaptığım oyunun texture'ları biraz daha iyi olsaymış mükemmel olurdu şeklindeki yorumumu tamamen geri alıyorum. Şayet, DX7'yi on yaptığımda oyunun texture kalitesi 2'ye katlandı resmen Fraps programıyla ben de FPS değerlerini aldım, aşağıya ss'leri ekliyorum. Fakat, Ati kullanan arkadaşlar 850XT ile nasıl o kadar kasılıyolar anlayabilmiş değilim. Çünkü ben oyunu benim sistemde kastıracak bir ayarını bulamadım. 1600x1200'de bile herşey full 4X AA ile 36FPS alıyorum, bu arada filtering'i antisothrophic yapmak önemli...

aynen bende dx7 yi aktif yaptım ve taxtureler mükemmel oldu ve 30 larda gezen fps 70 lerde dolanmaya başladı.ne iştir anlamadım.dx off ikende hem iğrenç kaplamalar var hemde aa açılmıyo bende.4x yapıom oyuna giriorm aynı hiç bi fark yok.Bende driver ın ayarlarından yapıp denedim öle oluyo.

Beyler, nasıl böyle birşey diyorsunuz anlamıyorum... Dx7 eski teknoloji kullanır ve kaplamalar iğrenç olur... Bu yüzden de performans artar...

İşte Dx7 açık iken ve kapalı iken ki resimler...

Bu Dx 7 açıkken alınan Screen Shot

Bu Dx 7 kapalıyken alınan Screen Shot

Hangisi daha iyi sizce? Üstteki suluboya texture'ler mi? Yoksa alttaki gerçekçi textureler mi?

• ehe dx7 texture yapınca daha kaliteli oluyo demişsiniz ya yuh diyorum bu kadar saçmalık olmaz yani

dx7 aynen fear daki pixel doubling gibi performansı arttırmaya yönelik ama grafiğinde içine eden bir özelliktir.

dx7 texture larda bi 10 metre uzaktaki adamlara bi bakın bakalım ne kadar detaylı duracaklar bide dx7 kapalıyken bakın.

nasıl böyle birşey dediniz anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

ehe dx7 texture yapınca daha kaliteli oluyo demişsiniz ya yuh diyorum bu kadar saçmalık olmaz yani

dx7 aynen fear daki pixel doubling gibi performansı arttırmaya yönelik ama grafiğinde içine eden bir özelliktir.

dx7 texture larda bi 10 metre uzaktaki adamlara bi bakın bakalım ne kadar detaylı duracaklar bide dx7 kapalıyken bakın.

Zaten ben de duyduğumda şok oldum açıkçası... 1 kişi dese "yanlışlıkla söyledi" diyeceğim fakat 2 kişiden duydum bunu...

• en sonunda formatladım pc ye ve çalıştı oyun gerçekten dehşet bişe ya

her şey süper grafik ve kontrol
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

ehe dx7 texture yapınca daha kaliteli oluyo demişsiniz ya yuh diyorum bu kadar saçmalık olmaz yani

Zaten ben de duyduğumda şok oldum açıkçası... 1 kişi dese "yanlışlıkla söyledi" diyeceğim fakat 2 kişiden duydum bunu...

üstelik bunu birde yabancı site diyor onlarada güvenim kalmadı gözümden düştüler '' dx7 enable iken disable olduğundan daha kaliteliymiş'' diyo yabancılarda

• quote:

quote:

quote:

üstelik bunu birde yabancı site diyor onlarada güvenim kalmadı gözümden düştüler '' dx7 enable iken disable olduğundan daha kaliteliymiş'' diyo yabancılarda

Evet, onu da okudum... Gerçi konuşmalarından anladığım kadarıyla pek bilgileri yok bu konuda... Ve aksini söyleyenler de vardı...

• Ya beyler yalan mı sölicez, DX7'yi enable edince texture'ların kalitesi 2 misli artıyor. Bunun yanında görüntü kalitesi artıp tam ters etki yapması beklenirken, ilginçtir ki FPS de artıyor. Ati'lerde durum farklı olabilir ama Geforce 6 serisinde bu böyle
  • tugay,musakka yalanmı söylüyoz.dx7 ile dx9 un farkı tabiki tartışılmaz bile.ama demo böle demiyo işte.dx7 çoğu nesnelerin kaplamasını çok daha iyi gösteriyo.kastırmıyoda sistemi.en azından demoda böle
    üstteki kamyon dx7 alttaki dx9 dan.

dx9 da kamyonun texture si berbat jeep inki çok ii.dx7 dede tam tersi.işaretlediğim yerlerdeki farklara bakın.
    üstteki jeep dx7 altaki dx9 dan.
    jeep lerin farklarınada bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çıtırık -- 1 Ekim 2005, 2:44:51 >

• Demosunu indirip oynadım.İlk izlenimlerim :

->Göreviniz 1942 yılında Mısır'da geçiyor.
    ->İngilizler ile Almanların kapışmasına sahne oluyor
    ->Grafikler gerçekten inanılmaz, bağırış çağırışlar bile harika
    ->Thomson ile ingilizlerin tek atarı sanki biraz daha fazla tepiyor
    ->Alman silahlarında fazla bir değişiklik yok tepme oranından
    ->Bütün silahların modellemeleri yeni grafik motorundan dolayı daha canlı ve gerçekçi çizilmiş
    ->Artık el bombasını "G" tuşuna basarak atıyoruz
    ->3 tuşuna bastığınız taktirde Gaz bombası atıyorsunuz
    ->Herhangi bir bariyer veya engele takıldığınızda F ye basarak, adamınız tek elini koyarak üstünden atlıyor.Bu da çok güzel düşünülmüş, oyunda gerçekçilik açısından.
    ->Çok fazla mermiye maruz kaldığınız takdirde adamınızın nefesi 2-3 saniyeliğine kesiliyor, nefes almakta zorlanıyor.
    ->Oyunun tam sürümü çıkınca eminim ki 2. Dünya Savaşı konulu oyunlarda yep yeni bir sayfa açılacak

• Arkadaşlar 750 ile çekiyorum şu an:
  • quote:

dx9 da kamyonun texture si berbat jeep inki çok ii.dx7 dede tam tersi.işaretlediğim yerlerdeki farklara bakın.

Yapma Allah aşkına... Üstteki jeep mi daha kaliteli alttaki mi?..

İstersen jeep'in tekerleklerine bakıp bir daha karar ver... Alttakinin texture kalitesi çok daha yüksek...

• oyunu peş peşe oynadım süper oluyo hele koşarken aniden adam duramıyo sağ sola doğru sallanması süper düşünlmüş o zaman atş edemiyoruz
    ben hiç bi grafik ayarını değiştirmedim süperdi görünyü
  • quote:

quote:

İstersen jeep'in tekerleklerine bakıp bir daha karar ver... Alttakinin texture kalitesi çok daha yüksek...

jeep haricindekilere nedemeli?dx9 un iyi olduğu 2 dikkat çeken şey tahta kutular ve jeep

• xblade vw musaka arkadaşlar 2 nizinde haklı olduğu yerler var ama musakka doğru söylüyor dx9 daha kaliteli görüntü sağlıyor bence, ben imzamdaki sitemle full yapınca dx7 disable olarak biraz kasıyor ve tahta telerlek duvarlar vs daha iyi ama zorlanıyor ama dx7 açılınca performans artıyor tabi kalitede biraz azalıyor eğer farkı göremiyoruz diyen olursa tabiki dx7 açık oynamak iyi performans sağlıyor herşey bir yana oyun gerçekten üzel olmuş
  • quote:

quote:

quote:

jeep haricindekilere nedemeli?dx9 un iyi olduğu 2 dikkat çeken şey tahta kutular ve jeep

arkadaşım orda görmüyormusun uzaktaki alanların detaylarının dx7 de ne kadar iğrenç olduğunu.gerçekten gülüyorum yorumlara.ilk verdiğin o resimdeki caminin kubbesinin dx7 deki kalitesine bir bak bide dx9 dakina bak o caminin kubbesine düşen gölge dx7 de ne kadar iğrenç görünüyor.

hadi onu geç jeep in tekeri bile büyük fark atıyor.

biraz ilerdeki adamlara bakın dx7 de ne kadar köşeli duruyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım orda görmüyormusun uzaktaki alanların detaylarının dx7 de ne kadar iğrenç olduğunu.gerçekten gülüyorum yorumlara.ilk verdiğin o resimdeki caminin kubbesinin dx7 deki kalitesine bir bak bide dx9 dakina bak o caminin kubbesine düşen gölge dx7 de ne kadar iğrenç görünüyor.

hadi onu geç jeep in tekeri bile büyük fark atıyor.

biraz ilerdeki adamlara bakın dx7 de ne kadar köşeli duruyorlar

Ayrıca birşey sormak istiyorum... 6600GT ile bu SS leri alırken texture kalitesi Trilinear mıydı yoksa Anisotropic miydi?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.