Şimdi Ara

Çalışmak istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Aynısı bende oluyordu, neticesinde (ciddiyim) hiçbir konuyu bitirmeden sınava girdim, 36k olup odtü kkk kazandım. 2015 girişliyim. Şimdiki aklım olsa oturup çalışırdım. Kazandığın okuldaki insanların senin kapasitene yakın olmadığını farkedince insan pişman olmaya başlıyor. Bir yanın sürekli diyor ki "ya ben daha iyisini yapabilirdim, benim sınıf arkadaşlarım yapmışlar ben de yapabilirdim" ama gerçekler tam tersi olunca hafif bir bunalıma sokuyor bu durum seni. 3. sınıfa geçtim odtü kkk'da eee öğrencisiyim, hala bir yanım acaba oturup ciddi ciddi çalışsaydım hangi okulda ne okuyor olurdum diye düşünüyor. Çünkü mühendislik hiçbir zaman hayalim olmadı, yaptığım sıralamaya göre burayı tercih ettim. Hala da pişmanlık duyuyorum. Labaratuvarlarda vs. yanımdakiler yaptığımız deneylerde yazdığımız kodların çalıştığını görünce çığlık filan atıp sevinirlerken, ben ee sırada ne var şimdi modunda oluyorum. Ama oturup çalışmış olsaydım belki de okurken zevk alacağım bir bölümü okuyor olacaktım.

Ekranda gördüğün random bir kişinin sözleri bunlar, büyük ihtimalle dikkate almayacaksın ama en azından benim bakış açımdan bakıp biraz daha olsa kendini zorlayabilirsen belki benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmayabilirsin.

• İstediginiz bolum neydi hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacettepe Diş

• çalış yoksa türkiye sonuncusu olursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kanka efsanesin böyle devam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok çalışmak gerekliymiş
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman 1 tl farkla menünüz büyük boy olsun mu???

• Çalışma kardeşim 2-3 seneye kalmaz sokaklarda millete “bana para ver” diyerek dolasir duruma gelirsin. He ailecek zenginseniz bilemem.

• Boşver hocam onlarda atanamamis zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.