Er
18 Ağustos 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 0 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Gençler ben geçen sene bi üniversite kazandım ama kayıt yaptırmadım.Bu seneki sınavda şükür istediğim yeri tutturdum.Tercih zamanı 6-7 eylül yazıyo.Ama e kayıt yapabiliyorum.Fakat geçen sene kazandığım ama gitmediğim üniversite falan e kayıtta sıkıntı yapmaz değilmi, sistemi bilmiyorum.Şimdiden sağolun.
Sonuçlar açıklanıcağı için:
Gençler.Sizce bu yaptığımız stres yıllar sonra veya hiç belli olmaz yakın zamanda da olabilir,hastalık olarak nüks edermi.(stresten arttırdığımız sigaralar dahil)
Beyler tv de alt yazı geçti cuma açıklanıcakmış.Bosuna beklemeyelim
Arkadaşlar hogwarts'ta karanlık sanatlar yazan yokmu geçen sene 45k ile kapamış.Önümde 10k muggle vardır diye düşünüyorum.Sıralamam 56k sizce ihtimal varmı.
Ulan şimdi yks 1.si olmak vardı.Tercih stresi yok,bilmem kaçıncı oldum şura gelirmi derdi yok,saat başı ösym ais kontrol veya troll yeme derdin yok.Yazdığın bam diye geliyo...

My tercih ten Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin ibf bölümlerinin tahmini sıralama ve puanları.Sizce de çok iyimser değil mi?
Beyler ea sıralamam 358k :( 250-260k gibi bir yer gelirmi veya en kötü kaç k gelir son tercih 356k açıktamı kaldık yoksa?
İyi geceler gencolar.Yks sıralamam 358325 Tercih listesine 200k lık yerlerden basladım en sonada geçen sene 356k dan alan Sakarya Çeko i.ö. yazdım.Salim hoca ve e tercih tahminlerine göre oralara gelmeden bile takılıyo...Ama yinede korkuyorum beyler yardım edin stresten ölücem sizce kaç k daki yerler tutar bu 356k lık yer garanti tutarmı ya yardım edin kurtarın bu dertten beni
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 81
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 121 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.