Şimdi Ara

Çalışmak istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çünkü insanlardan nefret ediyorum. Gerçekten, konuşmak, sohbet etmek, şunu yap bunu yap demek, kısacası insanla en düşük halde iletişim kurmak bile içime bunaltı veriyor. Nefret ediyorum insanlardan. Çalışmayı istemiyorum aslında, üniversitede de istemiyorum ders çalışmak filan, çok bunaltıcı. Dışarıda da çalışmak istemiyorum, isterse çok parası olsun. Benim için çok çok zor bir şey çalışmak ve insan sevmiyorum. İnsanlara muhtaç olmayı da sevmiyorum, parayı da sevmiyorum. Bazen düşünüyorum işte Robinson Cruzoe gibi tek başına yaşayacağım bir adada, hiç kimseye ihtiyacım olmayacak, kimseyle iletişim kurma ihtiyacım da olmayacak. Kendi ekmeğimi falan üreteceğim. Başka neye ihtiyacım olur ki? İnsanlardan uzak olurum işte mis gibi. Böyle işte arkadaşlar.

• sık kafana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapitalist sistemde hiçbir yerde hiçbir şekilde çalışmadan mutlu olamazsın, he milyarder bir akraba var diyorsan ayrı, sistemi geçtim tembel olmak ne bileyim yani şahsımca strese sokar, boş duranı Allah sevmez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetenekliego

Kapitalist sistemde hiçbir yerde hiçbir şekilde çalışmadan mutlu olamazsın, he milyarder bir akraba var diyorsan ayrı, sistemi geçtim tembel olmak ne bileyim yani şahsımca strese sokar, boş duranı Allah sevmez :)

Boş durmak yerine spor yapılabilir, bir hobi ile uğraşılabilir, gezilebilir. Ben de şahsımca çalışmanın beni mutlu edeceğini sanmıyorum mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaMariposa

Acaba neden?

Ne bileyim neden. İnsan sevmiyorum. Suratsız varlıklar. Uzak durmak istiyorum tüm insanlardan. Buna ailem bile dahil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmak istemiyorum
    6 yıl önce açıldı
    Çalışmak zorunda mıyım?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.