Şimdi Ara

Çalışkan Sınıf Arkadaşıma Nasıl Açılabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle okumaya zahmet eden kardeşlerime teşekkür ederim, uzun olursa özür dilerim. istanbulda bir anadolu lisesinde 10.sınıf öğrencisiyim. 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü programında ben de kendime yer bulmuştum. O gün ses sistemi bozuktu ve bir hocamızı bulmak için koridorda dolanırken o gün nöbetçilik sırası gelmiş sınıf arkadaşıma rastladım fazla muhabbeti yok erkekler arasından kimseyle ama benimle konuşuyordu zaman zaman.kendisine sordum hoca nerede felan derken onunla en basitinden kolay gelsinden bile muhabbet kurmuş oldum.

kıza nedendir bilmiyorum ama 12 marttan itibaren çok farklı bakmaya başladım ama bir sorun var.Kız hiçbir erkekle irtibata dahi geçmiyor neden bilmiyorum notları çok yüksek (benim de geçen dönem ortalamam 88'di) olduğundan tipik çok az kişiyle konuşan biri konumunda.bir tane kız kankası var o da kendisi gibi çok sessiz bir kişilik.kankasıyla irtibat kurmam da mümkün değil tabii maalesef.kızla gün geçtikçe 1 cümle 2 cümle derken muhabbetimi ilerlettim bana dünyanın en güzeli gibi gelmeye başladı çok uslu edepli ve güzel bir kız sadece erkekler içinden benimle konuşması da tabii bana ümit verdi.yanlış anlaşılmasın tipik abaza değilim, şöyle ki matematiğim iyidir onun da çok iyidir ama bazen yapamadığı geometri sorularını sorar oldu ben de yapabildiklerimi anlatıyordum ben de ona soruyordum o da yapıyordu yapabildiklerini.bu şekilde matematik sayesinde biraz daha muhabbetim arttı.

boş derslerdeki ortamı bilirsiniz çok sessiz olan çalışkan tipler kitabını açar okur kimseyle muhattap olmaz.nedense benim olduğum boş muhabbet ortamına geldi ve benim saçma anılarımı bile dinleyip gülüyordu ve gülüşünü inanın size anlatamam.o güldüğünde çok farklı hissediyorum onun yanında çok mutlu oluyorum,benden başka hiçbir erkekle de muhattap olmuyor sınıfta bu da beni mutlu ediyor nedense.

Olayın akışı buraya kadardı:

Diyeceğim o ki ben bu kıza açılmalı mıyım? (1 aydır hayvan gibi aşığım kendisine). reddederse çok üzülürüm yüzüne bakamam ama her sene sınıflar değişiyor bizde öyle bir etken de var.aynı zamanda kıza açılacağımda nedense olumlu bir cevap alacağım havası da var.inanın ona olan hislerim ellerini tutma amaçlı değil.sırf daha fazla güldüğünü görmek için bile çıkarım hiçbir konuşmam olmasa bile.lütfen bir akıl verin özellikle benden yaşça büyük abilerimden destek bekliyorum.İçimi iyi döktüm teşekkür ederim.okuldaki arkadaşlarım dalga geçer (dalga geçmese de makarası döner bilirsiniz) diye burdan anlatabildim derdimi lütfen ciddi cevap verin.teşekkür ederim tekrardan

• “Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar” demiş Sokrates. Bunun yanı sıra Shakespeare de “Sahip olmadıklarına ulaşmak için çabalarken, sahip olduklarını unuttuğun için mutsuzsun.” demiş.

Yani kıza açılmayıp elindeki ile yetinirsen ilerde cesaret edip ona açılan biri elbet çıkar ve o zaman çok büyük hüsrana uğrarsın ama şöyle bir ihtimal de varki ona açıldıktan sonra ters tepki yiyip elindekini de kaybedebilirsin. Yani dostum baya büyük bir ikilem arasındasın bunu bize sormak yerine baya bir düşün kendin karar ver ancak tavsiyem ne diye sorarsan kıza git açıl ters tepki yersende boşver çünkü ilerde daha iyi birini bulursun ve şöyle dersin “İyiki o zamanlar kızdan ters tepki yemişim” veya kız olumlu cevap verir ve ilişkiyi mutlu mesut ilerletirsin.

Sağlıcakla kal umarım senin için en hayırlısı olur

• En kötü karar, kararsızlıktan iyidir. Hislerini uygun bir şekilde belli et ama önce okul dışında da biraz vakit geçirir hale gelin derim. Sonra da açıkla hislerini. Ileride yapmadığın için pişman olursun sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o tip kızlar hep ileride mutlu olucağını falan düşünür o yüzden kim olsa reddeder

ama açıl yine de tecrübe etmiş olursun hem de içinde ukte kalmaz
  • Ahahaha şu konuyu kaydet bir 4-5 sene sonra oku tamam mı o zaman kendi kendine cevabı verirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lan çocuk ne kadar içten yazmış valla duygulandım o kızın yerinde olsam sana verirdim
  • Birlikte adım adım yapabileceğiniz şeyleri genişletmeye bak. Örneğin onun sana soru sorması senin ona sorman birbirinize anlatmanız. Bunun gibi başka şeyler illa ders olacak diye de bir şey yok.
    Peki ne olabilir dersen bende bilemedim şimdi fakat gelecek hakkında konuşmaktan zevk alır bu kız derslerine sıkı çalışıyor oradan da girersin bir ara. Böyle böyle en sonunda açılacaksın. Sınıflar değişiyor demişsin o yönden rahat edersin.

Red yersen aranızda soğuk rüzgar oluşur. Aynı sınıftasın bu sorun olabilir. zaten sene de bitiyor ama. Sınıflar değişirken müdüre söylersin o sizi aynı sınıfa sokmaz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 14 Nisan 2019; 3:44:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam herşeye pozitif bakma hüsrana uğrarsın her hareketini hoşlanıyor diyerek nitelendirme bence arkadaşlarımdan gördüm hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilge Türk

“Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar” demiş Sokrates. Bunun yanı sıra Shakespeare de “Sahip olmadıklarına ulaşmak için çabalarken, sahip olduklarını unuttuğun için mutsuzsun.” demiş.

Yani kıza açılmayıp elindeki ile yetinirsen ilerde cesaret edip ona açılan biri elbet çıkar ve o zaman çok büyük hüsrana uğrarsın ama şöyle bir ihtimal de varki ona açıldıktan sonra ters tepki yiyip elindekini de kaybedebilirsin. Yani dostum baya büyük bir ikilem arasındasın bunu bize sormak yerine baya bir düşün kendin karar ver ancak tavsiyem ne diye sorarsan kıza git açıl ters tepki yersende boşver çünkü ilerde daha iyi birini bulursun ve şöyle dersin “İyiki o zamanlar kızdan ters tepki yemişim” veya kız olumlu cevap verir ve ilişkiyi mutlu mesut ilerletirsin.

Sağlıcakla kal umarım senin için en hayırlısı olur
    yorum için teşekkür ederim çok sağol.sözler güzelmiş aldım bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahibkıran

En kötü karar, kararsızlıktan iyidir. Hislerini uygun bir şekilde belli et ama önce okul dışında da biraz vakit geçirir hale gelin derim. Sonra da açıkla hislerini. Ileride yapmadığın için pişman olursun sonra.
    sence ne kadar zamanda genişletmeliyim bunu.yani şu kadar süre daha bekle ağırdan al dediğin bir süre var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

lan çocuk ne kadar içten yazmış valla duygulandım o kızın yerinde olsam sana verirdim
    eyvallah başkan kıza karşı gerçekten cinsi hormonlarımla yaklaşmıyorum.ilk defa aşık olduğumu anladım bundan dolayı çok farklı şeyler hissettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

Birlikte adım adım yapabileceğiniz şeyleri genişletmeye bak. Örneğin onun sana soru sorması senin ona sorman birbirinize anlatmanız. Bunun gibi başka şeyler illa ders olacak diye de bir şey yok.
    Peki ne olabilir dersen bende bilemedim şimdi fakat gelecek hakkında konuşmaktan zevk alır bu kız derslerine sıkı çalışıyor oradan da girersin bir ara. Böyle böyle en sonunda açılacaksın. Sınıflar değişiyor demişsin o yönden rahat edersin.

Red yersen aranızda soğuk rüzgar oluşur. Aynı sınıftasın bu sorun olabilir. zaten sene de bitiyor ama. Sınıflar değişirken müdüre söylersin o sizi aynı sınıfa sokmaz :D
    Vallahi çok mantıklı çok teşekkür ederim mutlaka denerim bu gelecek hakkında konuşma işini

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Ahahaha şu konuyu kaydet bir 4-5 sene sonra oku tamam mı o zaman kendi kendine cevabı verirsin
    senin fikrini soruyorum reis bir cevabın yok mu?
  • Dostum selamlar konu dışında fazla mesaj yazmam fakat konunu görünce yazmak istedim. Hemen hemen aynı durumdayız seninle ama benim muhabbet kurabileceğim bir ortam yok. İlkokulda aynı okulda okuduk fakat muhabbetimiz yoktu. Yıllar sonra karşıma çıktı vs ama hayatta iyi şeyler olmuyor maalesef. Demem o ki dostum eğer seviyorsan konuş sonra kafanı çok duvara vurursun ileride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doruk91

Dostum selamlar konu dışında fazla mesaj yazmam fakat konunu görünce yazmak istedim. Hemen hemen aynı durumdayız seninle ama benim muhabbet kurabileceğim bir ortam yok. İlkokulda aynı okulda okuduk fakat muhabbetimiz yoktu. Yıllar sonra karşıma çıktı vs ama hayatta iyi şeyler olmuyor maalesef. Demem o ki dostum eğer seviyorsan konuş sonra kafanı çok duvara vurursun ileride.
    hayatımda daha önce kimseye açılmadım maalesef o yüzden acayip korkuyorum.durumu çok iyi anlamışsın tecrübe etmenden dolayı.kızla benim de bir arada bulunacağım sınıf dışında bir ortam yok.bir yerde buluşamam başka bir yerde konuşamam çok içine dönük birisi ve zaman aleyhime işliyor malum sınıflar değişiyor bizde okulların kapanmasına da çok bir şey kalmadı.kafam çok karışık.belki de hoşlanmıyordur benden onu kırmak istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: negroofer

hayatımda daha önce kimseye açılmadım maalesef o yüzden acayip korkuyorum.durumu çok iyi anlamışsın tecrübe etmenden dolayı.kızla benim de bir arada bulunacağım sınıf dışında bir ortam yok.bir yerde buluşamam başka bir yerde konuşamam çok içine dönük birisi ve zaman aleyhime işliyor malum sınıflar değişiyor bizde okulların kapanmasına da çok bir şey kalmadı.kafam çok karışık.belki de hoşlanmıyordur benden onu kırmak istemem.

Alıntıları Göster
    Valla dediğim gibi dostum şimdi söylemezsen birdaha açılamayabilirsin sınıflar dağılmadan söyle hoşlanır veya hoşlanmaz en azından senin için rahatlamış olur. Ben 21 yaşındayım hayatımda kimse olmadı şu ana kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: doruk91

Valla dediğim gibi dostum şimdi söylemezsen birdaha açılamayabilirsin sınıflar dağılmadan söyle hoşlanır veya hoşlanmaz en azından senin için rahatlamış olur. Ben 21 yaşındayım hayatımda kimse olmadı şu ana kadar

Alıntıları Göster
    bir gün açılırsam ceza alma pahasına konuyu hortlatıcam

• Dostum neredeyse yaşıt sayılırız. O yüzden bende fikir beyan edeyim. Bence açıl. Ben yapamadım ve şimdi hayatımın en iyi iki senesi güzel anılar olarak kaldılar. Önüne bir kaç kişi daha çıktı bir tanesi ile güzeldi ama kafa yapımız o kadar uymamıştı. Diğer iki kişiden de başka birisinden hoşlandıkları için ret yemiştim. Ama hala arada aklıma o geliyor ve " Söyleseydim hayatımda neler değişirdi acaba?" diye düşünüyorum. Bazen bu yüzden kendime sinirlenip acı çektiğim de oldu. Demem o ki korkma. Zamanı geldiğinde söyleyip söyleyemeyeceğini anlarsın. O anı hissedersin. Ret yersen sakın üzülme. Anla ki hayatında daha iyi birisi olacaktır. Ben söyleyemedim ama anlıyorum ki daha önümde çok yol var. Daha iyileri de karşıma çıkacaktır. Unutma ki herkesin bir eşi mutlaka vardır. Sadece onu bulman için biraz çabala.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.