Şimdi Ara

çalışan VPN kaldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 ya geldik, adam yaptıkları ifşa olmasın diye 80 milyonun internete erişim hakkına tecavüz ediyor... ZenMate kullanıyorduk, onları da elimizden aldılar...

açıkca sormak gerekirse, yasaklı sitelere artık nasıl gireceğiz? Telefondan Puffin browserla giriyorum fakat masaüstü bilgisayarda puffin yok, zenmate gibi VPN ler de calısmıyor.. var mı bildiğiniz bir DNS veya bir yöntem yasaklı siteleri acmak icin?

• Hotspot kullanın.
  • cato16 kullanıcısına yanıt
    biraz bilgi verebilirmisin? nedir? nasıl kullanılır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren441

biraz bilgi verebilirmisin? nedir? nasıl kullanılır?

Hocam PM attım
  • Güncel beyler, hala çözüm bulamadım
  • zenmate çalışıyor hangi sitelere giremiyorsun ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

zenmate çalışıyor hangi sitelere giremiyorsun ki

allah allah, mobile ve masaüstü pc de chrome eklentisi zenmate in calısmıyor. hic baglanmıyor bile herhangi bir ülkeye.. haberlerde de çıktı, zanmate gibi vpn leride engellemiş devlet diye. sen en son ne zaman nereden nasıl girdin zenmate e ?
  • eren441 kullanıcısına yanıt
    dün kullandım herhangi bi sıkıntı yoktu eklentilerden kaldırıp tekrar yükle istersen
  • Betternet diye bir chrome eklentisi var stabil ve kullanılabilir durumda link;

https://chrome.google.com/webstore/detail/betternet-unlimited-free/gjknjjomckknofjidppipffbpoekiipm?hl=en
  • Şuan en iyi VPN Opera'nın kendi vpnsi. Surfeasy sınırsız kullanma olanağı veriyor. Operayı indir, ayarlardan gizlilik ve güvenlik bölümünden VPNyi etkinleştir. Sonra adres çubuğunun solunda vpn butonu göreceksin, ordan açıp kapatabilirsin.
  • Hot spot calisiyor olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hot shot
  • "2016 ya geldik, adam yaptıkları ifşa olmasın diye 80 milyonun internete erişim hakkına tecavüz ediyor." dertlendim be :) bence aydı şeyleri düşünüyordum, neyse, hocam ben Chrome'de "Browsec" eklentisini kullanıyorum, zenmate'ye çok benzediği için kullanıyordum, ayrıca baya bir ücretsiz sunucusu var ve diğer denediğim alternatiflerine göre çok hızlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.