Şimdi Ara

Çalışan arabamı bozan ustacıklar (araç satıldı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değeri 25 gibi geldi bana nerdeyse 5 farklı ustaya sordum ankara ve erzurumda. 7 8 bin liradan aşağı toplanmaz araç dediler. Ben de o nedenle uygun sattım, bu vaziyette yüksek fiyata satabileceklerini sanmıyorum araç çekmiyor ve duman atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu 2-3 bine halledip 37-38 binden ilan açarlar. 1-2 hafta içerisinde sahibindene düşer bakın ilanlara arada

• Hocam sen normal herşeyi yaparak o fiyatı söylüyorsun adam 25.5 aldı 3_4 liraya bakar yapar biseyler kotusunden
    Arac temiz taş gibi yılan gibi der sahibinden ilanı acar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Ucuz mu gitti bilmiyorum ama bence hakkı oydu adam 280 binde araca 34 bin yazmış , akıl mantık bitti ülkede

• quote:

Orijinalden alıntı: 18.Bayezid

Ucuz mu gitti bilmiyorum ama bence hakkı oydu adam 280 binde araca 34 bin yazmış , akıl mantık bitti ülkede
    Bence sanayi ustaları anlaşıp sizi tufaya getirmişler hocam geçmiş olsun
  • Calbor C kullanıcısına yanıt
    Hocam aracı bozan usta yaşadığım şehirde, tamir için başka şehirde 3 5 farklı ustaya gittim. Hepsi aynı şeyi söyledi. Arabamı bozarak tufaya getirdiler beni, şimdi de parça içine düşmedi ztn diye itiraz ediyor. Ben de mecburen bu şekilde sattım.

• Üstadım. Öncelikle ufakta olsa serzenişim için kusuruma bakma. İnan ben yanlış düşünmüşüm. En doğrusunu yaptın. Aslında zarar eden sen oldun ama vicdanın rahat. Ayrıca piyasayı, aracı kullandığın süreyi düşünürsen gerçekten zarar da etmemiş sayılırsın. Tek sıkıntı gayet memnun olduğun aracından olmuş olman. Yeni araç alırken dikkat etmeni tavsiye ederim. Çok pis bir fiyat bandı 20 bin 35 bin arası. Ben 38 bine 2009 fiorino vermek istiyorum. Sebebini de yazıyorum, turbosundan motoruna kadar garanti veriyorum. 220 bin km de araçta damla yağ kaçak, yakma v.s. sorunu yok diyorum. Hala fazla istiyorsun diyen var. Neye göre dediğimde cevap yok.

Allah hayırlısıyla harcamayı nasip etsin.

• En iyisini yapmışsın, bir arabanın canına okudularmı onu adam etmek çok zor. 3 sefer motor söküp topladılar beceriksizler ve yapamadılar en son ben söküp topladım sonra sattım. Ustaya çok dikkat etmek lazım. Türkiye'de ikinci el otomobile en iyi ekspertizlere sahip şirketler bile korkarak yaklaşıyor. Şimdi o otomobili kim bilir nasıl toplayıp kimin canını yakacaklar.

Senin hayatında bereket ve neşe dilerim. Umarım çok çok daha iyi bir otomobil sahibi olursun...

• slowfood kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah hocam, zarar ettiğimi düşünmüyorum. İlk aracımdı 200 bin km de 22 bin liraya almıştım. Bir yıllık evliyim iki senede 81 bin km yol yaptık eşimle, işten vakit buldukça gezdik. Ağrıdan Ankara oradan da direk manisaya gittiğm oldu bir kere sıkıntı yaşamadım araç ile yağ değişimi ve fren bakımı gibi işler hariç başka sanayiye gitmedim. En kötü bir yıl daha kullanmayı planlıyordum yeni ev aldım,şuan ikinci bir kredi olmaksızın değiştiremem o nedenle biraz canımı sıktı bu olay ama dediğiniz gibi vicdanım rahat alan kişi neyin ne olduğunu biliyor ce muhtemelen kar etme hevesi ile alıyor kendi bilir.
    Piyasa konusunda da geçen yıl arkadaşım eco elegance civic aldı sıfır km 106 bin lira. Şuan 140 bine satarım diyor aracı 9 bin km de. Diyeceklerim bu kadar.

Eskiden bindiğin aracı ucuza satardın, kırdığın fiyatı binmene sayardın şimdi 3 e alıp 5 e satmazsan zarar sayıyorsun, piyasa bu halde Allah yardımcımız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 30 Kasım 2019; 8:49:53 >
  • sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, araç park vaziyetinde rolantide çalışırken eksozdan çıkan gaz resmen zemini karartıyor ki saat gibi çalışıyordu ve 26 kuruş yakıyordu şu zamanda uzun yolda. Hayırlısı olsun artık, noter evrağına km bilgisini de yazdıracağım. Bu saatten sonra 35 bine ilana koysa da kendileri bilir ederi neyse o fiyata sattığımı düşünüyorum

• quote:

Aynen hocam, araç park vaziyetinde rolantide çalışırken eksozdan çıkan gaz resmen zemini karartıyor ki saat gibi çalışıyordu ve 26 kuruş yakıyordu şu zamanda uzun yolda. Hayırlısı olsun artık, noter evrağına km bilgisini de yazdıracağım. Bu saatten sonra 35 bine ilana koysa da kendileri bilir ederi neyse o fiyata sattığımı düşünüyorum
    Muhtemelen gömlek, segman ve piston hasar almış. Aynı ihmali bende de yaptılar ve çapaklar motorun canına okudu. İnan bana çok çok ucuz atlattın, üzülme sakın. Elde tutup onarmaya kalksan büyük risk, artık ilerleyen zamanlarda daha iyisini alırsın buna eminim😊

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Açıkçası anlattıklarınız neredeyse bizim hikayemiz gibi. Aynı şekilde 135 bin km de aldım bende. Şu an 220 binde. Ama işte mesleğim gereği çok arabayla haşır neşir olduğum için biraz da merak olduğu için başında duramayacağım yere aracımı emanet etmek istemedim. Aracım ilk kızdırma bujisi hatası verdiğinde birçok kişi "Burası sıcak memleket, elleme birşey olmaz." Dedi. Ama kullanmaya devam ettikçe çalışmayan bujinin motor bloğuna kaynayacağını, sökmesinin çok zor olacağını bildiğimden hemen götürdüm. Sökülürken bir yandan dua edip bir yandan ustanın ensesinden izliyordum. Usta biri arızalı dedi. Ben hepsini değiştirelim dedim. Allahtan hepsi rahatça söküldü ve değişti.

Bütçe konusunda tabii ki karar sizin. Ama şu sıralar en azından çok fazla zorlanmayıp, en azından çektiğiniz kredi miktarını minimumda tutmanızı tavsiye edeceğim. Ne de olsa gün günden kötü geliyor.

• slowfood kullanıcısına yanıt
    Benim de ilk arabam ve ilk sanayi deneyimimdi, tecrübe kazanmış oldum kazıklanarak.
    Arabayı çok sıkıştıran hız yapan biri değilim, 1000 km yolu 110-120 km/s hız ile gidiyorum hiç şaşmaz. Aklımda mercedes cla 180 var fakat şuan için maddi olarak biraz ağır olacak , o nedenle 70 80 bin lira bandında bir opel astra ya da vw jetta almayı düşünüyorum bir iki yıl binmek için. Yeni evliyim eşim de kamu personeli çoluk çocuk yokken ne biriktirsem kar kafasında hareket etmeye çalışıyorum

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Allah gönlünüze göre versin. Niyetimiz düzgün olduğu sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Biraz garip bir örnek olacak belki ama Kayınpederim tarafından o anlattığınız hız alışkanlığı yüzünden ihtiyar olarak adlandırıldık bizde. :) Kendisi benim hayal edemeyeceğim makasları atıp sürekli şerit ihlaliyle araç kullandığı için kaale almıyorum. (Sonuçta aile taşıyoruz, sadece kendi canımız olsa neyse.)

• Ben sanayii hayatta gitmem

Çok güzel özel Ford servisleri var git oraya hastaya özel doktorun ile hallet işini

En basitinden googleye Ford özel servisler yaz çıkan sonuçlarda bile Google yorumlarına bak iyi kötü seçim yap

• Hocam yeni alacağım araçta gerekirse üç katıno ödeyip servise gideceğim bu olay kulağıma küpe oldu

• quote:

Hocam yeni alacağım araçta gerekirse üç katıno ödeyip servise gideceğim bu olay kulağıma küpe oldu
    Yetkili servis olmasada özel servisler var kimisi yetkilidende iyi

Örneğin

http://www.otogencler.com/

Bostancı sanayii girişinde sadece Ford bakıyorlar bunun gibi , Google yorumlarına bakın. Ben buraya gidiyorum genelde.

Oto sanayii içindede iyi ustalar var ama zaten onlar kendini belli ediyor birde hangi araba gelse tamir eden etmeye çalışan kasaplar var bunlara bulaştın mı eyvah

• Şuan için arabam yok olursa gideceğim hocam

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    İlan düşmüş hocam :)) 282 bin km den 249 bine çekmişler, en son muayenesi 2 yıl evbel 243 bin km idi olduğu için çok düşürememişler :))

• Araç bu sanırım
    Acil çok temiz
    İlan No: 767080671
    sahibinden.com
    Ford / Fiesta / 1.4 TDCi / Comfort / Acil çok temiz sahibinden.comda - 767080671
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-cok-temiz-767080671/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.