Şimdi Ara

ÇAKMA KRAL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZEUS__

buraktan anca prens olur o da çokoprens

Çakma 5 büyük(!) taraftarı senin işin gücün Galatasaray konularını trollemek mi? Transfer yapmaya çalışırız trollersin, oyuncumuzla ilgili konu açarsın trollersin, her maç sonu konulara yazarak trollersin. Yeter be, sayıyla mı veriyorlar sizi?

Bu adam Galatasaray bölümünden hala uzaklaştırılmadıysa yöneticiler kendinizi uzaklaştırabilirsiniz.
  • Burak'tan nefret eden insanlardan biride benim . 10 gol attı ama , daha ofsayt nedir bilmiyor sanırım . Ne top kontrolü ne de başka bi özelliği var . kafayla o golleri nasıl attı onu da anlamadım . Kafa vurma özelliğide çok iyi değildi .

Ama her maçtan sonra bu konuları açmak gereksiz bence . Ben burak için ne KRAL diye konu açarım ne de ÇAKMA KRAL diye . Değişiki bi golcü... Her ne kadar nefret etsek de , en kritik maçta yapıyo yapacağını .

Elektrik Mühendisliği
  • Şu adamla uğraşmayın ya,daha ne yapmalı sizi memnun etmek için?

You can't handle this guy! He scores when he wants :)
  • Diğer takım taraftarları daha tarafsız bakıyorlar olaya..

Bir maç gol atamayınca "başarısız" ilan etmenin manası ne? Kimse kusura bakmasın, kasımpaşa taş gibi futbol oynadı ve eze eze yendi. Kaç tane atağımız vardı? Bir elin parmağını geçmez.

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • sow diyen galatasaraylılar lütfen fenerli olsun
  • Yazıklar olsun sizin gibi taraftara..bunun adı nankörlüktür...hocanın hiç suçu yok değil mi?devamlı hücum hücum hücum hücum...tr nin en iyi orta saha oyuncuları bizde ama takımda orta saha yok bunları görmeyin herşeyi Burak'a yükleyin bi bitmediniz....Burak Gs'de tek heyecan yaratan oyuncudur...Nasıl koşömuyor nasıl top dağıtmıyor farklı maçları mı izliyoruz acaba devamlı orta sahaya geliyor sağa sola açılıyor...ya zaten bu adam ne yapsa yaranamaz size bu defa da orta sahada ne işin var dersiniz siz????Siz var ya siz sapasağlam adamı uçuruma yuvarlarsınız...

Fatih Hoca'dan salvolar dinledik yine çünkü önceki taktikler yemiyor artık

Bunları yazdım da AAAA bakın şimdi de '' bu takımı 8.likten aldı şampiyon yaptı'' cılar çıkacak ortaya...

Orta saha yok bu takımda hem de en ,iyi en pahalı orta sahalar bizde olmasına rağmen yani orta sahada top çevirme pas yapma yok ya bütün toplar ileriye şişiriliyor ya da orta sahadan başta hamit amrabat olmak üzere topu gher alan 11 kişiyle kapanan rakibe saldırıyor....la oğlum bi durun yaa sakin olum sakinnn pas yapın pass orta sahada rakip kaçmıyor dk var daha maç bitmedi rakip karşıda kapanmış nereye saldırıyon????sen sakin ol ortada top çevir elbet biri araya kaçar elbet biri defansın arkasına sarkar....Bunlar Burak'ın suuçu mu?Bu takım adam akıllı bir defa sadece kadıköyde 0-0 lık maçta oynadı ortada oyunu tuttu...Bunları neden görmüyorsun hocam?ya da görüyorsun müğdahale etmiyorsun ,ya da müdahale ediyorsun ama futbolcular seni takmıyor kendi bildiklerini oynuyor...Gs 'ın oyun anlayışı kusurlu oyun mentalitesi bozuk....

DRIVE THE CHANGE

• Ünal Aysal takımı komple yenilemiş ve önceki hocaların hiçbirine verilmeyen imkanlar ve kaliteli oyuncular alınmış....diğer hoacal hagi ler rejkard lar geretsler ayhan bam florqin vs vs hadsanla cabbar la şevketle oynarken ''Hocam kimi istiyorsan Alalaım''demiş ve diğer hiçbir zaman harcanmayan bir para harcanmış ve bir takım oluşturulmuş...Şimdi başkanın başarı istemesi kadar doğal bişey var mı?Fatih hoca bıraksın bu işleri hatanın büyüğü kendisinde sisteminde oyun anlayışında.....Taraftara kalsa bütün oyuncular hatalı veya eksik yeteneksiz....eeee adam para vermiş çuval para dökmüş bu oyunculara...

Futbolcu meselesi değil mesele sistemde ve oyun anlayışında sorun var 1-0 ı yakalamışsın oyunu tutsana skoru korusana hala 2 yi bulmak için saldırıyorsun sen önce oyunu tut rakip belli bir noktadan sonra 2-3 kendiliğinden gelir zaten...ispanya milli takımını görmğyormusunuz?Ben izlerken acaip sıkılıyorum sürekli orta sahada geçiyor sürekli al ver al ver yapıyorlar izlerken sıkıntıdan patlıyorum ama adamlar 2 defa avr. şamp. bir defa dünya şamp. oldular....

Bizde öyle mi yaaa ????Orta saha yok sistemde defans ve forvet anlayışı var yani bizim orta saha kavramı yok orta sahada pas yapmak yok mücadele etmek yok ..gs orta sahası gerek rakip tarafından gerekse de gs li oyuncular tarafından ambülansla hasta yetiştirir gibi son hız geçiliyor...yani ya defans inanılmaz işler yapıp her topu kesecek ya da forvet futbol show yapacak!!!!Böyle bir sistem var mı yaa var mı böyle bir futbol...Oyunun kalbi orta sahadır ama bizde o yok...orta sahada xavi iniestaya veriyor alıyor veriyor alıyor veriyor alıyor veriyor alıyor veriyor alıyor izlerken küfür ediyorum resmen....Bizde böyle mi yhaa kazanılan her top orta sahayı transit olarak geçiyor ve ivedilikle kelle götürülür gibi forvetlere ya şişiriliyor doldur boşalta dönüyor ya da topu her alan karşı kaleye gitmeye çalışıyor........

Yahu hocam bir durun yaa bir topa basın rakibi çekin üzerinize bee pas yapın passssss olum passs...sürekli pas yapın bıkmayın usanmayın bırakın gol atmayı sürekli orta sahada top çevirin elbette bir araya kaçan bulunur elbette defans arkasına biri sarkar elbette bir pozisyon olum sakin biraz sakinnn dk lar bitmiyor rakip kaçmıyor....

Yani TrollÜĞÜ bırak artık Fatih Hocam bir takımına bak ve hatayı kendinde ara 150 milyonluk takım böyle oynamaz...

Cluj maçında saha göl dedin ok
    jeneriklik goller yiyoruz dedin ok

ya bahaneyi bırak Fatih Hocam Hani sen Polat Alemdardın Hani Deli YÜREK'tin?Cesurdun Dik duruyordun...Yakışıyor mu bahane üretmek....

takım orta sahada oyunu tutmayı bilmiyor yapmıyor bunu bir tek geçen yılki süper kupa finalinde kadıköyde fenere karşı yaptı...Bu takım orta sahada topu tutmayı mücadele etmeyi pas alışverişi yapmayı skoru korumayı ya bilmiyor ya da biliyor ama yapmıyor ve hocayı takmıyor her ikisinde de Suç Fatih Terim'in
    ...defanstan kazanılan her top hoooop forvete hamit sağda solda amrabat hiç pas yapmıyor aldıkalrı her topu direkt 11 kişi kapanan takımın üzerine gidiyor....Bu sişstemmi futbol mu karmaşa mı nedir bu ????

DRIVE THE CHANGE

• çift forvet oynamanın anlamsız bir inat olduğunu düşünmekle birlikte illa böyle oynayacağım diyorsan umut elmanderin daha uygun bir ikili olduğunu düşünüyorum. burak ise tek forvette oynarsa sistem daha iyi işler. çünkü burak pres yapmaz top tutamaz. onun arkasında bir orta saha oyuncusu fazladan olmalı. çift forvet ise elmander umut, illa burak ise de burak tek forvet-orta sahaya yekta takviyesi diyorum. ama değişen birşey olmayacaktır
  • her türlü Burak oynar elmander top süremiyor daha şansa bala bir gol attı oynadığı tüm maçlarda sahada yoktu burak ve umut ayrıca orta sahada da Yekta,Emre ,Melo ve Selçuk oynamalı özellikle Melo ve Selçuk çok önemli pas alışverişini ve oyunu orta sahada tutmayı becerebilen oyuncular oynamalı takım 2 top yapamıyor orta sahada...Gs nin hastalığı bu....

DRIVE THE CHANGE
  • Burak tan sadece gol atmayi bekliceksiniz beyler.

Ne defansa yardim
    Ne ileride top tutma.
    Ne guzel paslasma.

Burak aslinda onu besliyen cok adamin var ise, kanatlar ve orta saha guzel isler ise harika forvet.

Ama su an GS de isleyen birsey yok.

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Galatasaray yenilince inanılmaz zevk alıyorum foruma girip konuları okurken, eminim Galatasaraylı arkadaşlarda zevk alıyordur tersi bir durumda.Ne adamlarımız yenilgiden sonra top toplayıcıyı bile sorguluyoruz

Aynen herkes birbirine atarlanıyor

Konuya gelirsek Burağı zaten hiç sevmedim. Bi Hakan Şükür olamaz 2 gol attı diye hemen kral ilan etti millet.

Ben de Hakan Şükür'ü hiç sevmem, bir kral varsa o da taçsız kral Metin Oktay'dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: paprika-int

çift forvet oynamanın anlamsız bir inat olduğunu düşünmekle birlikte illa böyle oynayacağım diyorsan umut elmanderin daha uygun bir ikili olduğunu düşünüyorum. burak ise tek forvette oynarsa sistem daha iyi işler. çünkü burak pres yapmaz top tutamaz. onun arkasında bir orta saha oyuncusu fazladan olmalı. çift forvet ise elmander umut, illa burak ise de burak tek forvet-orta sahaya yekta takviyesi diyorum. ama değişen birşey olmayacaktır

Bıktık yazmaya hoca inat etmekten bıkmıyor bir türlü. Bu sistemle oynamakta ısrar ederse ordu maçından beri gördüğümüz filmi daha çok göreceğiz.

• hakan şükür kral değil mi????Ya bi bitin artık kardeşim bitin yaaa...Kralların kralıdır hakan şükür....Bana göre de Futbolumuzun mahalle maçı gibi yerlerde süründüğü toprak sahalarda ve hiçbir dünya ve avrupa normunda yer almazken kral olmuşsun neye yarar?Metin Oktay sembol bir isimdir gerçek kral Hakan ŞÜKÜR'dür Burak YILMAZ'da şu an Kral HAKAN'ın yolundan gidiyor Aslanlarım benim.... bunlar da benim görüşlerim....

DRIVE THE CHANGE
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

hakan şükür kral değil mi????Ya bi bitin artık kardeşim bitin yaaa...Kralların kralıdır hakan şükür....Bana göre de Futbolumuzun mahalle maçı gibi yerlerde süründüğü toprak sahalarda ve hiçbir dünya ve avrupa normunda yer almazken kral olmuşsun neye yarar?Metin Oktay sembol bir isimdir gerçek kral Hakan ŞÜKÜR'dür Burak YILMAZ'da şu an Kral HAKAN'ın yolundan gidiyor Aslanlarım benim.... bunlar da benim görüşlerim....

Toprak sahalar olmasa bugünler olur muydu acaba? Ve hiç elinize topu alıp toprak sahada oyun oynadınız mı? Bana kalırsa siz toprak da görmemişsinizdir. Bir emeği bu kadar basit bir hale indirmenin başka izahı yok.
    Ve de açın bir bakın Avrupa Kupalarında ilk gol atan Türk kimmiş. Metin Oktay'ın o zamanlarda yaptıklarına bir bakın. Ondan sonra Metin Oktay'a o eyyamcı dilinizi uzatın, tabii biraz utancınız varsa uzatmazsınız, o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ancient Mariner

quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Galatasaray yenilince inanılmaz zevk alıyorum foruma girip konuları okurken, eminim Galatasaraylı arkadaşlarda zevk alıyordur tersi bir durumda.Ne adamlarımız yenilgiden sonra top toplayıcıyı bile sorguluyoruz

Aynen herkes birbirine atarlanıyor

Konuya gelirsek Burağı zaten hiç sevmedim. Bi Hakan Şükür olamaz 2 gol attı diye hemen kral ilan etti millet.

Ben de Hakan Şükür'ü hiç sevmem, bir kral varsa o da taçsız kral Metin Oktay'dır.

Yakın tarihten bahsediyorum o yüzden Hakan'ı örnek verdim.Kişiliğini hiç sevmiyorum onun da.

• quote:

Orijinalden alıntı: CehdHab

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

hakan şükür kral değil mi????Ya bi bitin artık kardeşim bitin yaaa...Kralların kralıdır hakan şükür....Bana göre de Futbolumuzun mahalle maçı gibi yerlerde süründüğü toprak sahalarda ve hiçbir dünya ve avrupa normunda yer almazken kral olmuşsun neye yarar?Metin Oktay sembol bir isimdir gerçek kral Hakan ŞÜKÜR'dür Burak YILMAZ'da şu an Kral HAKAN'ın yolundan gidiyor Aslanlarım benim.... bunlar da benim görüşlerim....

Toprak sahalar olmasa bugünler olur muydu acaba? Ve hiç elinize topu alıp toprak sahada oyun oynadınız mı? Bana kalırsa siz toprak da görmemişsinizdir. Bir emeği bu kadar basit bir hale indirmenin başka izahı yok.
    Ve de açın bir bakın Avrupa Kupalarında ilk gol atan Türk kimmiş. Metin Oktay'ın o zamanlarda yaptıklarına bir bakın. Ondan sonra Metin Oktay'a o eyyamcı dilinizi uzatın, tabii biraz utancınız varsa uzatmazsınız, o ayrı.

Kes sesini edepli yorum yap ben futbolcu olduğumu yazmıştım kaç kere ama boşver önemi yok ben saha içine ve dünya normlarına göree oynadığımız yıllara bakıyorum merak etme herşeyin farkındayım yaş itibariyle de toprak sahalarda oynanan maçları biliyorum durarak oynanan futbol pehh pehh....Hakan Şükür gerçek efsane gerçek kraldır GS ye ve türk futboluna orta sahayı geçmeyi öğretmiştir. Futbolumuz hakandan önce orta sahayı geçince hep birlikte ayağa kalkıyorduk...hakandan sonra onlara kafa tutmaya başladık....Burak Yılmaz da onun yolundan gidiyor Hakan ŞÜKÜR türk futbolunda bir devrimdir,Milattır.

DRIVE THE CHANGE

• Eskiden gerek frikiklerde gerekse de maç içinde bombacı oyuncular olurdu koumann gibi croyuff gibi hami gibi nahvayt ,brehme gibi...bunlar öyle şut çekerlerdi ki fileler delinirdi neredeyse topu göremezdiniz bile...günümüz futbolunda ise bu yok çünkü artık oyunbcular hiç durmuyor ve çok koşuyor haliyle yoruluyorlar ve zımba gibi şut çeken oyuncular olmuyor artık maç içinde bütün oyuncular çok yoruluyor mücadele ediyor ve sert şut çekecek hali dermanı kalmıyor neredeyse...HAkan ŞÜKÜR'ü sevmeyebilirisniz ama Gs ve Türkj futbolu için yaptıklarına emeklerine saygı duymak zorundasınız...

DRIVE THE CHANGE
  • burak gol atamayınca üstüne gidilmesi doğal çünkü burak diğer işleri iyi yapan tarzda bir forvet değil, gol atmak dışında pek bir fonksiyonu yok. pres yapıyor derseniz de bu sezonki sakat elmander kadar bile iyi değil bu konuda.
    Sınırı Yok, Bu hiçlik Mertebesinin. Tarifi Yok, dünyadaki Sahipsizliğimin...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.