Şimdi Ara

ÇAKMA KRAL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi burağı geçtim maçı 90 dakika izledim selçukla fernandesi karşılaştırıyorlarya ben orda bitiyorum.
    hiç bir özelliği yok selçuğun duran top dışında
    @Daysgone @van doom @jakin33@SAYKOOO14 @TheMuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallofday

hadi burağı geçtim maçı 90 dakika izledim selçukla fernandesi karşılaştırıyorlarya ben orda bitiyorum.

bu sezon için sonuna kadar haklısında nıye şu karşılaştırmayı geçen sezon yapmadınızz

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ram1905

quote:

hadi burağı geçtim maçı 90 dakika izledim selçukla fernandesi karşılaştırıyorlarya ben orda bitiyorum.

Fernandes daha iyi.

Kangal alır, lütfen..

• Kral falan değil 10 golle kral olunmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyidir kötüdür demeyeceğim ama kesinlikle golün dışında etkisi yok.Bazı sivriler çıkıp diyecek ki " Forvet gol atar", ne yazıkki günümüz futbolunda bu ibare tamamen yanlış.Forvet oyuncusu artık oyunun her alanında önemli.Burak yanındaki arkadaşlarını köreltiyor, top tutma özelliği yok bu nedenle iyi bir pasörde değil.Bu nedenle kesinlikle galatasaray oyunu takım sahaya yıkamaz ve orta saha daha basit gözükür.

Geçen sene Elmander-Necati oynadı, Elmander tamamen oyunun ameliliğini üstlendi ve oldukça başarılı oldu attığı gollerde kreması.Necati ise cezasahası çevresinde top dağıttı iyi paslar attı ve rakip ortasahayı mecburen geriye çekti.Bunu yapınca ne oldu Selçuk ve Melo hayatlarının sezonunu geçirdi, ikiside 10 golü geçti.Şimdi ise durum tam terse işliyor ikiside formsuzlukla eleştiriliyor.

Terim'i de anlıyorum aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık.Oynatmasa gol kralı neden oynatılmadı diye klubün içinde sürekli kırık sesler çıkıcak.Oynatsa hergün geriye giden bir Galatasaray var.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)

• Şimdi bu konu açıldı ya burak haftaya hat-trick yapar
  • Burağın mükkemmel asistler yaptığını,topu kaleye vuramayacağını anladığında pas yaptığını bencil olmayıp tekrar oyun kurabildiğini hangi maçlarda görebildiğiniz 1-2 ? Bu adam alındığı günden beri işe yaramıyor diyorum o zaman attığı goller ne diyorsunuz.Her gol atan adam iyi oynamak zorunda mı ?bu adam Hakan Şükürden 100 kat daha beleş topa giren adam.Ne tekniği var ne de oynamak için hırsı sadece gol atma hırsı var.Koşuyor ama kendine,topu alıyor ama kendine sahada o varken 10 + 1 oynuyoruz.Bir GS var bir de burak var sahada.Ambramat olunca kombo oluyor 9 + 1 +1 oluyor saha.GS -Burak - Ambramat.Hamiti de oyuna kattığınızda 1 eksik kalıyor.Varlığı yokluğu belli olmuyor oyunda.Bugüne kadar kazandığımız her oyun istisnalar hariç şans.Muslera gibi bir kaleci olmasa belki kazandığımız o oyunları da kazanamayacaktık.
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • Burak kötü oynayabilirde, bunu göremeyip sahada tutan teknik direktöre sormak lazım...Elmander i çıkardı Umut u aldi...Şaşırdım....Çolak 90 dk top oynadi...Dünün en kötüsü Fatih Terim di...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • Olur mu birader ya gol atıyor ama, tam bir forvet. Kınıyorum seni bir daha Burak' ın ismini ağzına alma çok ayıp.
    Ben de bunları söyledim, adım skor taraftarına kadar gitti.
    Diyorum, bu adamı ancak kaleciyle karşı karşıya felan bırakacaksın yada beleş gol atacak. Maç esnasında iş yapmıyor.
    Elmander' e bakıyorum mesela, adam top dağıtıyor. Ceza sahası yayında pas alış-verişi yapıyor gelen pasları ayağında tutabiliyor, bekletebiliyor.
    Burak' a o pasları at ya kaybeder ya yere düşer ya da direk kendini yere atar.
    Şimdi gelirler vay efendim CL de gol kralı, ulan zaten 3 golü Cluj a attı.
    Burak, Sow gibi kendine pozisyon yaratamaz. Sow bizde olsa garanti gol kralı yaparız.

Sizde yırtık dondan çıkar gibi şu muhabbeti açmaktan bıkmadınız. Fernandes her maç über dehşet performans gösteriyor sanki. Selçuk derbileri kurtarırken Fernandes neredeydi? Hangi büyük maçı kurtardı?

hay fernandesinize, yeter abi sneijder diyoruz fernandes, selçuk diyoruz fernandes. yeter her konuda aynı şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fluox

Galatasaray yenilince inanılmaz zevk alıyorum foruma girip konuları okurken, eminim Galatasaraylı arkadaşlarda zevk alıyordur tersi bir durumda.Ne adamlarımız yenilgiden sonra top toplayıcıyı bile sorguluyoruz

Gerçekten ciddi biçimde merak ediyorum. Galatasaray yenilse de Fernandes'i övsek diye aranızda konuşup pusuya mı yatıyorsunuz? Tamam Fernandes bu yıl (bu yıl diyorum. Geçen yıl Selçuk'un verdiği katkıyı ligdeki tüm futbolcuların toplamı vermemiştir.) Selçuk'tan iyi top oynuyor. Yaşı da 2-3 yaş daha genç olduğundan piyasası eyvallah daha iyi ama gerçekten kabak tadı vermeye başladınız. Olur olmaz şeye Fernandes Selçuk'tan iyi diyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

buraktan anca prens olur o da çokoprens

• Ş.L'da altı gol atınca KRALLLLLLLLL, 1 maç kötü oynayınca auvv. Sizin gibi taraftardan nefret ediyorum ulan, tutmayın şu takımı be bıktırdınız hayattan soğutuyorsunuz adamı. Rakip takım taraftarları da çekememizliklerini konuyu okumadan sadece başlıkta yazana göre yorum atıyorlar orası en komik

Gençler Burak sizin hayatınızda ciddi kalıcı sorun bırakmış. Gidin bir psikolojik tedavi görün.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.