Bildirim
Çakma Converse(İZMİR)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
1 e 1 çakma converse olsaydı kimse orjinalini almazdı, dimi? -
converse den daha ucuz converse tarzımı ??? ya paraya kıyıp alıcan işte -
Paraya kıymak o kadar kolaydı.Kıyılacak para olsa kıyardım merak etme. -
quote:
Orjinalden alıntı: S@ldırg@n
Paraya kıymak o kadar kolaydı.Kıyılacak para olsa kıyardım merak etme.
-
Bornova metronun orda bi de Küçükpark'ın girişinde satanlar görmüştüm ama hiç dikkat etmedim nasıl diye... -
quote:
Orjinalden alıntı: Noise1903
Bornova metronun orda bi de Küçükpark'ın girişinde satanlar görmüştüm ama hiç dikkat etmedim nasıl diye...
Orda benim bildiğim kadarıyla sadece nike satıyolar.Ama yine de oraya da bakarım. -
Küçükparkta çakma converse bulabilirsin akşam 9dan sonra -
9 dan önce yok mu? -
quote:
9 dan önce yok mu?
9 da spawn oluyorlarmış -
Çakma ürün kullananlardan nefret ediyorum
Paran azsa git baska ucuz markanin orjinal urununu al(collezione gibi),neden pahali ürünün cakmasini aliyorsunki. -
azara git orda kaynar -
quote:
Ozaman özentilik yapmayıp paranın yettiği kılığı kıyafeti giyeceksin. Millete burdan laf sokmayla olmaz o işler. Hem çakmasını istiyor hemde 1e1 olacak diyor. Ne ala memleket. -
quote:
Orjinalden alıntı: Mac2cryme
1 e 1 çakma converse olsaydı kimse orjinalini almazdı, dimi?
benim arkadaş çakma bir converse almış ve arkadaşımdan habersiz abisi de aynı modelin orjinalini almış..ikisinden birer elime birer tek aldım milimetrik tasarım aynıydı (= -
Üçyolda var, 1 e 2 hemde... Orjinalinden daha güzel valla. Orjinal aldığıma pişman oldum ben... -
quote:
Orjinalden alıntı: TheOuTLaW
Üçyolda var, 1 e 2 hemde... Orjinalinden daha güzel valla. Orjinal aldığıma pişman oldum ben...
Ne kadar dostum fiyat olarak. -
1e2 diyorya,, yarıfiyattır -
cankaya ya bak -
Ayakkabıdan pek anlamamda izmiride hiç bilmem ama benim arkadaşım almıştı converse tarzı bir ayakkabıdan kinetix ya da lescon mağazasıydı yanlış hatırlamıyorsam 50 kağıda almıştı hemde çok kaliteli adam 1.5 senedir yağmurda karda giydi hala sapa sağlam.O tür mağazalara bak bence ilk önce hem kalite hem konfor açısından -
quote:
paran yoksa giyme herkez converse giyecek diye birşeymi var
Benzer içerikler
- kasıktan anjiyo olanların yorumları
- faverin kullananların yorumları
- merrell mi salomon mu
- robot süpürge tavsiye
- gözlüklerim rayban sözleri
- discord açıldı mı
- black friday ne zaman 2025
- çay bardağı emojisi
- telegram indirim kanalları
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X