Şimdi Ara

Çakma Converse(İZMİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: S@ldırg@n

quote:

Orjinalden alıntı: TheOuTLaW

Üçyolda var, 1 e 2 hemde... Orjinalinden daha güzel valla. Orjinal aldığıma pişman oldum ben...

Ne kadar dostum fiyat olarak.

40 ama, 30 35 e alırsın pazarlıkla. Üçyolda Hürriyet Park'ı nın girişinde...
  • orijinal converse 76 ytl galiba. dün gördüm. china adidasları da 100 ytl ye satıyolar ama orijinal.
  • Çakma converse al arkadaşım, orjinal gitmez zaten
    Ben aldım orjinal 1 yıl önce sadece bir kere giydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 12 Ağustos 2008; 10:34:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Méxes

quote:

Orjinalden alıntı: S@ldırg@n

Paraya kıymak o kadar kolaydı.Kıyılacak para olsa kıyardım merak etme.

paran yoksa giyme herkez converse giyecek diye birşeymi var

Zevk benim değil mi dostum.İster çakma giyerim ister orjinal ister hiç giymem.

Bu arada yanıtlıyanlara çok teşekkürler.
  • ksk iskelenin oralarda seyyar bir amca satıyor.
    birde çarşıda,akbank sokağının sonlarına doğru biraz gidersen oradada satan bir mağza vardı.
  • arkasında ALL-STAR yazmazsa giymem...

dermişim.
  • Chuck Taylor mi ne Yazcak Yaninda Orasindan Belli Olcak Hiç Conversim Olmadi Ama Kızların Arasinda 1 Gün Takıll Herşeyi Öğreniyosun
  • küçükparkta aksam 9dan sonra metroya çıkan sokağa bi tane siyah renault scenicli bi eleman geliyo converseleri orjinalinden daha sağlam fiyat pazarlıkla 35ytl
  • bursada varmı bilmiyorum ama bu sitede var convers dışındada var bizim arkadaş aldı 1-1 aynı fark anlaşılmıyor kaçak satıyor sanırım adam bende alıcam bedava siteden satıyor ama güvenilir rahabet gördüğü için com 'lu siteye geçiyormuş (www.sellcenter.tr.gg )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.