Şimdi Ara

Caitlyn sevmeyen tek ben miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu Cait'e bir türlü ısınamadım hep gereksiz bir champ gibi geldi bana. Ama oyun içinde söyleyince millet atarlanıyor yok işte en iyi adc oymuş falan diye. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gereksiz değilde ben de sevmiyorum.Draven daha iyi bence
  • Menzili yeter abi ben seviyorum
  • Bence mid game'de en iyi adclerden biri late game'ye doğru ultisi yuzunden pek bir ise yaramiyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: RayFlux

Gereksiz değilde ben de sevmiyorum.Draven daha iyi bence

Draven

• Nefret ederim, ama gayet iyi bir adc. Karşıma gelmesin diye kendim pickliyorum o kadar nefret ediyorum range inden.
  • En iyi olduğu değişir. Ama range'i, kapanlarıyla lanede gayet iyi. Ama oyun uzarsa bir Graves veya Mf değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıkıcı bir karakter.Bende sevmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blogwenz

En iyi olduğu değişir. Ama range'i, kapanlarıyla lanede gayet iyi. Ama oyun uzarsa bir Graves veya Mf değil.

lol mf, graves late game de düşüyor zaten. MF late game de sadece ultisiyle ayakta kalıyor .

Soruya gelirsek cait'in late game de pasifi ve ultisi çöp oluyor . Early-mid game de çok iyi .

Ama late game de bir vayne , kog değil.
  • nunu ya gelen nerf le bırlıkde artık oynamadıgım bır ad carrydir kendıleri
  • Çok iyi bir adc.Range inin başlangıçta yüksek olması onu o kadar özel kılıyor.Yoksa tristana gibi 18 i beklemek zorunda değil.Arkadaşım niadlee almıştı direk koştuk bushlara 2 mizde üst üste trapı koyduk aldık fb yi.Early si farma dayalı herolara karşı insta pick.Vayne i çok rahat outfarm bırakıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

quote:

En iyi olduğu değişir. Ama range'i, kapanlarıyla lanede gayet iyi. Ama oyun uzarsa bir Graves veya Mf değil.

lol mf, graves late game de düşüyor zaten. MF late game de sadece ultisiyle ayakta kalıyor .

Soruya gelirsek cait'in late game de pasifi ve ultisi çöp oluyor . Early-mid game de çok iyi .

Zaten late game'i Vayne kadar iyi olan birini bulsam anında çekeceğim

• Graves ve Mf'in ultileri yanında Caitlyn'inki tırt. Hangi uzvunla okuyorsun merak ediyorum, aynı şeyi söylüyoruz.

• Lanede iyi bi supp'la outfarm bırakabiliyor. Ve trapları epey işe yarar. İnvade yoluna trap koymakta oyun başı epey iyidir. Ultisi kötü değil epey zamanlama istiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

quote:

Late game de pasif çöp? Full buildle pasif ile 2k damage attığımi bilirim.

• ben de sevmiyorum hiç ısınamadım ,kezbanus.
  • En çok oynadığım champ sana şu kadar söyleyeyim 2 w 1 bile atabilirsin bot lane 'de :)
  • En iyi adc Drraven
  • bence güzel.
  • Zac hariç oynamadığım hero ve görev yoktur. Caitlyn de hariç. Bilmiyorum neden, hiç sevmiyorum, hiçbir zaman da aklıma ADC iken almak gelmez, ziyadesiyle sağ tık geliyor bana ama alan kullanmasını bilenler için en iyi iki ADC'den birisidir, çok iyi oynayanına denk geldiğim çok oldu. Hem bizim takımda hem karşı takımda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.