Şimdi Ara

Cairn Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy şu anda #5
Sayfa: 1
Giriş
  • Cairn Türkçe Yama ve Kurulumu (Calypso Çeviri)

Yama Bilgileri

Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir.

Türkçe Font eklenmiştir.

Emeği Geçenler

Sweaty / VolkTyson / Indra

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana

dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için oyunun dosyaların doğrulamanız gerekiyor.

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

NOT 5: En güncel Türkçe Yama sürümleri için sitemizden indirebilirsiniz.

Cairn Türkçe Yama İndir

Cairn Türkçe Yama İndir

Discord Link:

Katıl

Alternatif Link:

Alternatif Link

Kurulum Videosu

Calypsoyoutube
    Merhaba arkadaşlar, bugün sizlerle yeni çıkmış olan Cairn oyunu için hazırlamış olduğumuz Cairn Türkçe Yamasını paylaşıyoruz. Bu videomuzda da Cairn Türkçe Yama Kurulumunu göstereceğiz. Herhangi bir sorun yaşamamak için, videoyu sonuna kadar izlemenizi öneririm. Cairn Türkçe Yama İndir: https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/cairn-turkce-yama-indir Discord : https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Yorumlarda görüşlerinizi ve sorunlarınızı paylaşabilirsiniz. Daha fazla Türkçe Yama ve Türkçe Yama Kurulum videolarının gelmesini istiyorsanız, kanalımıza abone olmayı, videomuzu beğenmeyi ve bildirim zilini açmayı unutmayın. #cairn #türkçeoyun #türkçeyama
    https://www.youtube.com/watch?si=PXOgb7MNZx2p9spc&v=SwgW0E7XhOA&feature=youtu.be

Oyun İçi Görseller

Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

• teşekkürler dostum çalıştı=)

Rica ederiz, iyi oyunlar  

Teşekkürler, rica ederiz. Size de iyi forumlar  

• Oyun çok ama çok güzel bir oyun.. Gerçekten bir dağcı olmak, tırmanmak, rüzgara karşı zirvede oturmak falan süper.. sakin bir oyun bir yandan.. dört saat oynadım sonra Türkçe çevirir gelirse daha da oynarım derken geldi :D çok teşekkür ederim çeviri için.. oynayacaklar için kontrolcü şart.. klavye fare ile olmuyor oyun.. :D

6 yıl önce açıldı
    Prey Türkçe Yama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Epic Games’ten satın alıp bu yamayı kurabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_wanted -- 1 Şubat 2026; 8:52:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt

Oyunu test ederken bende aynı şeyi söylemiştim. Oyun atmosferini güzel yansıtmış ama gamepad olmadan çok zor. İlk başta klavye ile denedim ama bir ufak çaplı kriz geçiriyordum. Gamepad ile daha rahat oluyor. Rica ederiz, iyi oyunlar  

Rica ederiz, iyi oyunlar  

Evet, kurabilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Rica ederiz dostum  

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.