Şimdi Ara

ÇAĞRI ÖZTÜRK(samsung s5 sahtekarlığı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
49.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nema buyuk. eminim ki bu kanallar farkli birileri uzerine aciliyor ama arka plandaki gercek sahipleri devletin ust kademe vekilleri yada cok yakinlari. hicbir islem yapilmadigina gore insanin.aklina o geliyor. sen kanalturku samanyolunu erzincan tv yi mahkeme karari olmadan turksattan atabiliyorsan bunlarida cok rahatlikla kapatabilir yayinlarini. dedigim gibi kazanclari muhtemelen cok yuksek ve bu isten nemalanan buyuklerimiz var ve haliyle dolandirmaya devam ediliyorlar. siz siz olun tv den gordugunuz reklamlara aldanip sakin alisveris yapmayin. girin buyuk alisveris sitelerine GET sistemiyle alisveris yapin. ayrica kapida odeme gibi hicbir alisverise sicak bakmayin. gorerek deneyerek satin aliniz.ben telefoncu oldugundan biliyorum fiyatlarini ozelliklerini ama maalesef saf kalpli egitim seviyesi dusuk insanlarimiz hemen kaniyorlar. birgun denemek icin aradim bunlarin verdigi siparis telefon numarasini dedim ki bana gonderdiginiz telefon android dediniz ama nava isletim sistemi cikti diye direkt yuzume kapatip numarami engellediler. sakin inanmayin. bunlari koruyorlar arkalarinda onemli sahsiyetler var dava acilsa bile dusuyor hicbir sey olmuyor. arkadasin dedigi gibi arayin farkli numaralarla farkli sahte adreslere siparis verin kargo masrafi kendilerine girsin. boyle bir akim baslatirsak emin olun birakirlar bu isi. farkli bir sistem gelistirirler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  •  ÇAĞRI ÖZTÜRK(samsung s5 sahtekarlığı)

     ÇAĞRI ÖZTÜRK(samsung s5 sahtekarlığı)



    Buyrun... Yine çıkmış bir kanalda S5 satıyor, bir kanalda Nokia'nın yeni modeli 3310'u sattığını iddia ediyor. Bu adam yurtdışında ise yaptığı sözde röportajda arkadan geçen TR plakalı araçlar ne ayak?



    Birde demez mi ben ne dersem o çıkacak kutudan... Eğer başka bir telefon çıkarsa parayı ödemekle kalmayız, ortaya şerefimizi de koyarız, özür de dileriz v.s.



    Sabah sabah iyi güldüm...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu an HLT DOĞU TV'de yayın yapıyor. Karnıma ağrılar girdi gülmekten. Anladık Allah korkusu yok adamda ama bu kadar desteksiz sallaması ve buna inanan halkın olması daha büyük felaket. Ahirette sahtekarlar listesinde ilk 3'e girmezse neyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 20 Ağustos 2017; 18:8:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da başka bir TV'den (Yurdum TV) çakma Nokia 3310 reklamı. Adam bandrol gösteriyor ama Nokia uyuyor . Devlet göz yumuyor. Yayın yurtdışından. Galiba Bulgaristan. Mankenlerse yabancı. Tüm zamanların en büyük TV sahtekârı bu herif olsa gerek.





     ÇAĞRI ÖZTÜRK(samsung s5 sahtekarlığı)





     ÇAĞRI ÖZTÜRK(samsung s5 sahtekarlığı)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hukuk'un guguk olduğu ülkede Nokia ne yapsın, Samsung ne yapsın? Şikayet etseler sonuç alamayacaklarını eminim onlar da biliyorlar. Belki de ettiler ama sonuç alamadılar...

    Düşünsenize bir TV kanalında firmanızın telefonu gösteriliyor ve çok ucuza satılacağı iddia ediliyor. Hem de devlet telefonlardan bu kadar vergi alırken... Aaaa... Ne kadar güzel deyip alıyorsunuz ve bir bakıyorsunuz ki size 3 inç IPHONE görünümlü hesap makinesi kılıklı, içinde ne idüğü belirsiz işletim sistemli bir telefon (ya da herneyse...) o geliyor. Tabi alan da haliyle muhatap bulamayınca firmaya küfrediyor, lanet ediyor. Bu durumda da firmaların itibarı sarsılmış oluyor... Birileri de bu adamların yurtdışında olduğunu, yayınların dışarıdan yapıldığını iddia ederek bunlara çanak tutuyor...

    Demek ki bu ülkede vatandaşı dolandırmak bu kadar kolay... Aç bir tabela firması, Çin'den getir oyuncak kılıklı telefonları ve bir yerde depo et, başına da 3 adam dik, biri telefonlara baksın, birisi de kargoları yapsın, yayını da ver yurtdışından, sonra dolandır dolandırabildiğin kadar... Ama kargonun dahi kayıtlarda olduğu her bir haltında kimlik bilgisi istendiği, ticaret sicilde kaydı olan firmaların izine bile rastlanamasın...

    Çok ilginç...

    Neyse... Fazla uzadı. Almak isteyen arkadaşlara en azından bir bilgilendirme olsun da bu tür tuzaklara düşmesinler. Burası Türkiye arkadaşlar, burada dışarıdan gelen ürün 1, satılırken 2,5 ödenir. Alışın artık buna... Vergide adalet yoktur bizde..Fakirden çok, zenginden az alınır...




  • Konu sahibine çok güldüm ya 😂 Geçmiş olsun. Size bir şey olmasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uyemuyedegil

    İlgili şahsın reklamları tekrar ekranlarda dönmeye başladığı için yazıyorum. Konu uzuyorsa kusura bakmayın, lakin internette bu tip dolandırıcılardan alışveriş eden çok sayıda kişi olduğunu görüyorum son zamanlarda...


    Konuda daha öncede belirtmiştim, yine belirtiyorum, 1000 TL tutarındaki cihazı size kimse 150 TL gibi abuk bir fiyata SATAMAZ. Bugün dışarıdan getirip IMEI kaydı yapmaya kalksanız 150-200 TL civarı ücreti var. Gümrük kapısından girdisiydi, pasaport ücretiydi gibi abuk uygulamalar var. TRT'nin son dönem bandrol ücreti yeter zaten... Dün, sanayi sicil belgesi kapsamındaki işletmelerin elektrik faturalarından artık TRT payı kesemiyoruz diye %6'dan %10'a çıkartıp orta gelirlinin sırtına bindirdiler yine vergi yükünü... Böyle bir ortamda, ilgili ürünün üretimine doğrudan veya dolaylı da olsa katkısı olmayan devlet, dışarıdan gelen telefondan %60'lara kadar vergi alıyor. Üreten adam 1, bizimkiler de taş atmadan 1,2 kazanıyor... Sonra da ithalattan dem vuruyor... Ülkemize mal ihraç eden firmalar bile isyanda... Apple, geçtiğimiz dönem ambargodan bahsediyordu diye hatırlıyorum. Haklılar neticede... Hal böyle olunca, birileri de, malum Türk gruptan alacağı istemem yan cebime koyun peşinde... Çünkü ambargo uygulanır, ülkeye bilindik marka ve kaliteli ürün girmezse, Çin'de ürettirdikleri telefonlara marka basıp satan (Bilinen firmaların, ürettikleri ürünün test aşamasında ellerinde kalan beta parçaları revize edip telefonlarına ekliyorlar, nihai üründen %100 performans alırken, ürün içerisindeki parçadan %50 ya da daha az performans alabiliyorsunuz... Anakartlar da pegatrondan... Ohhhh... Mis...) firmalara kalacak ortalık...

    Sonuç olarak, bu kanalları televizyonlarınızda barındırmayın, hemen silin. Bu kanallarda bu dolandırıcılığı yapanlar kadar, bu adamlar hakkında işlem yapmayan devlet görevlileri de suçlu... Şunun sorgulanması gerekir, bu adamların göz göre göre, hem de TV yayınından umuma açık SUÇ İŞLEMESİNE NEDEN MÜSAADE EDİLİYOR? Şikayet ediyorsunuz, yayın yurtdışından diyorlar. Yayın yurtdışından ise RTÜK'ten izin olmadan, sinyal açısından kılını kıpırdatmayan Türksat, nasıl oluyor da bu kaçak olduğu söylenen yayınlara müdahale etmiyor, edemiyor? Son dönem cezalar verilmeye başlandı bu kanallara... Demek ki bu yayınlar yurtiçinden... Dolayısıyla bu adamlar hakkında dolandırıcılıktan arama kararı çıkartılabilir, yakalandıkları yerde göz altına alınabilirler... Birileri bu adamlara göz yumuyor vesselam... Demek ki büyük paralar dönüyor bu işte... Ayrıca, bu adamların sapır sapır şirket unvanı geçiriyor kanalın altında... Girin, ticaret sicil kayıtlarından bakın (Sicil Gazetesi 1 üyelik karşılığı tüm Türk vatandaşlarına ücretsiz açıktır...), böyle bir şirket mevcut ise, yerleri yurtları da bellidir. Dolayısıyla bu adamlara işlem yapılmıyor, göz yumuluyor, halkı dolandırmak için açılan şirketlere para kazandırılıyor demektir.

    Yazıklar olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden ne yazık ki...

    Devlet isini yapmiyor.



    Ben kanalda gorursem. Aricam isticem kargodan almicam. Biraz kargo parasi odesinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu herif şimdi de Samanyolu'nun frekansında yayın yaparken sahtekarlıktan RTÜK tarafından kapatılan Hedef TV'nin yerine yayın yapan Nurs denen televizyonda 22 ayar altın + telefonu 99 liraya millete kakalamaya çalışıyor. Bu fiyata 22 ayar altın mı olur diyen bir maliyeci de mi izlemiyor bunları? Bu şahıs yakın zamanda "malum" partiden aday olursa bu laf ebeliğiyle o "malum" şahsı bile tahtından eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar parasını kaptıran arkadaşlara naçizane tavsiyem o paranın geri dönüşü malesef mümkün değil fakat o parayı sizde onlara yar etmeyin.

    Nasıl mı ?

    Bu sahtekarların hemen hepsi kapıda ödeme ile satış yapıyorlar. Sizde Türkiye'nin bir çok bölgesine sahte siparişler vererek hem kargo sektörünün ivmesine katkıda bulunmaya hem de sizi dolandıranların sürekli geri dönen siparişler yüzünden artık bıkmasına sebep olabilirsiniz.
    Belki sizi arayıp neden kargonu almadın gibi sorulara maruz bırakacak olsalar da ne kadar çok sipariş verirseniz o kadar bunlara zarar verirsiniz demektir. Ben bu dolandırıcılar yüzünden elindeki avucundaki üç kuruş harçlığını veren özellikle kırsal bölgelerdeki insanları yada yaşlıları görünce bu namus fukaralarına basıyorum siparişi. Bir nevi çağrı merkezlerinin ''sabri bayraktar''ı oldum. :)


    Hayatımda hiç bunlar tarafından dolandırılmadım,daha ziyade mizah olsun diye bazen yayınlarını izliyoruz ailece :)

    En güzeli ise bir zamanlar bunların numarınızı bırakın arayalım bölümüne birbirlerinin numarasını bırakıyorduk. Penis büyütücü satana replikacının numarasını,replikacıya bal satanın numarasını. Baya eğlenmiş olmalılar ki şimdilerde ''biz sizi arayalım'' bölümünü kaldırmışlar.

    Kolay mı lan bir donanımhaber ölücüsüyle başa çıkmak ?

    Umarım hep namusuyla çalışan insanlar çıkar karşımıza...




  • Bu adam parti kursa barajı rahat geçer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala devam ediyorlar sahte s5 satmaya
    hatta şimdi bir de spor ayakkabı da hediye ediyorlarmış

     ÇAĞRI ÖZTÜRK(samsung s5 sahtekarlığı)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isikayhan

    hala devam ediyorlar sahte s5 satmaya
    hatta şimdi bir de spor ayakkabı da hediye ediyorlarmış

     ÇAĞRI ÖZTÜRK(samsung s5 sahtekarlığı)


    Devlet izin veriyor çünkü. Yayın yurtdışından bile yapılsa Türksat uydusundan bu yayını yapan her kanalı çıkartıp lisans iptali yapmamaları açıkça devlet desteğini ortaya koyuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam dunyasinin cem uzan i.

    Tam bir ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından toplu getirilen cep telefonları için IMEI kayıt ücreti telefon başına 3 tl. civarıdır. Yolcu beraberinde getirilen telefonlar için 150 tl.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dur şunu favorilerime ekleyeyim de arada bakar gülerim 🤣

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluelizard17 kullanıcısına yanıt
    150 tl den 2700 tl ye 😔

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir insanın Samsungla anlaşıp 80 tane bedava telefon vereceğine seni inandıran nedir hocam?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.