Şimdi Ara

Çağrı merkezi çalışan maaşları 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
33.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aramızda istanbulda çağrı merkezinde çalışan arkadaşlar nekadar maaş veriliyor ve diger haklar hakkında bilgi verebilirmi ve tavsiye ettiginiz firma varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 26 Ekim 2016; 10:20:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Müşteri Temsilcisi Maaşları 2016

Müşteri temsilcisi maaşları, nitelik, deneyim ve sektöre göre değişkenlik göstermektedir. 2016 yılında müşteri temsilcilerinin aldığı maaşlar hakkında genel bir bakış aşağıda sunulmuştur:

• Giriş Seviyesi Müşteri Temsilcisi Maaşları: Giriş seviyesi müşteri temsilcileri, genellikle 25.000 ila 35.000 TL arasında kazanmaktadırlar.
    • Orta Seviye Müşteri Temsilcisi Maaşları: Orta seviye müşteri temsilcileri, 35.000 ila 50.000 TL arasında kazanmaktadırlar.
    • Yönetici Seviye Müşteri Temsilcisi Maaşları: Yönetici seviye müşteri temsilcileri, 50.000 TL ve üzeri kazanabilirler.

Müşteri temsilcisi maaşlarını etkileyen faktörler şunlardır:

• Nitelikler: Yükseköğrenim derecesine sahip olmak, maaşları artırabilir.
    • Deneyim: Çağrı merkezi sektöründeki deneyim, maaşları önemli ölçüde artırabilir.
    • Sektör: Bazı sektörler, diğerlerine göre daha yüksek müşteri temsilcisi maaşları sunmaktadır.

Müşteri temsilcisi maaşları hakkında daha fazla bilgi edinmek için sektör araştırması yapmanızı ve iş ilanlarına göz atmanızı tavsiye ederiz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çağrı merkezinin hiç bir olur tarafı yok kardeşim uzun yıllar çalıştım.. inbound ve şikayet hatları bulunur.. Buralarda maaşlar genellikle asgari+prim sistemidir. Konuşma kalitene göre düşük rakamlarda prim alırsın. Genellikle 1500-1600 arası max rakam alırsın. İstanbul da bir çok firma mevcuttur. Genellikle satış bölümünde iyi paralar alırsın. Vardiya sistemi vardır inbound ve proje bazlı çalışan firmalarda bankalar internet firmaları 7/24 çalışırlar ve yorucudur.
    Stresli bir iştir aldığın paraya değer bir yanı yoktur. Mağaza da satış danışmanı olsan daha iyidir. Kaliteli çağrı merkezleri çok az.
  • Ttnet de çalışırsan yediğin küfürün haddi hesabı olmaz hocam

• BitterliLokum kullanıcısına yanıt
    Yani o bütün çağrı merkezlerinde var daha önce çalıştım ama simdi istanbulda ki maaş konusundaki bilgilere ihtiyacım var

• Turkcell superonline 1700 idi.

• terapi_triyaki kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce çalıştığım için biliyorum istanbulda ki şuanki maaşları hakkında guncel bilgiye ihtiyacım var bakalım tavsiyeler gelecekmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 26 Ekim 2016; 10:56:27 >
  • Daha önce çalıştınızmı hocam yan haklar yol prim felan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çağrı merkezinden uzak dur bence hocam

• "herhangi bir şirkette çalışırsan yediğin küfürün haddi hesabı" olmaz dedirten "meslektir(?)".
  • İstanbul da CMC ve webhelp firmaları var iki büyük çağrı merkezi firması, içerisinde bir çok proje var bankalar asus gibi firmalar vs vs. Bu projelerin çoğu vardiyalıdır.
    sabah 9 akşam 6 öğlen 12 gece 10 öğlen 3 gece 12 gece 12 sabah 9 gibi. Servis+yemekhane+prim sistemi mevcuttur. Sigortan olur zaten, haftada genellikle 6 gün çalışırsın.
    İzin günlerin hafta içi olur.
  • Şuan benim icin önemli olan maaş konusu hocam ihtiyactan kaynaklı bi kac başvuru yaparım 2000 üzeri maaşla çalıştıran bir yer bulabilirsem olur yoksa mevcutta çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: akinet23

Daha önce çalıştınızmı hocam yan haklar yol prim felan

Sadece görüşmeye ve eğitime gitmiştim hocam sabah 10 akşam 7 idi saatler +ssk.

• Nekadar zaman oldu hocam kaç ay önce gitmistiniz

• Arkadaş Sivasta Garanti Bankasının çağrı merkezinde çalışıyor, 2.300 maaş alıyordu. Ablam Türk Telekomun asist kurumunda, 1300ü zor veriyorlar.

• Normal musteri temsilcisi olarak alıyorsa 2300 sivas icin guzel rakam yada bankalar fazla veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 27 Ekim 2016; 9:11:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinet23

Normal musteri temsilcisi olarak alıyorsa 2300 sivas icin guzel rakam yada bankalar fazla veriyor

Bankalar fazla veriyor diye biliyorum ama çalıştığı bölümü bilmiyorum inbound şikayet vs demiş arkadaş. Ayrıca part time çalışıyor.

• Olabilir bi yerde daha okumuştum bankalar fazla veriyor diye demek ki doğru bunu gözönünde bulundurmak lazım

• part time 2300 cok iyi para

• cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Bencede demek ki tam olsa düz mantik 4600 çık iyi

• 4 bin alsa bile deli para ben sanmam o kadar verceklerini ful time calisana bile asgari ucret prim diyorlar 2300 vercek part time cagri merkezine orayi yikarlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.