Şimdi Ara

Çağrı Cihazı Portu Kurulumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
4
Favori
18.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şüpheliyim bu firmalar hakkında eğitim verdikleri site kocaeli kendi yerleri kocaeli haritadan bulamadım böyle yeri ve en şoku da cihazı satan yerde kocaelinde. Ben cihazı aldım denemeye girdim şuan, nedense habire eleman alıyorlar bunlar ya maaş vermeyecek yada sağlam paraları var. Eğitimleri dandik. Sertfika diyolar sertifika yok. Burada anadolucell anlatılmaya gerek yok diyen arkadaş nedense anadolucellin aktif olduğu tarihlerde foruma kayıt olup o cümleleri söylüyor. Yani anadolucell 20 agustos civari instagram hesabı açmış iş eleman ilanları vermeye başlamış tesadüfkü bu arkadaş da o tarihde girmiş foruma. Çok araştırdım ama net bir şey bulamadım. Size birazdan aldığım cihazın fotograflarını atacağım iş dış.
    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu
    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu
    Çağrı Cihazı Portu Kurulumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eğitimin içeriği nasıl peki 3-4 günde veriliyor eğitimler sanırım ve çağrı karşılamak için yani o teknik düzeye ulaşmak için az değil mi o süre?Kafa karıştırıcı gelişmeler oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gsfalcao G kullanıcısına yanıt
    departman değişiyor hocam.Gendelde ben giden çağrı yapıyorum cihazı ben hepsiburadadan aldım. kız arkadaşım başka bi siteden aldı kapıda ödemeli falan hatırlamıyorum ama detayları
  • Gladıo06 G kullanıcısına yanıt
    Bu Başlık açılınca ne olduğuna bak bi adam bana getway nasıl sorulur diye yazdı bende cevapladım. forma kaydım kuydum yok benim hala.
  • Kardeş anadolucell i sen nerde duydun güvenilir sağlam firma diyorsunuz. Söyle bizde bilelim içimiz rahat etsin. Ben ve buradaki herkes anadolucelli ilk defa duyanlardanız. Sen demekki duymuşsun ki o şekil sağlamdır diye yorum yapmışsın. Demek istediğim sen biliyorsun firmayı. O zaman açılaki herkes bilsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gsfalcao G kullanıcısına yanıt
    Valla inan kafa karıştırıcı. Yani böyle eğitim görmedim duymadım. Bakalım test edecez. Yanarsa bi 80 tl cihaz parası ve vakit yanacak ama acısını alırım her türlü. İnşallah temennimiz sağlam firmadan yanadır. Ben zamanında çok köstek yedim firmalardan o yüzden şüpheci yaklaşıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gladıo06 G kullanıcısına yanıt
    Yazımın ilk başında belirtmiştim biz getway ve voip cihazların toptancısıyız. Anado lucell piyasada nam yapmış kaliteli firmalardan biri ; Biz 7/24 bu tarz firmalara kurulum yaptığımız için duyuyoruz. Anado lucell izmitte gidip görün adamları yerlerini o zaman kafanızda sorun varsa veya izmitten birini yolla. biz şu anda türkiyedeki en büyük santralini kurduk onlara şu anda 7 tane firmada var bu cihaz. bu işler öyle azbuz paralar değil yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tncre -- 4 Eylül 2019; 18:5:53 >
  • Şimdiden sipariş vermeyen arkadaşlara uyarı aman diyim sipariş vermeyin. işin içine başka şeyler girmeye başladı. Bunu yeni farkettik yukarıda baştan aşağı yazdıklarımı okuyabilirsiniz. Buradan da aynı şekilde 6-7 arkadaş ile irtibattayız aynı şey onların da başına da geldi. Aynı cihazın siparişini bende verdim ve bana da aynısı geldi. Resmen dolandırıldık. O yukarıda yazan bunları savunan kişinin dediklerine şimdilik inanmayın bakmayın ona sakın. bir tane arkadaş gayet güzel ifşa etmiş onu büyük ihtimalle tezgahın içinde olan birisi.Mesele 69+ 10 tl kargo parası 80tl değil. zaten ürüne de baktılar millet sipariş veriyor zamlandırmışlar. Anadolucell de işin içinde olabilir. Bunlar aynı yerde aynı kişiler bile olabilir büyük ihtimalle. Başta böyle bir tezgah aklıma gelmişti zaten. Ulan adam cihazın içinin fotoğrafını atmış bomboş bişi yapıştırmışlar resmen ve sitedeki konan fotoğrafla alakası yok. 29 Ağustosta sipariş verdim ortada kargo numarası bile yok. Wptan yazıyorsun tersliyerek konuşuyor yarın verirler diyor hep. Ve müşteri olarak yazınca da buyrun efendim nasıl yardımcı olabilirim diyor sonra ben sipariş vermiştim diyince görüldü atıyor kestirip atıyor. Numarayı arıyorsun açmıyor ve engelliyor. Sitelerinde başka iletişim bağlantısı yok. Galiba adresleri de sahte olabilirmiş üsteki arkadaşın dediğine göre. İnsanların bu ekonomik krizde akın akın iş aradıklarını bilerek bunu içi boş cihaz satarak dolandırarak suistimal edip kullanıyor olabilirler. Anadolucelli herkes biliyormuş lan kim biliyor. Adamların tüm hesapları yeni açılmış. Doğru düzgün siteleri yok. Hiçbir şey yok. Koskoca internette haklarında hiçbir şey yok. Bunlar nasıl büyük ve köklü işletme. O sizi arayan numaraları aradığınızda hep aynı kişi çıkıyor. Bir de büyük şirketmiş. Durun bakalım şimdilik araştırıyoruz. Beklemede kalın. Emin olmadan kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum o yüzden herşeyi şimdilik yazmayacağım. Tek tek yem olmayalım organize olalım herkes birbiri ile iletişim içinde olsun. Biz yandık başkaları yanmasın diye uğraşıyoruz. Kim bilir günde böyle kaç kişinin iş buldum hayalleriyle oynuyor olabilirler. Sözde işveren firma AnadoluCell ürünü buradan alın dedikleri yer ise Elektromor.com

    Edit: Arkadaşlar buradan mağdur olan 2-3 arkadaş ile irtibat sağladık. wp grubu kurduk bilgi akışı yapıyoruz işi çözmeye çalışıyoruz isteyen özelden yazabilir.

    Edit2: 2 tane site var bu sözde içi boş ürünü alabileceğiniz şuana kadar duyduğum ve gördüğüm elektromor ve hepsicihaz diye ve her iki sitede aslında birbirinin kopyası. hatta sattıkları ürünler bile aynı. ürünü sepete attıktan sonra ise tıpa tıp aynı. ve adresleri de aynı bağcılar olarak gözüküyor. Yine bir sitede yem olan veya vazgeçen diğer aynı benzer sitede yem oluyor. Ve bu şahıs ayrıca sahibinden üzerinden satıyor bunu. Yani nereden alırsanız alın bu şahıs size bu içi boş işe yaramaz şeyi gönderiyor.

    Edit3: Normalde işe alındıktan sonra her gün arayıp cihazın siparişini verdiniz mi diye arayanlar evet cihazın siparişini verdim dedikten sonra ne hikmetse aramamaya başladılar. Benim altımda yazan arkadaş da güzel özetlemiş aslında.

    Konu problem netleşsin açığa kavuşsun kim dolandırıcı kim üçkağıtçı sonra bunu ekşisözlüğe gündemede taşıyacağım. Şimdilik kimseyi zan altında bırakıp lekelemiyoruz. Ama ortada bildiğiniz kesin olarak nitelikli dolandırıcılık var ve bu büyük bir suç. Bu işin içinde bu kurumlardan birileri var birlikte çalışıyorlar veya çalışmıyorlar. Veya bundan üst kademenin haberi yok bilemiyoruz. O aklı sıra akıllı arkadaşları da maddi ve manevi çöküntüye sokacağımdan emin olabilirler. Boş konuşmuyorum. Türk hukuk ve anayasal düzenini çok iyi biliyorum. Abim baroda sayılı avukatlardandır. Biraz uğraşırız sadece o kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwerty666 -- 4 Eylül 2019; 14:15:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gladıo06

    Arkadaşlar şüpheliyim bu firmalar hakkında eğitim verdikleri site kocaeli kendi yerleri kocaeli haritadan bulamadım böyle yeri ve en şoku da cihazı satan yerde kocaelinde. Ben cihazı aldım denemeye girdim şuan, nedense habire eleman alıyorlar bunlar ya maaş vermeyecek yada sağlam paraları var. Eğitimleri dandik. Sertfika diyolar sertifika yok. Burada anadolucell anlatılmaya gerek yok diyen arkadaş nedense anadolucellin aktif olduğu tarihlerde foruma kayıt olup o cümleleri söylüyor. Yani anadolucell 20 agustos civari instagram hesabı açmış iş eleman ilanları vermeye başlamış tesadüfkü bu arkadaş da o tarihde girmiş foruma. Çok araştırdım ama net bir şey bulamadım. Size birazdan aldığım cihazın fotograflarını atacağım iş dış.


    Şaka gibi. Böyle bir cihaz mı olur? Sitedeki resimleri ile alakası yok. Bildiğin içi boş yapıştırılmış. Bu çalışıyor mu şimdi?




  • Bende arastirdim ve hic bir detay yok gecmis yok calisan yok internet caginda mumkun degil siparis gelmedi kargo takip numarasi verilmedi sahtekârlık oldugu okadsr cok net belliki o kargo gelmeyecek giden paramiza oldu yazik her turlu sikayette bulunacagim firmayi ekran fotograflari aldim.mesajlar duruyor habire yalan konusuyorlar sabah anadolucell aradim urun gelmiyor diye hemen elektromor wp dan mesaj geldi yarin gelir diye asla siparis vermeyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, 1000 kişiyi işe alsalar bu 1000 kişi cihaz alsa 80 tl den varın siz düşünün. Bana kapıda ödemeli yolladılar üstüne ben en tuhafı kredi kartıyla netden ödedim. Aradım sağı solu, özür dileriz yatıracağız geri meri dediler güya dün yatıracaklardı. Yatırmadılar ben cimere şikayetde buluncam. Son defada anadolucelii arayacagım. Yoksa veririm 200.300 lira gider suç duyurusunda bulunur dava açarım o kadar inatçıyımdır. Milleti keriz mi sanıyorlar. Elektromor ha gösterecem ben size adli makamlarda. Güvenmek istiyoruz iş ihtiyacımız var. Millet iyice neyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektromor sitesi para iadesini gerceklestirmistir arkadaslar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingsmannn -- 4 Eylül 2019; 11:29:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam cihaz benim elime de şimdi ulaştı birazdan içini açacağım çünkü hiç inandırıcı değil cihazın duruşu bana. Bir de bana da özelden ulaşır mısınız wp grubu için
  • İcinde ucu açık usb kablosu bulunan kutu ile uydudan gelen aramları cihazınızda sabitleyeceğini söyleyen ticaret odasında kaydı bulunmayan bir firma uzak durun dolandırıcılar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.