Şimdi Ara

Çağdaş market Gillette Mach3 200 ml tıraş jeli 7,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çağdaş marketten gillette Mach3 Ekstra Konfor Tahrişe Karşı 200 ml tıraş jelini 7,90 tl den aldım iyi fiyat, şehrinde çağdaş olan arkadaşlar değerlendirebilir son kullanım tarihleri 12/2021 ekstra komforun farklı çeşitleride vardı aynı fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealWorldRules -- 25 Ağustos 2019; 0:14:7 >

• arko kremli sabun 3.75 1 yil gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimde bu hafta mans jel geldi 6.90tl fiyatı oda iyi ben sabun ve traş fırçası tercihim fırça ve sıcak suyun verdiği konforu hiç bir jel vermiyor. Jeli ısıtamazsınız ama fırçayı iki dakika sıcak suda beklettip sabunlayın sakalınızı pamuk gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Bimde bu hafta mans jel geldi 6.90tl fiyatı oda iyi ben sabun ve traş fırçası tercihim fırça ve sıcak suyun verdiği konforu hiç bir jel vermiyor. Jeli ısıtamazsınız ama fırçayı iki dakika sıcak suda beklettip sabunlayın sakalınızı pamuk gibi olur.
    Jeli de metal şişesiyle sıcak su içine koyup ısıtan var mı acaba :)

• Aldım iki tane teşekkürler

• www.carrefoursa.com
    Gillette Series Milli Takım Özel Paketi 2'li Tıraş Köpüğü Hassas 250 ml + 250 ml #30234973 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/tr/gillette-series-milli-takim-ozel-paketi-2-li-tiras-kopugu-hassas-250-ml-250-ml-p-30234973

Köpük isteyenler
    Gillette Series Milli Takım Özel Paketi 2'li Tıraş Köpüğü Hassas 250 ml + 250 ml 13,50 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolega06 -- 25 Ağustos 2019; 22:33:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Bimde bu hafta mans jel geldi 6.90tl fiyatı oda iyi ben sabun ve traş fırçası tercihim fırça ve sıcak suyun verdiği konforu hiç bir jel vermiyor. Jeli ısıtamazsınız ama fırçayı iki dakika sıcak suda beklettip sabunlayın sakalınızı pamuk gibi olur.
    Hele bir de porsuk fırçaysa değme keyfine :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünü alan olduysa fişini satın alabilirim eğer üzerinden bir hafta geçmemişse. Banabak uygulaması için gerekli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.