Bildirim
Tesco Zımpara Makinesi 180W- 9.90 TL (KİPA)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bende böyle bir fiyata aldım 1 kere kullandım ayak masajı denemek için -
10 lira iyiymiş ya ben zamanında 30 liraya almıştım, tabi ayak masajı için değil evdeki 15 yıllık parkeleri zımparalamak için, baya işimi görmüştü. Parkecilerin zımpara için 400-500 lira istediğini düşünürsek ben karlıyım
-
Balçova kipada var mıdır acaba ?
Fiyat iyi, varsa burada alayım. -
Bıçak bilenir mi bunlarla -
Yağlı boya zımparalanırmı bununla? Olmazsa ne almak lazım? -
Tesco'nun ithal ettiği 2 model var. Bir tanesi hakikaten çok dandik, diğeri fena değil ama aralarında fiyat farkı var. İyi olan versiyonu amatör işlerde kullanılabilinir. -
quote:
Orijinalden alıntı: SUAVI
Tesco'nun ithal ettiği 2 model var. Bir tanesi hakikaten çok dandik, diğeri fena değil ama aralarında fiyat farkı var. İyi olan versiyonu amatör işlerde kullanılabilinir.
Bir tane de turuncu olan vardı onun üstünde 135 w yazıyodu, fiyatı 20 civarıydı sanırım, ucuz olanın wattı daha yüksek. Elime alıp inceledim arada bi kalite farkı göremedim, içindeki motorda falan bir fark varsa bilemem. -
quote:
Orijinalden alıntı: Söylev
Yağlı boya zımparalanırmı bununla? Olmazsa ne almak lazım?
sorunun cevabı ile bende ilgileniyorum. -
konya kipanın indirimden haberi yok, 19,95 tl. gidecek olanların dikkatine!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X