Şimdi Ara

Tesco Zımpara Makinesi 180W- 9.90 TL (KİPA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşamüstü İzmir Forum Bornova Kipa'da gördüm, ben alacaktım ama şimdiye kadar hiç lazım olmadı, evde kalabalık etmesin diye almadım ama zımpara makinesi için komik bir fiyattı, sanırım stok eritiyolar.

Resim temsilidir, tesconunki gri renkteydi.

Tesco Zımpara Makinesi 180W- 9.90 TL (KİPA)

• bende böyle bir fiyata aldım 1 kere kullandım ayak masajı denemek için
  • 10 lira iyiymiş ya ben zamanında 30 liraya almıştım, tabi ayak masajı için değil evdeki 15 yıllık parkeleri zımparalamak için, baya işimi görmüştü. Parkecilerin zımpara için 400-500 lira istediğini düşünürsek ben karlıyım
  • Balçova kipada var mıdır acaba ?
    Fiyat iyi, varsa burada alayım.
  • Bıçak bilenir mi bunlarla
  • Yağlı boya zımparalanırmı bununla? Olmazsa ne almak lazım?
  • Tesco'nun ithal ettiği 2 model var. Bir tanesi hakikaten çok dandik, diğeri fena değil ama aralarında fiyat farkı var. İyi olan versiyonu amatör işlerde kullanılabilinir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Tesco'nun ithal ettiği 2 model var. Bir tanesi hakikaten çok dandik, diğeri fena değil ama aralarında fiyat farkı var. İyi olan versiyonu amatör işlerde kullanılabilinir.

Bir tane de turuncu olan vardı onun üstünde 135 w yazıyodu, fiyatı 20 civarıydı sanırım, ucuz olanın wattı daha yüksek. Elime alıp inceledim arada bi kalite farkı göremedim, içindeki motorda falan bir fark varsa bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

Yağlı boya zımparalanırmı bununla? Olmazsa ne almak lazım?

sorunun cevabı ile bende ilgileniyorum.
  • konya kipanın indirimden haberi yok, 19,95 tl. gidecek olanların dikkatine!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.