Şimdi Ara

Cadillac vs. Lincoln

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
22.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Türkiye'de bu sorunun cevabını verebilecek çok az sayıda kişi vardır bence, kaç kişi fikir sahibi olacak kadar Lincoln ve Cadillac kullanmıştır Türkiye'de merak ediyorum.
  • tabi ki gerek dizaynı gerekse heybetinden dolayı cadillac diyorum

hatta ve hatta sırf bu aracın hatrına

http://www.resimcity.net/data/media/646/Cadillac_Eldorado_Biarritz_1959.jpg

yine cadillac derim
  • eğer bu soruyu günümüz için soruyorsan tabiki cadillac.

60larda 70lerde başa baş gidiyorlardı.80i geç

90larda gene her ikisi de muhteşem ama 2000den sonra cadillac hızla öne geçti.ama lincolnün de buna cevabı herlde yeni konseptleriyle gelir diye düşünüyorum.10 yıldır aynı towncarı üreten ford bişiler yapar herlde.
  • 2 resim atsaydında tiplerine bari yorum yapaydık

cadillac gts miydi neydi güzel alet gibi ...lincoln onun ayarında ne üretiyor bilmiyorum valla...
  •  Cadillac vs. Lincoln

Cadillac vs. Lincoln

Cadillac vs. Lincoln

Cadillac vs. Lincoln

• bir kez cadillac escalade'e binme fırsatı buldum.

şimdi diger suvcuklara(sportage,kuga,tiguan,kaşkay vs...) bakıyorumda siz arabamısınız lan diyorum içimden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Escalade fena...Platinium versiyonu inanılmaz pahalı ama bir o kadarda dehşet... Esas yeni kasasını bekliyorum ben, o dahada bomba olacak ama MKT'nın karşısında dizayn olarak şansı yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Cadillac vs. Lincoln

Cadillac vs. Lincoln

Cadillac vs. Lincoln

Cadillac vs. Lincoln

bu 2 si arasında seçim yapmakta çok zor

• bence kolay üstteki tabiki
  • bence cadillac
  • Bende bu cadillac ı nerede gördüm diyordum. Geely bayisinde görmüşüm meğer. Cadillac belki uzak bir ihtimal olabilir ancak isteyen geely e hemen binebilir.

Cadillac vs. Lincoln
  • Cadillac
  • cadillac tarihi boyunca daima gerek tasarımda gerek teknolojinde gerekse özgün tasarımlarıyla bir evsanedir

özellikle 69 Cadillac DeVille Convertible müthiş o tasarım o genişlik o zamandaki donanım işcilik vs.

şimdilerde şu kriz nedeniyle biraz eleştirilsede üretikleri araclar

alan memnun satan memnun bence

şu anda özellikle escalade inanılmaz güzel özel ve eşsiz gözümde 409ps güç 6.2 v8 motor 565 tork

ve en önemlisi 2645kg. lık bir devin 0-100 performansı sadece 6.8 sn. 5150 boya 2007 ene sahip 188 yüksekliğindeki köşeli tasarıma sahip bir arac tek kelimeyle mütiş

o sesi gidişi yolda akışı tüm cadillaclar ayni eşsizler..

lincoln fordun daha lüks donanımlı ve kişileştirile bilen otomobiller üreten bir kolu tasarımları gerek iç gerekse dış ford la cok benzer

tıpki nissan infiniti gibi..

o yüzden ben cadillac derim daima amerikan olacaksa..

• cadillac escalede daha estetik duruyor
  • Her ikisinin de kemikli yapıları hoşuma gidiyor.

Sert hatları olmalarına karşı konforlu olduklarını da belli eden görüntüleri kesinlikle çok cazip.

Her ikisine de hiç binmedim,ama fotolara bakarak bir tercih yapacaksak ,valla yapamam.

Her ikisi de gerçekten çok güzel.

Zaten oldum olası Amerikan arabalarının heybeti çok hoşuma gider.

En mütevazi ölçülerde olanlar bile gösterişli ve abartılıdır.Belki de bu yüzden beğeniyorumdur.

Onun haricinde teknik karşılaştırma yapabilecek bilgiye ve tecrübeye sahip değilim açıkcası.

• johny : hi tommy

tommy: hi johny how are u ne var you

johny : gooding and healhting (iyilik sağlık ne olsun ) the god save usa .i want buy a car but which one cadillac or abraham lincon

tommy:
    oh yeah johny .you see thinking (düşündüğün şeye bak ) you can take help forkhum donanim news cars general onbaşı in turkey network

johny: ohh sheat why i didnt thinking before (h.s. daha öne neden düşünemedim lan ben )

tommy a lot of crazy and mad mens and faso fiso topics in there

konuşurlarken gördüm durakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullquard -- 26 Ocak 2009; 20:45:00 >

• cadillac çok daha avrupai...diğerinin iç mekan çok sevimsiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

cadillac çok daha avrupai...diğerinin iç mekan çok sevimsiz...

avrupalı olunca sevimli oluyo yani
  • Aha şu polatın Arabası warya Bayılıyom O en iyisi

Cadillac vs. Lincoln
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.