Şimdi Ara

Cadillac escalede ve Lincoln navigator

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Cadillac escalede ve Lincoln navigatör'ü bu arabaları nasıl bilirsiniz? Alınası arabalar mıdır, LPG ile yakıt sorunu var mıdır yani çok yakar mı (pek önemli değil de) , sizce bu arabalar nasıldır? Ben bu arabaları arabaların BABASI diye biliyorum. sizce alınası arabalar mıdır...? ve siz alacak olsanız hangisini seçerdiniz?

• Escalade secerdim. Ozellikle beyazi cok hos duruyor. Fakat sehiricinde jip kullanimina karsi oldugum icin el surmeden uzaklasirdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli bunlara binilmez km de 1 lira ve daha fazla yakan araçlar. Kesinlikle tavsiye etmem. Jeep in CRD motorlusunu tavsiye ederim.

• Hocam, alabilecek maddiyatim yok, olsa da alacagimi pek sanmiyorum.
    Konu disinda bir laf vardir bilirsin belki, bunlar bence

Çöp.

• yumuşak ön konsol takıntın varsa alınmaz.
    virajlara hızlı giriyorsan alınmaz.
    benzinliğin yoksa alınmaz.
    garajın yoksa alınmaz.
    ş.içi kullanıyorsan alınmaz.

iyi tarafları
    asla çekicilerle çekilemezler
    uzun yolda konforludurlar
  • İkisi de zirve araçlardandır.99 model Navigator'a binmişliğim var, araçtan indikten sonra bindiğin herşey çöp.Müthiş makinelerdir, yürütmesi çok zordur, parçaları çok pahalıdır, tüketimleri 20-25 litre arasında gezer vs vs.Yani fiyatları ucuzdur ama işin aslı hiçte öyle değil.Tam zengin işi, keyif araçlarıdır.
  • geniş arac istiyorsan dizel discoverylere bak derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Land Rover Defender 90
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emre kinayda bej rengi navigator vardi. Okulun bahcesine cekerdi hep imrenirdim

• Yürütmesi sıkıntı olan araçlar. Cüssesi ile insanı büyüleye araçlardan.

• dikizde görünce tırstırır biraz

• Lincoln'ü geçen gün Silivri Devlet Hastanesi otoparkında gördüm. Bir benim Cupra'ma, bir Lincoln'e baktım aradaki farka ama Silivri gibi dar sokakları olan bir ilçede benim aracın kıvraklığı aklıma geldiğinde gifleri aklımdan geçmedi değil. Gerçekten o kamyonumsu jeepi şehiriçinde nasıl kullanıyorlar aklım almıyor.
  • cadillac escalade tabiki aracın duruşuna bak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Benzinli bunlara binilmez km de 1 lira ve daha fazla yakan araçlar. Kesinlikle tavsiye etmem. Jeep in CRD motorlusunu tavsiye ederim.

ohaa neyse ben en iyisi bu araclarda uzak durim, zaten sehir icinde gereksiz olur deyilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackbyte

Arkadaşlar, Cadillac escalede ve Lincoln navigatör'ü bu arabaları nasıl bilirsiniz? Alınası arabalar mıdır, LPG ile yakıt sorunu var mıdır yani çok yakar mı (pek önemli değil de) , sizce bu arabalar nasıldır? Ben bu arabaları arabaların BABASI diye biliyorum. sizce alınası arabalar mıdır...? ve siz alacak olsanız hangisini seçerdiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hummer-hummer-h-1-98074076/detay

• tirlarla ayni yakit tuketimine sahip diye duymustum

• içi zaten at koşturacak büyüklükte ama benzin masraflarını karşılamak için bir benzin istasyonuna sahipseniz, alınası araba.
  • çok yakması sorun değilde ,sonuçta paran olduğunda bi 100 TL atan biraz dolaşın gelin
    paran olmadımı yatır dursun
    vergiyi napacan. paran olsada olmasada s... .s..ödeyecen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

yumuşak ön konsol takıntın varsa alınmaz.
    virajlara hızlı giriyorsan alınmaz.
    benzinliğin yoksa alınmaz.
    garajın yoksa alınmaz.
    ş.içi kullanıyorsan alınmaz.

iyi tarafları
    asla çekicilerle çekilemezler
    uzun yolda konforludurlar

dalga geçiyorsun sanırım escalade yi bilmemde navigator un konsolu çok kaliteli ve hemen hemen bütün plastikler yumuşak ve işçilikler kaliteli navigator e eski işyerimde patronun aracıyken çok inceleme fırsatım olmuştu aracın her tarafından kalite akıyor gidipte reno nun ucube tipli kalosuyla karıştırdın heralde
  • Kayseride şu ana kadar iki escalade gördüm ikisi de benzinlik önünde duruyordu.

• sıkıntı kelimesi bu arabaların ön adı :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.