Şimdi Ara

Cadence xah 4x125 amfi kac hoparlör baglanir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    90 RMS OVALLER
    300 RMS BASS BAGLI

Teypte amfi cikisi olmadigindan donusturucu takildi bu yuzden arka sag sol ayarida olmuyor gerci sıkıntı degil benim icinde yinede bilgi olarak yazayim dedim amfinin ozelliklerini siteden bulup yazdim niyetim ondeki 2 adet 45rmslik hoparlörde baglanirmi

https://store.donanimhaber.com/8a/5f/1b/8a5f1b8a6900c21fe5fbeacd4fec513e.png
     Cadence xah 4x125 amfi kac hoparlör baglanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CadissEtrama -- 16 Şubat 2015; 22:51:57 >

• Cevap yok anlasıldı
  • 45 RMS ye ampli mi baglicaksin abi? Benim arkadaki ovaller 50 rms bendeki ampliyi biliyorsun onlar onlara bağlı. Ama senin ampli biraz daha güçlü bilemedim simdi çok yüklenir mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baglanmayan ondekıler kaldı ama onden hıc ses gelmıyor gıbı :D
  • CadissEtrama kullanıcısına yanıt
    Araba teybi hoparlor cikisi 4 ise,, rear cikislarina anfi baglanip,,, teybin balans ayarlamasi gerekir.. 45w rms hoparlorler anfiye ve kendine zarar verecek kadar dusuk >>teypte bagli kalsin..
    Az cok anliyorsaniz,, baglanti dagilimina bakarak,, neden balans almadigini bulabilirsiniz.. Donusturucu rca cikisi beyazı,, anfinin beyazlarina dagilmali. Sagdece soldaki rca kablo ikilisini alip, anfinin stereo ikilisine bagliyorlar,; yanlis yapiyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Araba teybi hoparlor cikisi 4 ise,, rear cikislarina anfi baglanip,,, teybin balans ayarlamasi gerekir.. 45w rms hoparlorler anfiye ve kendine zarar verecek kadar dusuk >>teypte bagli kalsin..
    Az cok anliyorsaniz,, baglanti dagilimina bakarak,, neden balans almadigini bulabilirsiniz.. Donusturucu rca cikisi beyazı,, anfinin beyazlarina dagilmali. Sagdece soldaki rca kablo ikilisini alip, anfinin stereo ikilisine bagliyorlar,; yanlis yapiyorlar..

Benım teypde amfı cıkısı olmadıgından dolayı donusturucu taktılar yuzden arka sag sol ayarı yok dedıler gıttım olabılırmıs dedım yapmak benım ıcın sorun deıgl yerlerını degıstırmek kolay ama verım alamazsın dedıler kaldı
    45rms on hoparlor suan cok dusuk kaldıgı ıcın ses hıc duymuyorum dıyecek kadar az durumda amfıye taktırsam sıkıtnı olurmu olmazmı bunu cok merak ettım

• 45w a kadar ses verir,, anfi 80w oldugu icin,,, hoparlor daha sonra yanar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

45w a kadar ses verir,, anfi 80w oldugu icin,,, hoparlor daha sonra yanar..

On compenent jbl gto 6508 alsak
  • Dostum amfiyi nerden aldınız öğrenebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Dostum amfiyi nerden aldınız öğrenebilirmiyim

http://powerbass.sahibinden.com/
  • CADENCE US6K
    Rms degerı 100w olan bır compenent sıstemı buldum sızce nasıldır arkadaslar

Cadence xah 4x125 amfi kac hoparlör baglanir Cadence xah 4x125 amfi kac hoparlör baglanir Cadence xah 4x125 amfi kac hoparlör baglanir

• CadissEtrama kullanıcısına yanıt
    o paraya daha kaliteli comp sistemi alınır. daha önce o markayı kullananı görmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence komponentten önce kaliteli bir teybe geçerek başlayın işe. Sizdeki teyp öndekileri pek besleyemez ayrıca çevirici yüzünden ses kaybı oluyor ve çeviricilerin amfi çıkış voltajı düşük olur yüksek RCA çıkış voltajı olan bir teyp hem sistemi daha güçlü yapar hem ses kalitesini artırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 24 Şubat 2015; 0:00:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.