Şimdi Ara

CADDY VS MEGANE II dci DYNAMIC (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
15.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sayın mözdemir abicim 2007 caddy 37.800 den aşağı kesnlikle olmaz demişsin ama biz 2007 caddy 36.800 aldık herhalde bi rakam yanlış yazdın..sayggılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

caddy le doblo karşılaştırmayın

tamam olmaz bidaha
  • Baya bi nostaljik oldu.
    Tamam karıştırmayız
  • Topic hortlaya hortlaya gidiyor. Ben dün yağ bakımlarını yaptım fiitreleri değişti. Trabzon'dan Rize'ye sakin bir sürüşler 2000-2300 devir aralağında kullandım. Rize'ye geldiğimde Yol bilgisayarının ortalama değerine baktım 4.7lt yazıyordu. Caddy'nin motoru büyük çok yakıyor diyen multijet doblo 1.3 sahipleri uzunyol ortalamanızı dobra dobra yazın kıyaslayalım. Aynı yaksalar bile ben yine de caddy'nin motoruna göre yakıtının gayet ekonomik olduğunu rahatlıkla söylerim. Mesele motorun büyük olmasında değil kasayı rahat taşımasındadır. Doblo'nun multijet motorunun teknoloji olarak çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim ama o kasanın motoru 1.6 olmalıydı

edit. ortalama 4.7 olacaktı yanlış yazdım özür vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müMKÜNsüz -- 7 Mayıs 2008; 15:08:58 >
  • 2005 ten bu yana neler değişti bir bilseniz Megane III çıkıo artık
  • benim bildiğim megane makam arabası caddy ticari araç 15 dcı megane motoru ufak olduğu halde (benzinli kadar olmaz tabiki) dizel araçlara göre bence iyi bi performansı var konfor ve rahatlık diye derseniz baştan sona renault derim...
  • BENDE 2005 CADDY VAR.60.KM DE YENİ ALDIM.FAKAT ALDIGIMA PİŞMAN OLDUM.YOKSA MEGANE Mİ ALSAYDIM DİYE DÜŞÜNÜP DURUYORUM.GEÇEN YOLDA GİDERKEN TURBO PATLADI.2000 YTL BAYILDIK.BENI PERIŞAN ETTI.ARAÇ ŞİMDİDE ZOR ÇALISMAYA BAŞLADI. KURUM BAGLAMIŞ.OYSAKI HEP EURO DIZEL KULLANIYORUM.PARÇASI INANILMAZ DERECEDE PAHALI.EĞER ZENGINIM BANA DOKUNMAZ DIYORSAN CADDY IYI.AMA ETINDEN TIRNAGINDAN ARTTIRIP BI ARABA ALACAM DIYORSAM PARÇASI UCUZ OLAN ARABAYA BAKIN DERIM.YANI MILLET NE DERSE DESIN ARTIK BENIM GOZUM TOK.BEN VW DE KULLANDIM RENAULTTA..TÜRKİYEDE RENAULT.....GERISI HİKAYE
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.