Bildirim
Yazın koltugun terletmemesi icin ne yapıyorsunuz?
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
yapılacak en mantıklı şey klimayı açmak.
içine atlet giyebilirsin.
yedek tişort alabilirsin.
bir hamama giren bir de klimasız araba kullanan gayet tabi terler. -
Gün icinde 4 5 saat araba kullandıgım oluyor ister istemez atlet olsa da insan terliyor, Acıkcası hasır tipi minder kullanlar var mı, onun hakkındaki yorumları merak ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: Coşkun
yapılacak en mantıklı şey klimayı açmak.
içine atlet giyebilirsin.
yedek tişort alabilirsin.
bir hamama giren bir de klimasız araba kullanan gayet tabi terler. -
Terlemesini önlemek çok zor , klimayı açarsan bir nebze engellersin ama klima açıkken bile ister istemez terliyorquote:
Orijinalden alıntı: thekoch
Gün icinde 4 5 saat araba kullandıgım oluyor ister istemez atlet olsa da insan terliyor, Acıkcası hasır tipi minder kullanlar var mı, onun hakkındaki yorumları merak ediyorum
Alıntıları Göster -
ısıtmalı koltuklar soğutuyomu aynı zamandaquote:
Orijinalden alıntı: Beşiktaş J.K
Terlemesini önlemek çok zor , klimayı açarsan bir nebze engellersin ama klima açıkken bile ister istemez terliyor
Alıntıları Göster -
klimanın auto düğmesine basıyorum problem yok.quote:
Orijinalden alıntı: Reanimate
ısıtmalı koltuklar soğutuyomu aynı zamanda
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 29 Temmuz 2010; 5:38:33 > -
Yaz kış klimam da farlarım da hep açıktır.quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
klimanın auto düğmesine basıyorum problem yok.
Alıntıları Göster
Yazın sıcaktani kışın buğudan koruyor insanı -
O babmu kılıflar,boncuklu kılıf veya minderler hikaye arkadaşım,yazın maalesef terlemekten başka çare yokquote:
Orijinalden alıntı: SIRADANUS
Yaz kış klimam da farlarım da hep açıktır.
Yazın sıcaktani kışın buğudan koruyor insanı
Alıntıları Göster -
klimayı açın, yakıtı çok düşünüyorsanız normalden biraz daha yavaş sürün amorti edin.
quote:
soğutanı da var. -
quote:
Gün icinde 4 5 saat araba kullandıgım oluyor ister istemez atlet olsa da insan terliyor, Acıkcası hasır tipi minder kullanlar var mı, onun hakkındaki yorumları merak ediyorum
ben de kısa mesafede araba kullandığımdan klima açmıyorum. O bambu minderlerde var koltukta. Gayet kullanışlı, hiç rahatsız etmiyor. Hafif bel desteği de var bendekinde. Cuma bim'de satıyolar bir bak bence -
Klima açılır.quote:
Orijinalden alıntı: metanerquote:
ben de kısa mesafede araba kullandığımdan klima açmıyorum. O bambu minderlerde var koltukta. Gayet kullanışlı, hiç rahatsız etmiyor. Hafif bel desteği de var bendekinde. Cuma bim'de satıyolar bir bak bence
Alıntıları Göster
-
Klima açılsada sırt terliyor ne yazıkki, özellikle sıcaklığın 30 dereceleri bir hayli aştığı zamanlarda.. Çünkü sırtla koltuk arasına klima üfflemiyor.. Hele benimki gibi deri kaplama ise koltuğun vay halinequote:
Orijinalden alıntı: erakcora
Klima açılır.
Alıntıları Göster -
Hasırlardan alıcam ama onların görüntüsüde çok kötü yaquote:
Orijinalden alıntı: GüL BaBa
Klima açılsada sırt terliyor ne yazıkki, özellikle sıcaklığın 30 dereceleri bir hayli aştığı zamanlarda.. Çünkü sırtla koltuk arasına klima üfflemiyor.. Hele benimki gibi deri kaplama ise koltuğun vay haline
Alıntıları Göster
-
quote:
http://images.tuningblogger.de/uploaded_images/Mercedes_2006_CL_Coupe_Integralsitz.jpg
Deri koltuklarda ufak delikler var altına yerleşdirilmiş ufak pervana sayesinde deliklerden hava geliyor terlemeyi önlüyor, 3 kademeli tuşdan aktif yapıp şayet fazla olursa otom. soğutma ilk kademeye kader düşüyor.
-
terlemek iyidir, sağlıklıdır.quote:
Orijinalden alıntı: Ex-Dieselquote:
http://images.tuningblogger.de/uploaded_images/Mercedes_2006_CL_Coupe_Integralsitz.jpg
Deri koltuklarda ufak delikler var altına yerleşdirilmiş ufak pervana sayesinde deliklerden hava geliyor terlemeyi önlüyor, 3 kademeli tuşdan aktif yapıp şayet fazla olursa otom. soğutma ilk kademeye kader düşüyor.
Alıntıları Göster
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Real_ETA
özellikle bel kısmını desteklemesi ve arada boşluk bıraktığından terlemeyi önlemesi açısından önerebilirim.
birkaç hafta önce kipadan 10 liraya almıştım, denemeye değer bence.
Alıntıları Göster
http://www.amazon.com/Amazing-SummerSeat-Self-Cooling-Cushion-Beige/dp/B000Q6TAKY/ref=pd_sbs_auto_1
Tabi biraz kalitelisini bizde zor bulursun çin çakmasıdır çoğu.
ama avrupadan bir tanıdığa falan göndertme şansın varsada kolayca temin edersin
Nette bunu buldum
Alman malı
http://www.hepsiparis.com/waeco-magiccool-arac-koltuk-sogutma-minderi-12v,pid24413
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ω Omega -- 31 Temmuz 2010; 4:46:40 >
-
hem deri koltuk hem klimaquote:
Orijinalden alıntı: Ω Omega
http://www.amazon.com/Amazing-SummerSeat-Self-Cooling-Cushion-Beige/dp/B000Q6TAKY/ref=pd_sbs_auto_1
Tabi biraz kalitelisini bizde zor bulursun çin çakmasıdır çoğu.
ama avrupadan bir tanıdığa falan göndertme şansın varsada kolayca temin edersin
Nette bunu buldum
Alman malı
http://www.hepsiparis.com/waeco-magiccool-arac-koltuk-sogutma-minderi-12v,pid24413
Alıntıları Göster
ciğerleri üşütecektim nerede ise
yolda durdugum ilk aksesuarcıdan yan koltuga ve sürücü koltuguna 2 adet o bambulu şeylerden aldım ciğerlerim rahat etti
kumaş koltuk için birşey diyemeyeceğim ama onlarında çoğu sentetik kumaş
adam patiska koyacak hali yok ya
deri koltuk için yazın bence şart o kılıflardan
ama onlarında plastik olanları var biraz çakma duruyor çabuk aşınıyor
ahşap olanı alın bence
-
En Mantıklı Cevap Klima Olcaktır Yazında Kışında Daima Klimam Açıktırquote:
Orijinalden alıntı: kentslim
hem deri koltuk hem klima
ciğerleri üşütecektim nerede ise
yolda durdugum ilk aksesuarcıdan yan koltuga ve sürücü koltuguna 2 adet o bambulu şeylerden aldım ciğerlerim rahat etti
kumaş koltuk için birşey diyemeyeceğim ama onlarında çoğu sentetik kumaş
adam patiska koyacak hali yok ya
deri koltuk için yazın bence şart o kılıflardan
ama onlarında plastik olanları var biraz çakma duruyor çabuk aşınıyor
ahşap olanı alın bence
Alıntıları Göster
-
Deri koltuğa klimanın kâr ederceğini sanmıyorum. Hasır yada boncuklu olanlar işe yarar diye düşünüyorum...quote:
Orijinalden alıntı: By Salus
En Mantıklı Cevap Klima Olcaktır Yazında Kışında Daima Klimam Açıktır
Alıntıları Göster
Fakat bunların da görünümü pek genç işi değil gibi
Kullandıktan sonra koltuğun altına sokarsınız artık...
Benzer içerikler
- sirke ile araba cam temizliği
- bmw ix1 yorumlar
- t gdi motor
- buji kablosu ömrü
- jetta multimedya tavsiye
- 2024 araç sigorta fiyatları
- peugeot 408 ıcı
- zeekr 001 fiyat
- clio evolution 1.0 tce x-tronic 90 hp özellikleri 2024
- renault master 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X