Şimdi Ara

Caddy varken doblo neden alınır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceazr27

Üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.Caddyniz kaç modeldi merak ettim?Berlingo 3 yıldızlı bir araç dobloda öyle.kusura bakmayın benim için ilk önce güvenlik gelir.Bu sınıfta alınacak araçlar Rifter(4 yildız) ,Caddy(4yıldız),Connectir(5 yıldız).Kimse canını sokakta bulmuyor.
    Bu araçların hepsini almış kullanmış ve hali hazırda doblo kullanmayan birisine fanboy diye hitap edip güzel üslup bekleme.

Bendeki caddy 2009 modeldi makyajlı kasayıda deneme fırsatım oldu.Aslına bakarsan caddy hep aynı ufak tefek dokunuşlar.

Connect desen en son kasa aldım 4bin km’de kapılarından tıkırtılar konsol kısmından gıcırtılar gelmeye başlamıştı. Motor sesi çok fazla hatta motoru iki bacağının arasında taşıyormuşsun gibi ses geliyor. Tip 10 numara ama fiyatına rağmen verdikleri Can sıkıcı.

Berlingonun sorunu ise malzeme kalitesi diğerlerinden düşük 2009dan bu yana aynı araç neredeyse ama eşya gözleri ve kullanışlılık bakımından rakipsiz yakıt tüketimi olarak kangoo ile birlikte en az yakan araç fiyatıda diğerlerine göre oldukça ucuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

1.3 90 hp lık doblo ile daha yakın Ordudan İstanbul a geldik..
    uzun kasa olanından.
    yolcu ve yüklediğimiz yükler toplamda 800-ila 900 kg arasında idi
    araç 2016 model.
    o ılgaz dağlarının rampalarında bile makina gitmiyorum demiyordu

siz neden bahsediyorsunuz.

insanlara yanlış bilgiler vermeyin.

150 km hız bu araçlar için mi,biraz insaf..

ne bekliyorsunuz f1 aracımı.

Alıntıları Göster
    Siz giden araca binmemissiniz 75.000 km dir kullaniyorum uzun sasi gitmiyor daa torostan inip dobloya mi bindiniz anlamiyorum ki

Bundan onceki aracim dacia dokkerdi cok fena bir cekişi vardi

Ayrica son hizdan bahsetmedim benim son hizla isim yok bana rampada bayilmasin yeter her rampada vites degistirmekten biktim

• Konforlu olan Caddyciğin arka sol camı hiç açılmıyo,sağ cam da hapishane camı gibi(comfortline). Doblo 4 cam otomatik. Hepsi bi yana iki sıcak motoru yan yana koy ve sesleri dinle. Uzun yolculuklarda geç arkaya süspansiyona bi bak. İki koltuğu da sona çek diz mesafesine bi bak. Bagaj kapasitesine bi bak. Bi de araştır, motoru ellenmeden Doblo kaç km gidiyor Caddy kaç km gidiyo. Chiplediğin caddy iyiyken, Doblonun chiplenmişini de bi düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

Konforlu olan Caddyciğin arka sol camı hiç açılmıyo,sağ cam da hapishane camı gibi(comfortline). Doblo 4 cam otomatik. Hepsi bi yana iki sıcak motoru yan yana koy ve sesleri dinle. Uzun yolculuklarda geç arkaya süspansiyona bi bak. İki koltuğu da sona çek diz mesafesine bi bak. Bagaj kapasitesine bi bak. Bi de araştır, motoru ellenmeden Doblo kaç km gidiyor Caddy kaç km gidiyo. Chiplediğin caddy iyiyken, Doblonun chiplenmişini de bi düşün.
    Arka taraftaki konfor dobloda daha iyi.Doblo bu konuda başarılı.Ön tarafta ise caddy daha iyi.Yalitim konusuna deginmemistim caddy kat kat daha başarılı.Doblonun motoru sesli çalışıyor.

• Ödevlerini bitirmiş internete girmiş arkadaş,

Caddy tabi ki de daha güzel, 15 değil 35.000 bile verilir üstüne
  • 2.0 TDI gibi gereksiz bir motor
    vergi dezavantajı > ticarilerin vergilerine bi bak istersen
    Bakım avantajı > VW'nin maşallahı var o konuda bin liradan aşağı fatura yok
    Adblue saçmalığı
    2.el değer kaybı
    Fazla yakıt
  • ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    Bağcılar devlet hastanesinde süper bi kulak burun boğazcı var bi görünmeni tavsiye ederim. 1.6 105 Ps doblo kullanıyorum. Caddyi de dün kullandım arasındaki ses farkı muazzam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Ödevlerini bitirmiş internete girmiş arkadaş,

Caddy tabi ki de daha güzel, 15 değil 35.000 bile verilir üstüne
    dostum 25 yaşındayım ve 2012den beri forumu takip ederim.ödevleri bitireli çok sene oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 5 Kasım 2018; 10:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

1.3 90 hp lık doblo ile daha yakın Ordudan İstanbul a geldik..
    uzun kasa olanından.
    yolcu ve yüklediğimiz yükler toplamda 800-ila 900 kg arasında idi
    araç 2016 model.
    o ılgaz dağlarının rampalarında bile makina gitmiyorum demiyordu

siz neden bahsediyorsunuz.

insanlara yanlış bilgiler vermeyin.

150 km hız bu araçlar için mi,biraz insaf..

ne bekliyorsunuz f1 aracımı.

Alıntıları Göster
    Sinoplunun yazdıklarını gülümseyerek okudum. Şaka yapıyor heralde.
    Onun üstü kocaman tenteli bi practicosu vardı ondan mı bahsediyo acaba anlayamadım.
    Şehirdışı 8 lt yakıyor yazmış. 4 senedir kullanıyorum daha o rakamı hiç görmedim. Rampalarda 150 ile falan gitmesini bekliyosada çok bekler daha

• quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

hahahahaha hocam bu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 5 Kasım 2018; 14:45:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

Bu araçların hepsini almış kullanmış ve hali hazırda doblo kullanmayan birisine fanboy diye hitap edip güzel üslup bekleme.

Bendeki caddy 2009 modeldi makyajlı kasayıda deneme fırsatım oldu.Aslına bakarsan caddy hep aynı ufak tefek dokunuşlar.

Connect desen en son kasa aldım 4bin km’de kapılarından tıkırtılar konsol kısmından gıcırtılar gelmeye başlamıştı. Motor sesi çok fazla hatta motoru iki bacağının arasında taşıyormuşsun gibi ses geliyor. Tip 10 numara ama fiyatına rağmen verdikleri Can sıkıcı.

Berlingonun sorunu ise malzeme kalitesi diğerlerinden düşük 2009dan bu yana aynı araç neredeyse ama eşya gözleri ve kullanışlılık bakımından rakipsiz yakıt tüketimi olarak kangoo ile birlikte en az yakan araç fiyatıda diğerlerine göre oldukça ucuz.

Alıntıları Göster
    Hocam babamda bir berlingo vardı 6 sene önce çok severdim.92 hplik motor bu kadar atik olur mu inanılmaz.sadece dediginiz gibi konfor biraz düşük gerisi güzeldi.

• Enişte milletinin dobloya zaafı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceazr27

Üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.Caddyniz kaç modeldi merak ettim?Berlingo 3 yıldızlı bir araç dobloda öyle.kusura bakmayın benim için ilk önce güvenlik gelir.Bu sınıfta alınacak araçlar Rifter(4 yildız) ,Caddy(4yıldız),Connectir(5 yıldız).Kimse canını sokakta bulmuyor.
    5 Yıldızlık Connect varken ben canımı nasıl 4 yıldızlık Caddy'e emanet edeyim?
  • Doblo'nun EuroNCap'da karizmayı çizdirmesi kötü oldu araç yan yattı resmen. Ama yine de ticari de tutulan bir araçtır kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

Pahalı oldugu için almadım
    Arka camlar açılmadıgı için almadım
    Arkada yay yerine makas oldugu için almadım
    Servis fiyatları fahiş oldugu için almadım
    Hor kullanıldıgı zaman çabuk bozulacağını düşündüğüm için almadım
    2,0 motor seçeneği hem yakıt hemde vergi dezavantajından dolayı almadım.
    Yaşadığım şehirde servisi olmadıgı için almadım

Daha uzar bu listede, ilk aklıma gelenler bunlar
    panelvan alsam ve doblo mu caddy mi desem kendime soracağım tüm soruların cevapları bunlar.teşekkürler.

caddy ve doblo da kullandım bir kaç kere ve hep aynı uzun mesafe izmir -bodrum.bazen halen daha kullanmak nasip oluyor.Doblo bana göre görsel olarak zayıf ama caddyden daha gaddar bir panelvanın size vereceklerine daha uyan bir araç.

• 15 senelik aynı sıkıcı kasa, hileli 1.6 tdı(caddy dahil) ve nice hileli motoru kullanan cacık bi markanın tarihi eser arabası neden alınır peki?
    2.0 tdı 102hp var bi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 5 Kasım 2018; 18:23:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

5 Yıldızlık Connect varken ben canımı nasıl 4 yıldızlık Caddy'e emanet edeyim?

Alıntıları Göster
    Connect 2013te girdi caddy 2015te.umarim 2015te ncapın şartlarınin agirlastirildigindan haberiniz vardır.Yoksa 2012 model 5 yıldizlı araç alırsınız 2018de ncapa girse 2 3 yıldız anca alır. Ama connect iyi araç caddy yerine tercih edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 5 Kasım 2018; 18:55:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Siz giden araca binmemissiniz 75.000 km dir kullaniyorum uzun sasi gitmiyor daa torostan inip dobloya mi bindiniz anlamiyorum ki

Bundan onceki aracim dacia dokkerdi cok fena bir cekişi vardi

Ayrica son hizdan bahsetmedim benim son hizla isim yok bana rampada bayilmasin yeter her rampada vites degistirmekten biktim

Alıntıları Göster
    sevgili sinoplu benim yaş 45 ailem biraz geniş kardeşlerimle beraber bazı araçları deneme şansımız oldu en az bir yıl olmak kaydı ile.
    2000 model W 210 kasa 186 hp kompresör mercedesimiz vardı mesela efsaneydi..
    2010 modeldi sanırım c 220 cdi mercedesimiz vadı 170 hp
    yakın tarih c 200 d miz vardı sattık onuda
    2016 model 320 i vardı onuda elden çıkardık..
    golf 4 kasa,toyota raw 4,corolla,nissan micra,clio,peugeot gibilerde listenin diğerleri
    halen kullanımızda şirket araçları fiat ve hundailer var..
    kardeşimde land rover 2.2
    benim altımdada 1 serisi makyajlı kasa bmw var

sen anlat bakalım sana ne kadarı lazım

yada neye bakarak bu yargıya varıyorsunuz.

memlekete yük almak içinden doblolarla gidiyoruz.

şimdi soralım bakalım buradakilere giden araca hangimiz binmiş..

yurdumun zeki insanı,yersen.

• Doblo pitbull köpeği ise caddy fino köpeği olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: A380

Doblo pitbull köpeği ise caddy fino köpeği olur.
    Sokaktan geçen 100 kişiye sor 99 u caddy der 2 aracıda uzun süre kullanmasam yutturacaksınız valla :) Doblo parasını hakeden bir araç buna laf yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceazr27 -- 6 Kasım 2018; 16:21:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.